Merhabalar MT'nin saygıdeğer sakinleri
Bir haftadır tanıdığım bir abinin motoru olan 2006 model daha 20.000km'de çiziği bile yok (Allah kazadan beladan korusun) 600 F i sürmeye çalıştım ilk başlarda 3 gün içerisinde artık motora alıştım ve hayatımda hiç görmediğim üç haneli hızlara çıktım tabiki full korumalarımla. Forumdaki açılan ''başlangıç için 600'lük ss'' gibi konulardaki tartışmalar bana saçma gelmeye başladı.Nedeni 600 cc'lik motosikleti sürmek için biraz yetenek ve güven gerekli.Güven derken hani derler ya ''cahil cesareti'' bahsetmek istediğim o deil.Birde caddede 2-3 genç bayan görüp hava atmak için gazlamamak gerekiyo... Motosiklet deyim yerindeyse tam bir canavar 600f te akrapoviç egzoz var muhteşem bir egzoz bu arada motosikleti şehir içinde yavaş yavaş ilerlerken çevirmede trafik polisi durdurdu.Motoru stop et dedi bende stop ettim ben ehliyet- ruhsat sormasını beklerken bana ''motor kaç model? bu motor 1000lik mi?'' diye sordu bi an şaşırdım sonra bi çalıştır da sesini dinliyelim dedi ben biraz çekindim egzozdan ceza falan yazar diye az gaz verdim polis abi ''gaz ver gaz'' deyince bende kökledim gazı polis ''helalin var'' dedi bende sonra yoluma devam ettim...Allah'ım inşallah banada nasip eder bir 600F
600F ten birkaç fotoğraf
Ben ve 600F
Tek kelimeyle AKRAPOVİÇ
Herkese kazasız belasız sürüşler...Tekeriniz düz bassın