Ben sizi başka yöne yönlendireyim Türkiye de neden motosiklet yok bu konuyla az çok alakalı.Adamlar yaz geldi diye yapıyor bunları klasik hareket yani.Ben almıyorum.protesto ediyorum.mail atıp duruyorum bununla ilgilide.honda yamaha tvs olsun tvs gene bi derece de bi tane kıçı kırık 125 lik model için insanlara yaptıklarına bak.
şu zamanda alınacak motorlar : YBR ve Apache iyi duruyor fiyat açısından CBF 5bin baya bahalı
zam dedinmi Hondadan başkasını tanımam 2 ayda 1 zam mis 100 100 zam yapıyor cbf 5 bin lira oldu cbr250 -cbr125 desen onlarda öyle şarap gibi yıllandıkça değeri artıyor meretin. Ybr için 100 lira zam nedir hondadan biraz örnek alsın ikinci elde nekadarda düşünüyor honda alıcılarını
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Yamahadan nihayet bi cevap geldi
sorum:
http://www.greatmotocycles.com/2010/...aha-fazer-250/
Selam.Ülkemizde yamaha fazer 250 cc neden satılmıyor?Gerçekten çok merak ediyorum.Gerçi sadece sizde değil bütün büyük markalar sanki anlaşmışçasına hepsi böyle yapıyor.Dünya üzerinde 150 - 250 cc o kadar güzel motorlar varki (yamaha-suzuki-honda)ama en çirkinleri bizde yaw.Yeniliğe açık olun mümkünse.Birde ybr 125 in fiyatına iki günde bir artış yapacağınıza biraz güzelleştirin yahu.Bir hint malı tvs kadar çekici yapmak çokmu zor?Bir racing gidonu koysanız bile bakın görün nasıl satış patlaması oluyor.Bir önerim daha 150 - 250 cc motor ama gerçekten albenisi olan motora Türkiye nin çok ihtiyacı var.Bence bi öncelik yapın.Saygılar...
cevap:
Merhaba Emre bey,
Öncelikle düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.
Yamaha Motor olarak modellerimizin tedariğini Euro3 normları gereği Avrupa bölgesinden tedarik edebiliyoruz.Malesef buradada fazer250 modeli bulunmamaktadır.
bu sebepten dolayı Fazer250 ve buna yakın ürün satışı yapamamaktayız.
saygılarımızla.
bilgilerinize sunar iyi günler dileriz.
yani ybr için söylediklerimi üstlerine almamışlar.Onlar üretmiyo heralde.Hayret.Ben onlar üretiyo sanıyodum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)