Taseronlar icin degil kendi icin calisan bir Turkiye icin , kutlu olsun. Umarim taslar , yumruklar ile degil , sesler ve sloganlar ile izini birakan bir kutlama olur.
Taseronlar icin degil kendi icin calisan bir Turkiye icin , kutlu olsun. Umarim taslar , yumruklar ile degil , sesler ve sloganlar ile izini birakan bir kutlama olur.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Bende çalışıyorum bayram sadece lafta neyin bayramı bayramlik bu durumumuzmu var vergiler ,benzine yapılan zamlar vs.. bunlar düzeedikce gerçek bayramlar hayal. Bayramsa bugun. Ozaman bayramimiz kutlu olsun jopsuz biber gazssiz bir gün diliyorum
işçiye mi bayram,memura mı bayram?
gerçek hak sahipleri işbaşında,ter dökmeye devam ederken;haftada 2 gün tatil,yılda 1 den 3 aya kadar izin yada tatili olanlar bayram kutluyor...
İşçinin Emekçinin Bayramı
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
Esnaf siftah yapmamisken, işçi sürünürken, taşeronlar sömürülürken, memur yan gelip yatarken, ne bayramindan bahsediyorsunuz siz?
Bizde güya patronuz senede 1 hafta tatil. Bu tür bayram tatilleri zaten yok. Olsun çalışmak güzel
1 Mayıs İşçi ve Emekçilerin Bayramı kutlu Olsun , Ceza infaz Kurumlarında çalışan personelleri unutmadan (şu anda çalışıyorlar)
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şimdi benim anlamadığım bişey var.
Bordroda işçi ama İşçi bayramında çalışıyor. Emin olmak için bugun bayrampaşa sanayi bölgesine gittim herkes çalışıyordu. Muhtemelen TR nin %80 ninde durum bu
Bordroda memur ama işçi bayramında tatil yapıyor. Bütün bankalar kapalı devlet daireleri çalışmıyor okullar tatıl. Kesin TR nin %100 de durum bu
Gerizekalı olduğumdan şüpheleniyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Tüm emekçilerin bayramı kutlu olsun, gururla yaşayın, çalışsanız bile.
Anlamak o kadar zor değil, sınıf bilinci gelişirse başımızdakiler bizi nasıl yönetecek? 1 Mayıs neden kutlandırılmıyor, her yıl savaş haline dönüşüyor? Patronların hükümeti fakirlerin uyanmasını istemiyor, onlar için en büyük tehlike bu, bunun için ölümüne işçilere saldırıyor, onları işyerlerine hapsediyor, konuyla ilgisi olmayanlara da tatil veriyorlar. O kadar zor değil yani anlamak.. (Bu arada Diyarbakır'daki kutlamalara özellikle bakın, halk bastırınca Devlet nasıl kenara çekiliyor ciddi bir örnektir)
çogu arkadas memur tat,l özel sektör calısıyor demiş sendikalasmadıktan sonra hakkınızı aramadıktan sonra calısmaya devam edersiniz bu bayramın amacı işçiyi iş gucunu emegi korumaktır . herkesin İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
avukatlar ve adlıye bugun calısıyor mu ?
Çok acılar çekerim çok acılar, köpek değilim onu ısıramam.. Isırırım dudağımı. Büyük kişilerin sırlarına ortağım, gene de nah şu kadar övünemem. Bütün ayıplar bende ama, ne yapıp yapmalı ulaşmalı dostlara. Geri de kalmayı kendime yediremem..
Hepimizin işçi ve emekçi bayramı kutlu olsun. Gelecek yıllarda emeğe daha çok önem ve değer verilen, 'bayram' gibi bayramlar kutlanabilmesi dileğiyle...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
bu bayramların kutlanması işte o tatillerde bile çalıştırılan işçiler için önemliydi, izin verilmedi. bakan demiş tatili hak edecek en yaptık diye? işte siz yapmıyorsunuz işçi yapıyor.günde 10-12 saatini işine 2 saatini çocuğuna ayırabiliyor? bu mu hak? bu mu adalet?
ayrıca memur, özel sektör çalışanı, beyaz yaka, mavi yaka gibi ayrımlar yoktur, sadece işçi vardır. bir de onları sömüren patronlar.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Yok gerçekten ilginç , işçiler sanayi sitelerinde sigortasız , mesaisiz , hatta aylığını bile alamadan , harbiden sürünüyor !!! dolayısı ile zaten işçi bayramına gidemiyor !.
Gidenlerin çoğu gerçekten memur ve memurların çoğunun eşleride memur , en azından işçi gibi sürünmüyorlar !.
"Taksim de "taksim diye , niye bu uğursuz yerde ısrar edip , ıslanarak dayak yiyiyorlar ve bir sürü eziyete maruz kalıyorlar , hala anlayamadım !!
Devlet te bu memurlara , "kardeşim size "tatil yok , siz işçimisiniz ? diye bir türlü durumu açıklamıyor , hem şehir dışı bir yerde polissiz bir bayram yapılsa hiç bir şey olmayacak , bu nedir yaa !
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Neyi açiklayacak devlet?
Memur isçi degil mi?
Emekçi degil mi?
Isçi deyince akliniza nasil bir sekil geliyor?
Daha önceki tartismalarda da rastladim.
Memura ne oluyor diyenler,
gerçek isçiler ogün çalisiyor diyecek kadar izandan yoksun beyanlar.
Bu nasil bir mantalitedir ben anlamakta güçlük çekiyorum.
Günlük mesai harcayan ve bu mesaisinin sonunda kazanci baskalarinin elinde olan herkes isçidir, emekçidir.
Yani memurun da patronu vardir.
Bu yanilgidan kurtulun.
Memur,
devlete çalisan isçidir.
Uzayli degildir.
Neden biliyormusunuz?
çünkü Bundan 36 yil önce,
bugün toplanan kalabaliklarin sahip olduklari haklari alabilmek için Taksim'e giden topluluklardan tam 34 kisi hayatini kaybetti.
Bu bir vefa borcudur.
Siz vefat eden yakinlarinizi anmak ya da dua etmek için, dag basina mi gidersiniz,
mezarlari basina mi?
Sizin için ölenler için
islanmissiniz, gaz yemissiniz,joplanmissiniz,
çok mu?
Onlar öldüler........
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)