ikisinede eğitim şart.. 20 milyonluk şehirde arkadaşın yaptığı gibi yaparsak işin içinden çıkamayız.. birazcık tevazu ...
ikisinede eğitim şart.. 20 milyonluk şehirde arkadaşın yaptığı gibi yaparsak işin içinden çıkamayız.. birazcık tevazu ...
en çok korktuğum sürücü tipi kadın olup elinde sigara olan tek elle direksiyonu tutan makas atanlardır böylelerine yol verilmeli ama o ayna taktiğini en kısa sürede uygulamaya çalışacağım alayım cbr125i :D
arkadaşlar dikkat edelim kadınlar genelde kaza yapmaz kazaya sebebiyet verir çok bayan gördüm trafikte canlı bomba gibi dolaşıyor gaz fren debriyaj üçlüsü matematik problemi gibi çözüyor çözene kadar ya tamponu parçalıyor ya kaldırıma çıkıyor sözüm meclisten dışarı
bayan suruculerde en cok rastladigim olay, yola kilitlenmeleri ve aynalara bakamamalari... bu baslik genel olarak trafikte problem yasadigimiz zaman, icimizde kalmamasi icin ortaya koydugum bir cozumden ibarettir. ancak bayan suruculere gercekten yardimci olmamiz gerekiyor. fakat bilincaltimiza yerlesmis olan, cogunlukla koca parasiyla kendilerini birden trafige attiklari, arac seciminde kendilerine uygunluktan ve teknikten cok, estetige ve konfora onem verdikleri, dikkatsiz ve beceriksiz olmalari gibi gercekler, tahammul sinirlarimizi zorluyor. canimiza ve malimiza kast ettikleri gercegini de degistirmiyor.
Bunu tuttum.. Tebrikler.
Ben de geçen sağ tarafta park yeri ararken sola kıran teyzenin birinin cama tıklayıp yan aynayı gösterip "abla bu makyaj aynası değil" diyip yoluma devam edicektim.. Ama iyi günümdeydim..
Ayna kapatma olayını bi kere bana yol vermeyen birinde yapmıştım sıkışık trafikte boş kısımdan gidiyorum, adam inat olsun diye arabayı benim geçtiğim yere doğru çevirdi, aynası tam geçebileceğim yerde duruyor.. Ben de sakince yaklaştım, içeriden beni dikkatlice süzüyor. Sonra geldim aynayı kapadım, geçtim yoluma devam ettim..
Yine geçenlerde yol vermeyen ve üzerime kıran araç sürücüsünün aynasına gidonumla güzel bi darbe indirdim, tabi gidon sağlam olduğundan problem yok.. Ne çizik oldu ne bişey.. Ama aynası aynı sağlamlıkta değildir eminim..
O diilde makas atan kişi kadın mı ? Vay be ülke ne hallere gelmiş..
Neyse.. Tebrikler tekrar..
Şu lafının da hastasıyımdır haaa...
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
böyle bir kadına şimdiye kadar hiç rastlamadım
ama aynası kapalı giden çok sürücünün aynasını açmışımdır yanından geçerken...
önce korksalarda sonra teşekkür ediyorlar allahtan insan olupta
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ben hep yapıyorum aynayı ters çevirme işini..çok sinirlenirsem aynaya tekme atıp koparıyorum allah günahımı bağışlasın ama o aynayı koparmazsam adamın kafasını koparırım
oo cok yanlış yapmışsın sen önce bi osmanlı tokadı çakıp sonra da kaskla kafasını poçuklasaydın keşke ama hayali olarak. sonra gerçekmiş gibi buraya yazardın
Yeni model araçların aynasını kapatmaya çalışırken içindeki dişliyi kırmayın ha, sonra suçlu olursunuz, şu otomatik katlanır aynalardan bahsediyorum.
Ayrıca hala aynayı kırardım, yumruk atardım diyenler var ya anlamıyorum, mesele zarar vermekte değil isteseler ufak bi dokunuşta canımızı alabilirler
Çok nazik bi hareket olmuş Yapın demiyorum asla teşvik etmek istemem ama ben olsam kırmıştım sol aynayı
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Bu taktiği bende yapmışdım bi keresinde activadan... yol sıkışık beni sıkıştırmak istedi adamın biri kornaya başıyom duymuyor cepden konuşuyormuş meyersem camlarda filmli buna sağdan gıcıklık olsun diye bende kapattım aynasını yakalamak istedi hemen bir dar sokağa girdim karşımdam araba geliyor kendisi sokağa girmek istedi ama giremedi araba geliyor diye
valla ben bayan sürücü gördümmü arasından gecmem :D başka yerlerden kaçmaya çalışırım asla girmem o araya :D ama bu kadarda yuklenmeyelim ne takoz erkek suruculer var aynaya bakmayan 10 dakka yanından git bi kere aynaya bakmaz....
herkese kazasız belasız sürüşler.
bol gazlamalar bol %68 li benzinler
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
güzel taktik...
tebrikler...
Yetmez ama evet(siyasi).Yaptığın yeterli değil ama iyi bi davranış.Bunun dışında zıppırman üyemizden ders almasın trafikte sıkıştırma ve kasıtlı hareketler üzerine(üyelere laf).Aynayı kapattıktan sonra kadının sana yaptığı beddua motorcu şansı açısından sakıncalı(dini).
Parantez içindekiler bir mt üyesinin ortamı germe adına yapması gerekenlerdir.Yapmayanlar bizden değildir(fitili ateşleyen cümle).
Hadi kolay gelsin.
gozu donmus insanlarin motorlarin uzerine surdukleri bir gercek tartisma aninda. once can guvenliginizi dusunup, ondan sonra voleyi, aparkati, aduketi uygulamamiz gerekiyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)