motorlara buz beyazı far..
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 15:59
ben mtec in h4 8000 k xenon kitini 1 ay önce kendim taktım farın arka tarafının içerisinde balasta yer kalmadığı için kutudan çıkan 1 metrelik kablo yardımıyla balastı deponun altından geçirerek selenin altına monte ettim.şimdi farlarım yoldaki toplu iğneyi dahi gösteriyor mükemmel oldu ayrıca gece herkes bakıyor motora...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
Reklamlar
-
30 Ağustos 2007, 16:32
sirrage adlı üyeden alıntı
beyler benim moturum asya motor as150t 19a...buna xenon mu takılır angel eye mi.....yardım edermisiniz?
biri daha iyi aydınlatma için kullanılan birşey(xenon kit) diğeri(angel eye)görsel olarak yapılan aksesuarlardan biri
xenon için akünün belli bir kapasitenin altında olmaması lazım,benim aküm ne kadar bilmiyorum ama aldığım H4 xenon kiti çalıştıramadık(far ampülleri 35 W ile çalışıyor,demek ki düşük kapasiteli bir akü)
ama angelda bir sıkıntı olmaz
bu işi yapan yerlere danışarak ikisi arasında ki farkı idrak edebilirsin
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
30 Ağustos 2007, 16:33
ya ne angel eye saçmalama angel eye farın etrafını çeviren beyaz ışık. ona ne gerek var. o genelde arabalara takılır. motora ya beyaz ampul yada xenon. ki ben orjinal bi exenon tavsiye ederim.
-
30 Ağustos 2007, 17:16
ikisini birden taktırabilioz mu?
-
30 Ağustos 2007, 18:10
taktırırsın tabi yav (xenonu kaldırırsa akün tabi)
-
30 Ağustos 2007, 18:22
ama bence o motora biraz fazla olur. tabi bu senin kendi zevkin ama ben motoru büyülttükten sonra yapardım. karar senin.
-
30 Ağustos 2007, 18:27
oFLuAlper adlı üyeden alıntı
ama bence o motora biraz fazla olur. tabi bu senin kendi zevkin ama ben motoru büyülttükten sonra yapardım. karar senin.
görsellik için yapılıyorsa dediğine katılıyorum;motor büyütmeden sonra yapılma olayına(küçük bir motor ne kadar görsel olabilir ki,benim ufaklıkta dahil he he)
ama daha iyi bir aydınlatma için yapılıyorsa küçük motor,büyük motor farketmez tabi
-
30 Ağustos 2007, 18:39
bencede genede karar güzel kardeşimize kalmış bana sadece fikir vermek kalır
-
30 Ağustos 2007, 20:09
ya arkadaşlar bildiğiniz bi link varsa veririmisiniz beyaz far için karamanda bulamadım dandik bi marka var 3 ytl'ye satılıyor 2 kez patladı yeter artıkın yaawww veya xenon kaça patlar bana gerçi aküyü bilmiyorm kaldırırmı kaldırmazmı yardım ederseniz sevinirim
-
31 Ağustos 2007, 15:37
tamam ozmaan iksini de taktıram as150 t 19a ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler