Arkadaşlar YBR 125 4.290 TL olmuş, hayırlı olsun.. :(
Arkadaşlar YBR 125 4.290 TL olmuş, hayırlı olsun.. :(
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
Maşşalahh cbf mi ybr mi tartışmaları filizlenir yine
cbf plaka ruhsat felan 5milyara yakşalmışken arada 500tl oynuyordu fazla tartışma kalmamıştı ama gene filizlenecek gibi
Sado
evet bugün bende gördüm bu zammı ve 2.ele de hemen yansımış yeni fiyat GÜNCELLEMESİ!
90 tl yükselmiş
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Tvs apache'ye gün doğar bu zamlardan.
Gerçi ybr alacaklar 90 Tl farkı çok göz ardı eder mi bilmem.
tabiki ybr...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aklımı seveyim aklımı.
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Crypton a 100 tl zam gelmiş
Ybr ye 90 tl ben 15 cc için pek 1.010 tl vermem heralde
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Fitil ateşlendi. Yakında patlaması olur. CBF mi ? YBR mi ? Hyosung Hyosung
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
4290 - 4190 = 100 TL.. yanlışım varsa düzeltin...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
az bile yapmışlar 100 lira zam mı olur insan 250 yapar
Alın bir sym xs 3180 tl bakın keyfinize ne var şu ybr, cbf ve tvs de anlamış değilim.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Olsuuun hatta YBR 9500 TL CBF 10500 TL olsunda binen binmeyen belli olsun değilmi yafs
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
tek farkı 15 cc. olarak görüyorsan verme zaten.
iyi iyi bizim motoroların piyasası yükseldi
şaka bir yana, bu paralara böyle motora binmek gerçekten içimi acıtıyor. 5000 liraya er6, 6000 liraya 600 cc. SS alabilmek isterdim (ikinci el). ama vergiler bilmem neler derken fiyatlar coşup gidiyor.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
arkadaş ne olacak bu ülkenin hali ya benzini ayrı dert,vergisi ayrı dert,satış fiyatları ayrı dert nasıl bi ülke nasıl bi düzendir bu ?
[B][COLOR="Red"]K[/COLOR]aza [COLOR="Red"]A[/COLOR]nında [COLOR="Red"]S[/COLOR]eni [COLOR="Red"]K[/COLOR]orur! Kask yoksa ::stretche :rendeer:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)