Süt içerken pisikolojileri bozulan çocukların,
tecavüze uğradıklarında pisikolojisi bozulmadı diyabilen yalan üstadlarının yönettiği bir ülkede yaşıyoruz.
Süt içerken pisikolojileri bozulan çocukların,
tecavüze uğradıklarında pisikolojisi bozulmadı diyabilen yalan üstadlarının yönettiği bir ülkede yaşıyoruz.
Bakma uyarı aldım dediğime 1 2 tane kendini bilmez partizanın gazabına uğradım. Hoş bu durum beni daha çok kampçıladı ya neyse..
Sütü dağıtmak yerine aileleri süt alacak alım gücüne ulaştırmayı düşünemeyecek kadar akılsız yöneticilerimizin olmasının yanında yine aa bak sağlığımızı düşünüyor devlet diye bu oyuna inanan saf ve temiz kalpli halkımızda var...
Okul müfredatının bukadar değişken ve eğitim sistemi hala tam oturmamış ve türkiyenin her yerinde farklı kalitelerde eğitim veren okullar varken süt dağıtmak tablet pc dağıtmak hangi akla mantığa sığar ki? Daha okulda bilgisayar hocası haricinde normal pc kullanmayı bilen öğretmen yokken tablet pc versen ne olacak
İşte bizim memleket böyle ayranımız yok içmeye atla gideriz çeşmeye
Daha fazla konuyu dağıtmayalım azizim ayrıca birgün kafa kafa veriri memleketi kurtarırırz
ilk çeyrekte benzin satışları %10 düşünce mecburen birazda olsa fiyat kırdılar herkes dizel araçlara yöneldi
Süt çocukları zehirleyince yapılan açıklama daha hoş..
"Büyütülecek mesele değil. Çocuklar ilk kez içtikleri için ya da aşırı doz nedeniyle rahatsızlanmış olabilir."
Bi nevi:
İlk seferinde çarpar ama sonra alışırsın. Çek bi fırt daha. (bkz. Uykusuz Dergisi No:244)
Tecavüz olaylarında zaten tecavüze uğrayan kadar suçlusu var mı ? Sen dekolte giy, mini etek giy, yürürken kıvırt.
Bakınız:
"Dekolte giyen kadın tecavüzü hak eder!"
Aslında atasözümüz de açıklıyor durumu.
"Tecavüz kaçınılmazsa, zevk almaya bakacaksın.."
Sevgilerle..
Bi gün gelirsem İzmir'e oturur bi Cumhuriyet Meyhanesine Türkiye'yi kurtarırız..
Bu eğitim konularına hiç girmeyelim.. Çıkamayız işin içinden. Çeken bilir..
"3 çocuk yap yeşil kartı kap!" Yakında böyle duyurular görürsen hiç şaşırma..
Onların tarafına geçmediğimiz sürece. Ya da bu ülkeyi terk etmediğimiz sürece.. Bizi her daim sömürecekler.
Bu arada bizim okuldaki bütün hocalar bilgisayar kullanmayı öğrendi, e-okul ve sunum muhabbetleri sayesinde.
Bu arada o sözün doğrusu "Ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s*çmaya." değil miydi ya ?
Başlığın zaten iyice içine ettik, daha fazla etmeden kısa keseyim bari..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Aptal denilen kitle diyen kitleye ''namussuz'' diyorsa o kitle gerçekten aptaldır.Aptal diyene salak dersin,mal dersin,namussuzluk demek kardeşim.Böyle yorum yapacaksanız size aptal diyenleri haklı çıkarırsınız.
kitlesel bir suçlama yaparsam haklı olursun.
rakam vererek aptal demek namussuzluktur.
bu ne yaman sindirememezliktir.
bu ne biçim yok saymadır.
kimse bizi 5. sınıf vatandaştan saymaya kalkmasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------
21.466.356 kişiye hakaret etmek istatistiksel bilgi, bizim dediğimiz laf müebbetlik oluyor. adalet anlayışınıza kusayım
hoşbulduk çiçeğim
Kemalistlerle,dinciler sindirmemece oyunlarına devam etsinler.Aptallar ve namussuzlar bir arada takılabilir.Yok sayılmayı bazı arkadaşlar kürtlerden ve alevilerden öğrenebilir.Bu ülkede hala düşünmek suç.Bir fabrika işçisi olarak komünist ve ateist olduğumu sorulduğunda dahil söyleme lüksüm yokken yaraları olanlar gocunmaya devam etsinler.Aptal diyene aptal de geç.Namussuzlukla suçlamak ağır hakarettir.Biz diyorsun siz kimsiniz,ayrı ülkenin vatandaşı mısınız?
biz biziz işte. bir olmadığımızı, farlılıklarımız olduğunu vurguluyorum.
genel olarak haklısın.
bize önüne gelen giydirirken, kalemi elimize alınca insaflı olmamız bekleniyor.
namussuzluk kavramını ahlaki kurallara, dürüstlüğe ve hakkaniyete ihanet manasında kullandım. yanlış anlaşıldıysa özür dilerim.
ist çiler, izm ciler...
siz yok musunuz siz?
babanızın fikirleri de değildi ki ölesiye savunduklarınız
fikirdaşınız olmayana hakaret edin, aptal deyin
dinciler irana, laikler fransaya, gominikler rusyaya, ateistler papua yeni gineye, iyi kızlar cennete gitsin
memleket başkalarına kalsın böylece
kimin ağızlarıyla konuşuyorsunuz, kim söyletiyor size bunları, kim senden olmayana hakaret edebilirsin diye hak tanıdı sizlere?
arkadaşlar bişeler yazmamak icin caba sarfettim ama olmuyor bende tukum hemde musluman benide biraz ilgilendiriyor. babalarınıza sorar sanız anlatır bu ulke yıllarca zmlarla bogusmus ulkedır siz hic benzinin olmadıgı zamanda yasadınızmı benzinsizlikten motorunuzun deposu paslandımı sukur edin her gun marşına basan arkadaslar var en cokta onlar konusuyor. herkesin konusmak dogal hakkı. o tarıhte bu adamlar basta degildi bi dusunun kimler vardı yıllarca bu ulkeyi geri vitesinden cıkarmadılar simdi 2 le gidiyo bırakın gitsin. birbirimizi elestirmeyelim. ben tır soforuyum cok ülkeler geziyorum turkiye iyi, durumda süper demiyorum.ama süper ülke olacak İNŞALLAH
Dostum ben kötü niyetle yazmadığını tahmin edebilirim ama anlamayan arkadaşlar olabilir.İnsanız tabi ki farklarımız olacak.Dinsel,ırksal,etniksel her türlü ayrımcılığa karşıyım.Ben sadece bazı olayları rövanş meselesi haline getirene kızıyorum.Bildiğim birşey var o da bazı kemalist arkadaşların yobaz dedikleri insanlara bakmadan önce kendileri ne kadar yobazlık yapıyorlar bunlara baksınlar.Benzin 10 yıllık chp veya mhp iktidarlarında aynı fiyatlarda olurdu kimse kimseyi kandırmasın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)