Taksim kamu malıdır. İşçinin de patronunda aynı zamanda kedi köpeğin vs.
Taksimi KUTSAL olarak nitelemek nasıl desem Değişik geldi
Kızın bağırması değil SAPAN İÇİN TAŞ KIRIIINNN demesi dikkat çekiciydi.
Kızın, işçi patron amele bürokrat olması hiç bir şey ifade etmiyor.
Öldüren katildir-öldürme eylemi elbet yok misalen-
Taş atanın vasfı eylemi ne masulaştırabilir, ne de hafifletici sebep sayılır.
Polis işçi emekçi değilmiş! ... ihracına göz yummazmış.. -Bu bakış açısına olsaydı şapka çıkarırdım-
Taşlanan devletin malıymış! Bizim değilmiş.. - ZAten yollar köprüler dikilen 1 fidan ın parasını bile
devlet yeraltındaki altınlardan elde edilen gelirle yapıyor.
Vergiler ? maksat yeşillik , dostlar alışverişte görsün
Herşeyi geçmişsiniz polis niye ordaymış?
Bunun cevabını verirdim ama siz orayı kutsallaştırdığınıza göre
ve polisi de yerden yere vurup önce işçi-emekçi sınıfından, hatta
bu söylemlerle insanlıktan bile çıkardığınıza göre ne söylesem size boş gelicek.
Askerlik yaptınız mı bilmem ama; askerde verilen emre karşı tek cevap vardır:
Emredersiniz komutanım..
Sorgulama yapamazsınız. Nasıl diyemezsiniz. Selam verip dönüp gidersiniz.
Siz maşayı tutan eli bırakıp maşaya-polise- saldırıyorsunuz.
E ne diyeyim ? Bayramsa bayramınız mübarek olsun
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Ben mesaideydim. Özel sektörü kuran ve yöneten ne kadar insan varsa saygı ve sevgilerimi gönderiyorum.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
zenginliklerin paylaşımı senin için de dert ise e sorun nedir? bayramda bayrakta taksimde maslakta ve herhangi simge sembol ve fenomenlerde ısrar eden ben değilim. taksimi simgeleştiren devlettir mesela.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Hayır bu ne saçmalık ben anlamıyorum.Devlete niye isyan ediyosun.Ulen bu dünyayı yöneten amerika ve batılılar değil mi?Git onların elçilikleri önünde protesto yap , onların polislerini taşla.İşçi üretimin bir parçasıdır.
Üretim=Sermaye + Hammadde + Enerji.
1. Sermaye = Bütün dünyanın sermaye kaynağı batı medeniyetleridir.Fabrika kurmak için , üretim yapmak için patrondan (amerikadan) sermaye alırsın.Ama bu patron verdiği sermayeyi faiziyle geri ister.
2. Hammadde = Bütün dünyanın hammadde kaynakları patronun elindedir.Bişey üreteceksen patrondan hammadde almak zorundasın.Patron sana istediği fiyattan verir.Kimse karışamaz.
3. Enerji = Bütün üretim enerji ile olur.Genelde fabrikalarda elektrik enerjisi kullanılır.Elektrik enerjisi bütün dünyada %80 oranında doğalgazdan üretilir.Dünyadaki bütün enerji kaynaklarının sahibi yine patrondur.O sana kaç paradan satmak isterse o fiyattan almak zorundasın.
İşte görüldüğü gibi sen istediğin kadar bi tarafını yırtarak çalış , bütün dizginler patronun elinde.İşçi olarak senin refahın ve mutluluğun patronun elinde.O isterse sana sattığı hammaddenin fiyatında ufak bi zam yaparak senin kazandığın paranın bir anda değer kaybetmesine sebep olur.Senin maliyetini artırarak elde ettiğin karı düşürerek senin refahının içine eder.Ama sen hala daha git cami duvarına işe.Kendi devletini taşla.Senin devletin boğazına kadar borç batağına batmış.Yaptığın üretim dış borcunun faizine yetmiyo.Bi gün refaha kavuşacam diye boşa kürek çekip duruyosun.Dizginlerin büyük patronun elinde.Git elçiliğin duvarına işe.Devletin elinden bişey gelmez.Senin devletin seni zengin edemez.Senin devletin büyük patron ne derse onu yapmak zorundadır.Eğer kafa tutmaya kalkarsa, büyük patrona olan borcunu inkar ederek , benim sana borcum falan yok , sana borç ödemeyi red ediyorum , yeter artık beni sömürdüğün derse aynen arjantinde olduğu gibi aç kalırsın.Arjantin bi zamanlar bunu yaptı ve borcunu ödemeyi red etti.Sonuç ne oldu.Açlık ve sefalet.Hatta sefaletin boyutları o derece olmuştu ki insanların yiyecek kuru ekmek bile bulamadıklarından bahsediliyodu.
Devlet 1 mayısta insanları taksimde şişlide beşiktaşta yürütmemekle uğraşacağına o polisleri şanlıurfaya götürseydi, o kadar biber gazını suriyelilere sıksaydı şu anda en az 1 polisimiz akçakale'deki dünkü saldırıda suriyeli teröristler tarafından öldürülmeyecekti. Kendi vatandaşına kaplan, yabancı teröristlere bile tavşan bu devlet. Hadi pkk'lılar kötü yola düşmüş T.C. vatandaşı olsun azıcık merhamet edelim ama suriyeli teröristlere niye bişey yapmıyolar ?
Masallah,
papagan gibi ezberlemissiniz kapitalizm zirvalarini,
meydan da bos,
ben çekirdek alip geleyim baya eglenceli olmus topic.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
1 Mayısta şehitler ölmez vatan bölünmez sloganları atanlara ne demeli...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Marjinal Dilan İmam Hatipli çıktı. Buyrun burdan yakın.. Hani imam hatipe gitmeyenler terörist oluyodu?
Bugün 03 Mayıs Cuma, 01 Mayıs kutlamalarında yaşananların unutulmasına bir gün kaldı,
Sırada 19 Mayıs var, o da 3 gün sürer, unutulur,
sonra 30 Ağustos, eskisi gibi kutlanmadığı için unutmak 2 gün bile sürmez artık,
Ramazan bayramı 1 hafta, güle oynaya, sanki 1 Mayıs işçi bayramı mübarek
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bayrak bile asılmadan geçip gidiyor.
demem o ki, konuşacak tartışacak çok malzeme var daha, yıllardır olduğu gibi,
yıllar böyle, akar akar akar,
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bak arkadaş , "Devlet Taksime izin verdimi !? vermedi !!! niçin gidildi taksime , bir de pencereyi değiştirin lütfen !
Siz bu konu hakkında yeterli değilsiniz anladığım kadarı ile , iyi okuyun ve o tarihte canlı yaşamış insanlardan biraz daha bilgi alın !! hayal le meyal le olmuyor siyasal işler , TDK sözlüğü denilen bir şey de var yani değil mi !?
Mengü yazdıklarını bir daha oku abicim ve senden ricam , Esad'ın Türkiye hakındaki son düşüncelerini netten bul oku ve tekrar yaz ne düşündüğünü ! Türkiye Suriye' ile eski hesabını kapatmak üzere abicim !.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Ee ne olacak peki ? suriye için pkk dan farklı olmayan hatta fazlası olan bir terör örgütünü desteklemeyi bırakacakmıyız ? Dünyada bizden başka kalmadı bu suriyedeki olayların dış güdümlü terörist faaliyet olmadığını anlamayan. Bizi dünyaya rezil ediyorlar. Ayrıca o barındırdığımız mülteciler savaşın sonucu ne olursa olsun başımıza bela olacak. Suriye devleti aptal değil barış olsa bile o teröristleri ülkesine geri almaz.
bugün büyük şehirlerde terör örgütü adına olay çıkaran bir çok kanı bozuk, körfez savaşında ülkemize sığınanların kendisi veya dölü
bu kesin bilgi
bunun yanında abd çıkarları için suriyede kan döken paralı tetikçiler de bizim topraklarımızda besleniyor
bu da kesin bilgi
varın kendi çıkarımlarınızı kendiniz yapın
Diyaloglar;
ver 1:01
Ampül:1 Mayis'da Taksim yasak giremezsiniz.
Millet: Ne demek Taksim yasak?
Ampül:Yasak diyorsak yasak!!
Millet:Ulem Taksim babanin mali mi? Sen kim oluyorsun da yasakliyorsun?
Ampül:Bizi halk seçti bir kere
Millet:Biz neyiz armut mu?
Ampül:Armutsunuz tabi.
Millet:Armut olmamiz Taksim'e girmemize engel olamaz.
Ampül:Giremezsiniz!
Millet:Neden?
Ampül:çukura düsersiniz, kiyamam.
Millet:Ulem biz sazanmiyiz çukura düselim?
Ampül:Sazansiniz tabi, daha kaç çocuk yapacaginizi bile bilmiyorsunuz.
Millet:?????
Ampül:Allah'tan sayin basbakanimiz var da kaç çocuk yapacaginizi size söyledi, o kadar andavalsiniz.
Millet:!!!!
Ampül:Birak kaç çocuk yapacaginizi, nasil doguracaginizdan bir habersiniz
Millet:Nasil yani?
Ampül:Biraksak sezaryen yaptiracaktiniz, Allah'tan sayin basbakanimiz olaya el atti.
Millet:Dogru söylüyorsun, hatta kürtaj bile yaptiracaktik.
Ampül:Hiissstt!!!! duymamis olayim, her kürtaj bir uluderedir.
Millet:Ulem ben ne esekmisim
Ampül:Ha söyle adam ol.
Millet:Haklisiniz,dediginiz gibi Taksim'e çiksak kesin çukura düserdik, madem ortada kuyu var yandan geçeyim ben.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Daha başlığı görür görmez bu konu kilitlenir dedim ve öyle olacağa benziyor.
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)