Sadece Rüzgar Sesi - 321 Km
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Büyük başarı ama bence benzinli gibi olmuyor bee O ses yok mu o sesss
Kim olduğumu biliyormusun ? O zaman sus dalgana bak !
-
Benim GTR Elektirikli olsa ne süper olurdu. Zaten 12 saat iş yerindeyim. Fullerdim beee
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Benim Çevremdeki ss'cilerin %95'i ses için o otoruş pozisyonuna katlanıyor seri üretimi olacaksa eğer ses yok hız var bize yaramaz, cazip gelen tek özelliği yakıt sistemi olabilir belki ama, oda scooterde bile can sıkıcı, ssde tahamül edilemez olurdu
Birde yine seri üretimini varsayarsak hiç güvenli olmaz, mesela otobanda o hızla motoru farkettiren tek unsur ses..
-
Sadece rüzgar sesi yok bildiğin akülü araba olmuş bu. Bizim bi akrabada akülü engelli arabası var onun da sesi aynı böyle çıkıyor.
-
çok güzel olmuş daaa ses olmadan ne zevki olur ki isterse 500 km hız yapsın
-
Oturuş pozisyonuna bak
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
şehir içinde kaç yakıyo sen onu söle bi hele
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
-
qsTah adlı üyeden alıntı
Benim Çevremdeki ss'cilerin %95'i ses için o otoruş pozisyonuna katlanıyor
seri üretimi olacaksa eğer ses yok hız var bize yaramaz, cazip gelen tek özelliği yakıt sistemi olabilir belki ama, oda scooterde bile can sıkıcı, ssde tahamül edilemez olurdu
Birde yine seri üretimini varsayarsak hiç güvenli olmaz, mesela otobanda o hızla motoru farkettiren tek unsur ses..
benim motor orjinal susturucusu ile yüksek süratlerde çevre araçlar tarafından pek duyulmuyor... bunun da farkedilmeyi etkilediğini pek düşünmüyorum
-
Motorbisikletten sonrasını okumadım...
Türkçe giderse, Türkiye gider!
-
adamlar resmen malzemeden çalmış adamın oturduğu sele bile resmen kullananın içine kaçacak gibi duruyor
Birde o kocaman motor bloğunu örten güzel şekilli şemalli grenajlar yerine uyduruk 1 2 plastik takmışlar gibi duruyor ancak benim 50cc den bile az yaktığı gerçeğini yinede perdeleyemiyor
Not: sesi evlerde kullandığımız fön makinesi sesinden farksız
-
helal olsun
birtek süpersportta ses olayına üzülüyordum ancak audi r8 elektirikli modeli çıkıcakmış ve mühendisleri yaya güvenliği için bu araca studyo ortamında özel ses tasarlıcaklarmış
benzinli araçta sesi motor verir elektiriklide vermiyeceği için mühendisler tasarlıcaklar yani demek oluyorki ses te olucak
üzülücek durum yok .çevre kirliliğide olmucak
-
Kimse beğenmiyorsa bana versinler. Ben binerim kardeşim , Beleş yakıt ohh mis valla, benzin derdim de olmaz
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Bu tarz elektirikli araçlarda en büyük dert gittiği en az gittiği süre kadar şarj etmek gerekiyor. Yok öyle foşşş doldurayım da gideyim tarzı bişey.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
lycantrophic adlı üyeden alıntı
Bu tarz elektirikli araçlarda en büyük dert gittiği en az gittiği süre kadar şarj etmek gerekiyor. Yok öyle foşşş doldurayım da gideyim tarzı bişey.
Bende öyle hayal etmiştim. Foşş doldurayımda gideyim diye...
-
-
iyi hoş ama bu makinaya biniyorsan sesini duyacaksın
-
Ses duymayacaksam ne anladım ben o işten :S
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
Kuru gürültü..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)