Selam beyler abiler kardeşler nedir kasksız motor kullanma cezası ben kendim kullanıyorum ama arkadaslarımda hiç yok kask korkuyorum onlar adına ve benimde artçım oluyo yılda bir iki kere onunda takma zorunluluğu varmı nedir cezalar ne kadardır
Selam beyler abiler kardeşler nedir kasksız motor kullanma cezası ben kendim kullanıyorum ama arkadaslarımda hiç yok kask korkuyorum onlar adına ve benimde artçım oluyo yılda bir iki kere onunda takma zorunluluğu varmı nedir cezalar ne kadardır
Arkadaşlarının helvalarını karmaya başla sen şimdiden. Trafik cezasından öte bunu düşünsünler. Artçının da kask takma zorunluluğu kanunen vardır. Ancak ilk söylediğim artçın için de geçerlidir
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Duruma göre 75 TL ile pekmezin akması arasında değişir.
yazın kaskmı takılır kask kışın soğuktan takılır
bazılarının kafası çok kıymetli galiba onun içinde takanlar vardır
vesselam isteyen takar isteyen taktırır (imama)
''KARANLIĞA IŞIK TUT''
Cezası kaza anında ölümdür bu kadar basit
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
Baret taksınlar o daha rahat
Ehliyet alırken artçının kask takma takmama gibi zorunluluğu hakkında bilgi vermediler mi ?
Sadece böyle eğitimsiz ehliyet veren sürücü kursları varmı onun için soruyorum.
bence 3 kez kasksız yakalanan sürücülerin motosiklet ehliyetleri elinden alınmalı ve kendi üzerine birdaha motor alamamalı
Aynen bizim burasıda öyle kaskı sadece hafta sonu gezilerinde takıyorlar
Günlük binimlerde takmıyorlar
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
bzim ilçedede (memleketimde) kaskın takılı olmasını polisler sallamıyor. sadece yılda 1 kere para kazanmak istediklerinde önlerine gelene ceza kesiyorlar. ben kask takan nerdeyse hiç görmüyorum malesef...
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Kask takmayan sineklerin hali...
http://www.forumlumix.com/t43724-acc...ames-sensibles
Yani siz şimdi kasksız olursam yada artçım kasksız olursa,kafayı yere çarptığınızda ,beyin kanaması, felç,kısmi felç gibi hasarları merak etmiyorsunuz,ama trafik cezasınımı merak ediyorsunuz ?
Özetle söyleyeyeim,sizin tedavi masraflarınızdan çok daha ucuz,siz cezayı ödeyip devam edin...!!!
7 Tepe Motosiklet Kulübü
arkadaş millet hala kaskın önemini anlamış değil o zaman bırakın ne halleri varsa görsünler. farkındayım çok acımasızca bir yorum oldu ama artık haddinden fazla sinirlenmeye başladım bu tür konulara. kardeşim arkadaşların kask kullanmıyorsa derdi tasası onları sarsın seni değil sen takmıyorsan yine sorun senin Allah korusun yarın bir gün bir kaza neticesinde bir can kaybı olsa ana baba ne yapacak kask takmayan zavallılar bunu düşünmüyorlar.çünkü kafalarının içinde bunu düşünebilecek kadarbir beyin olduğunu hiç ama hiç sanmıyorum....
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Kask mi oda ne
bi dusun istersen
Yeterli mi ?
anlayana çok bile kardeş
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)