Fotoları bekliyorum, yarın çalışıyor musun ? Çay da göster bari
ben de cbr 250 ye aşık olmuştum fuarda..bugün de evlendik
Erhan hocam gördüm, bugün en mutlu günündür kazasız belasız inş.
Euro kaç tl bilmiyorum ama duke 200 uyarsa göz önünde kesinlikle bulundurun derim
5000€ kaç tl imiş sıfırı :-/
Heil Spellcheck
Kawasaki Er6 N yada F (az yakar)
Hyosung GT 650 Comet yada R (az yakar)
Suzuki Bandit (basmazsan az yakar)
Yamaha Fz6 (saglam bir pazarlikla - basarsan yakar)
Acı bir gercek ki 10.000 liralik butce yuvarlak bir rakam olmasina karsin cok arada bir meblag 12-13 bin liraya cikabilseydin secenekler daha cok olurdu orta segmentte.
250 cc sifir istiyorsan, onceligin hp yada hiz degil, konfor ve kalite olmali bence.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83484238/detay bu motorun yakıtı senin mct ile hemen hemen ayni biliyor musun dostum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:45 ----------
ayrıca ara 13500 param var de bakalım belki satar bir çok ilandaki motorun fiyatı da şişirme bunu da hesaba kat
geçen sene benim cbf 500 üm vardı. çok severek kullanırdım. gerek şehir için kullanım rahatlıgı gerekse uzun yolda çok rahat bir motosikletti. kullandıgın 250 cc den sonra yine 250 cc bakman mantıklı gibi gözüksede seni hayal kırıklıgına ugratabilir. bu nedenle 10000 lira vereceksen 500 cc ve yukarı iki silindirli modellere bak derim.
cbf 500 ün yakıt tüketimi km de ortalama 25 krş civarındadır.
buda sattıgım motosikletin videosudur.
http://www.izlesene.com/video/cbf500/3193813
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
samsam,
Sıfırı piyasada yok ama Kymco - Venox 250cc tavsiye ederim.
inazuma bence fiyatına göre iyi motor...satış grafiğine göre de fiyat yükselebilir...
ben nasip olursa kawasaki ern almak istiyorum
artık 2.elimi olur 3sümü 5 bilemem yeterki temiz olmalı
0 motor arıyosun ama onlar aşık olunacak motorlar değil ki be kardeşim
kawsaki ern 10 bin tl başlıyor ve en az yakan 600-650cc katogorisinde 1.miş
100 km litresini 3 kusura düşürenlerin yazılarını okudum bilmiyorum ne kadar doğru
Mustafa Kemal Atatürk
Bu devirde aşklar bile parayla
Aşık aldugunu alamayacaksan, aldiğina aşik olacaksin
Ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef
Evet eve geldiğimden beri araştırıyorum sanırım 250 lik almayacağım
Kawasaki ER-6 N
Honda CBF 600
Kawasaki güzel gözüküyor
Kawasaki ER-6 N Hatun gibi motor
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
Aynen öyle. Tek başına rahat oluyor.
Yaklaşık 1000 gaymelik aksesuar var üzerinde. MCT'den aldığım paranın tamamını aksesuara ayırmıştım. Sis farıyla siperlik de düşünüyorum ama iyice touring gibi olur onları da takarsam; pek de öyle olsun istemiyorum gibi sanki tam emin olamadım. Kullanışı şu anda evde koltukta otururdan rahat; görüntüsü de hoşuma gidiyor.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Murat hocam, 0 100 ü ne kadar , ayrıca yakıt masrafı ?
100 km'ye kadar büyük cc'lerle, mesela dragstarla kapışabiliyor diyorlardı, ben denemedim her ne kadar. Tabii 100den sonrası yalan olur da. Ben de bu aralar biraz psikopat gibi kullanıyorum (çok da değil ama); ışıklarda yeşil yanınca bikaç saniyede arabalar kayboluyor gözden. Yakıt da rodajda 100km'de 3,5 yakıyordu; şimdi biraz düşmüş de olabilir rodajdaki gibi kullanabilirsem. 130 rahat görüyorum; daha fazlasına da gerek yok bence. 650lik 1200lik vs. motor kullanırsın da daha çok ego tatmini kullanışlılıktan ziyade diye düşünüyorum. Bu GV250lik de ego tatmini yaratıyor mu bende; çarşıda 1100lük mü bu diye soran olunca ya da motorcu buluşmalarında 250lik diyince şaşkınlığını görünce insanların ego tatmini oluyor aslında, gerek yok daha büyük hacimlisine o açıdan da. Benzin yarı fiyatına düşse bi honda shadow çekilebilir ama altına.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)