Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arora zorro ar-150-70

REKLAM ALANI

Motosikleti
    arora zorro
    teşekkurler verdiğin bilgiler için dün 500 bakımına göturdum motoru yağı değişti 2000 km de gel dedı adam subob ayarı felan dıe ama daha yep yenı motorda ne ayarsa artık ben orjınal dişliyle 5, vıteste 105 göruyorum servıse dışlıyı sordum arkayı 1 küçükle değişiriz felan dedı bıraz daha km yaptıktan sonra valla motor iyi güzel ama bide servislerin dükkanları minicik dükkandan bozma olmasa daha iyi olurdu

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ghostrider91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    1 diş küçükle hiç bişey değişmez ama. Hangi rengini aldın. Benzn musluğundan ben bi halt anlamadım yedek depoda olsa normal depodada olsa benzini bitiryor. Ama musluk yedek depodayken benzin filitrden geçmiyor sanırm. Ben süpap ayarı filanda yaptırmadım. Eşşek gibi gidiyor yakıtıda iyi. Rodajına filanda uymadım ama en kaliteli yağları kullandım.
    Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum

Motosikleti
    arora zorro
    siyah aldım ben benzin 1 litre kadar dibinde kalıo sonra tolda kalıorum :D o dipteki kalan benzini nasıl yakıcaz anlamadım gıttı 100 km de 3,3 litre tüektiyor benzini valla ön dişliyi bir büyük yaptırayıım dıorum hız acısından deıl sadece bagırmasın motor azcık uzasın ıstıorum

Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    benimkinde hiç kalmıyor..

Motosikleti
    arora zorro
    deponun sağına bakınca benzinn gözukuo ama motor duruyor çalısmıyor 1 litre ya oluo ya olmuo onu kullanamıorum acaba sorunmu var (deponun sol tarafında benzın hıc kalmıo bakınca görunmuo)

Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    bugün benzin bitti ışıklarda kaldım. Kahrolası depoda vardı benzn ama bi türlü o benzni kullanmadm ne biçm bi yedek depodur bu

Motosikleti
    arora zorro
    deponun dıbınde litreye yakın kalıo benzın onu kullanamıoruz işte onu sormustum acaba bı formulu yokmu bunu kullanmanın

Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    zorro ya binen yok piyasada. Ön balatalarım bitti ihtyaç olarak ilk yaptığm masraf arkadaşlar 5400 km de. Dahada bitmezdi benim kullanmama bitti.

smh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 2010 model
    BENDE VARIM ARTIK 1400 KM DE MOTORUM.ŞU ANA KADAR GÖRDÜĞÜM MAX HIZ 118 KM AMA MOTORDA HİÇ OYNAMA YOK.ORJİNAL TAMAMEN.SORUSU OLABLARIN SORULARINI YANITLARIM.
    Ghostrider91 bunu beğendi.

Motosikleti
    arora zorro
    hocam nasıl yaptın 118 km hızı benım motordada oynama yok 108 zar zor yaptım ben ( 107 kıloyum )

enator 22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben de arora zorro 150 -70 zongshen şu anda 8000 km'de 118 km hıza ulaşabiliyor.aldığımdan beri sadece benzin ve yağ değişimi dışında masrafım olmadı. bir kardeşimiz sormuş yokuş yukarı nasıl diye 2 kişi gayet rahat ve zorlanmıyor.yalnız lastikler değişirse gerçekten asfaltta uzar gider.özellike belirteyim şanzuman diğer çin malı motorlara göre çok iyi .kuru ağırlığı 138 kg.yola çok rahat oturuyor .kayseri ve k.maraş arası gittim geldim sele si ybr ye nazaran biraz sert ama.plastik kapak aksamı süper bildiğiniz ybr gibi tasarlanmış montası ve demontası kolay.ybr 125'den tek eksği ojsijen sensörlü karbüratörünün olmaması.düz karbüratör.yedek parça ve servis sistemi türk firmalar için hala ybr cbf markaların gerin de .aroranın debriyaj teli yada farı kırılsa serviste ve bayiide bulamassınız parasını alırlar ADANADAN gelmesini beklerken motorunuz 1 hafta yatar.bu yılın en iyi kopya olmayan motosikleti
    Ghostrider91 bunu beğendi.

Motosikleti
    Arora Zorro 150-70
    Arka dişliyi küçültün ön dişilyde büyütün 133 ü gördüm (Rapma aşağı). Kanuni Vindy nin 150 cc sni zorlamştm gerçekten güçlü Zorro ya göre çok çok seri fakat 100 ü az geçince basamadım bidaha kıçı oynamaya başladı... Arkaya lastik aldım 100-90-18. Çok güzel durdu Benim binmeme hala sapasağlam.

smh61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125 2010 model
    hocam hava normal di yol hafif eğim 118 km.eğimsiz yoldaherzaman 107-108 km oluyor.kilom 77

hocam gaza çok asılmayın motorun devirine uyum sağlayarak ağır ağır yüklenin zaten yağın ve hava filtren temizken bu hıza bir kaç kez ulaştım.ama km 20 bin geçince makina dahada güçlenecek tir .Tabiki hızı da bi nebzede olsa artar ama sonuç ta 150 cc.Ama ybr rem 50 bine kadar banamısın dememişti rektefe zamanı.ybr 125 den sonra bu motoru aldığıma pişman değilim yamyam gibi azmış makina daha öncede yazığım gibi keşke sensörlü karbüratör olsaydı ybr 125 ten ekiği bu.saygılar

http://http://www.youtube.com/watch?v=HLGmsviPGyg

isaaras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kara Teke
    diyecek bişey bulamıyorum.japon italyan ispanyol alırsın fiaytı pahalı olur bütçen yetişmez.bütçen yetti bu sefer yedek parça temini zor olur. olsada ne kadar orjınal parça olur. burasıda tartışılr.italyav ve ispanyol hakkında konuşmak bile istemiyorum.bu motorları buraya getirenler öyle acımasızlarki tarif edemem.şimdi en iyisi çinlimi olacak derseniz.oda değil en iyisi japonun 150 cc kadar daha üzeri bütçesi dar olan arkadaşlara tavsiye edilmez

Motosikleti
    arora zorro
    ön frende cıyak cıyak ses gelmeye basladı hafıf tutup bırakıyorum frenı ses kesılıo anlamadım gıttı bu sesı yav :D

belirli bir zaman sonra ses gider balatan biraz incelince.iyi sürüşler.

motor tekliyor

selam arkadaslar. motoru daha yeni sıfır aldım. 100 km oldu. aldigimdan beri motor cok ısınıyor. daha onemliside motor surekli stopa zorluyor. trafikte her durdugumda stop ediyor. servisine goturdum rolantiyi yukseltti ama alakası yok bununla sanirim. rolanti yuksek simdi ama yime stop ediyor. teklemeye basliyor ve stop. sorun nerdedir ve ne yapmak gerekir bilen varsa yardimci olursa saglam bi dua ederim. deli etti beni yav.

erhansahin kardeşim benzin musluğundan karbüratöre giden boru biraz uzun kısaltırsan düzelecektir.bujisini değiştir kaliteli bi NGK tak.benim ki de stop ederdi şimdi bunları yaptıktan sonra benzinim azalınca yapıyo nadiren.

Motosikleti
    arora zorro
    dün 1.2 litre benzin aldım tam 28 km yol gittim arkadaslar düzlük yol hiç zorlama yok sizce nasıl fazlamı (depo dibinde az benzin kalıyor kullanamıyoruz )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)