Arkadaşlar bu sabah Bodrumdan Muğlaya doğru hareket ettim. Her şey yolunda bir şekilde gidiyordum. Hızım 80-90 bazen 100. Yol durumuna göre gidiyorum.. 1,5 saat aralıksız gittikten sonra motosikletin motor kısmından çizilme,sıyırma,inceden ötme gibi bir ses geldi ve motor tekledi bi anda, az daha gittim gene aynı ses. Hemen çektim yol kenarına,baktım motor bloğu ateş gibi. Düşündümki; fazla ısındı,yağ yakmaya başladı.. Sonra soğumasını bekledim,soğudu ve yola çıktım. 60 km hızla normal bir şekilde sorunsuz muğlaya geldim. Takiii eve 20 metre kalmıştı motor stop etti,çalıştıramadım. Sonra yan ayaklığı açtım ve neredeyse yarım çay bardağı yağ aktı. Yağını kontrol ettim yağ vardı ama motor sıcak olduğu için doğru gösterdiğini sanmıyorum.. Sonra 2-3 dk boyunca çalıştıramadım derkeeenn çalıştı motor. Herşey normal gibi görünüyor şuanda çalışmasında ve gitmesinde problem yok. Bugün pazar olduğu için servis e götüremedim. Yarın götüreceğim. Bu yaşadıklarım neden,niye olmuş olabilir.. Şuanda canım çok sıkkın sizle paylaşarak derdimi azaltmak istedim :/
Motosikletim: Ramzey QM 250- Çift silindir- hava,yağ soğutmalı.