11 hp motorun düzde yapacağı hız 100-105 km/h dır. Bu hızlara tek kişi ulaşıyosan problem yok demektir.
11 hp motorun düzde yapacağı hız 100-105 km/h dır. Bu hızlara tek kişi ulaşıyosan problem yok demektir.
olum esas düşük ccde kendini belli ediyor benim motorun hızı 5 km aşağı düşse hissediyorum çünkü bütün gün üstündeyim sen de debriyaj için bi servise göster arkadaşım..belki ayarsız olduğu için yapıyordur hem telden hemde manet üzerinden ayar yapmak gerekir tam anlamıyla doğru kavrama sağlayabilmek için..
debraaj sağlam ekmenk arası. Başka bi sıkıntısı var gibime geliyo
Biraz önce hususi denemeye çıktım biraz yokuş olan bir yerde 2. Viteste 40-45 km Ye kadar geldim 3 u istedi 3e. Taktım vitesi anında his gidiyor Yani şu durumda gaza yüklendiğimde 3.viteste hiç tepki göstermiyor
yazabileceğimiz ne varsa yazdık delileo ve ben. Bişey yapmadan boş boş deneme yapma. Ne bileyim. Bişeyler yap mesela bizim yazdıklarımızdan. Ondan sonra git dene. Başka nacizane fikirleri olan varsa yazsın buraya.
Forumdan ötesi çıkmaz Arkadaşlar gerekli ne varsa yazmış gerisi sağlam bir tamirciye ve onun görüşlerine kalmış motora bakmadan kimse karar veremez neyi var nesi yok,hep farazidir,sadece deneme yanılma yöntemiyle senin para ve zamanını kaybettirir demem o ki sana düzgün tamirci yolu göründü,bana sorarsan durumun biraz psikolojik.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)