motorlara buz beyazı far..
Reklamlar
-
kardeşim seni ekledim....sen 2 tane ampul alacaksın zata..
walla elektrikten pek anlamam ama 35w lık yere 55w takarsan ya koblolar yanar yada ampul az yanar herhalde tam bilemiyorum ama galiba ampul az yanar..
ama 55w lik yere 35 takarsan ampul patlar herhalde onları tam kestiremedim ama
sen zata uygun 35w'lık ampul bulmaya çalış...
fakat bildiğim kadarıyla 35w lık ampulleri piyasada bulmak zormuş yani beyaz olanlarını...
Reklamlar
-
okey baba ben araştırayım sen hala memnunmusun beyazlardan aradan geçen zamana karşı yani??
-
evet abi çok güzel gerçekten alacaksan araştır philips olmasına ve diamond vision olmasına dikkat et..
neden bunu söylüyorum bunu biliyorum belki diğerleride iyidir ama onları bilmiyorum..
bu farlar gerçekten çok hoş...http://www.motosiklet.net/forum/show...t=4104&page=10
benim farın görünümü ile ilgili 2 3 foto var bak istersen bana göre hoş varlar yaw motoru kaliteli gösteriyorlar
-
teşekkürler murat msn ye giriyormusun
-
foto koyun arkadaşlar zahmet olmazsa bizde görelim..
-
abi bu aralar vizeler başladı çok giremiyorum ama seni ekledim görüşürüz mutlaka...walla foto makinesinin tripodunu unutmuşum memlekette tripod olmadan çektiğim fotolarda ışığın rengini göremezsiniz diye koymuyorum arkadaşlar..
-
Konuyla Ilgisi Yok Ama Online Alisveriş Sitelerinin Içinde Kask Satan Varmi Ben Bulamiyorum ?
-
okey baba saol soora görüşürüz
-
kardeş yalnız bi konuya dikkatini çekerim senini motorunun şarz dinamosu manyetolu ve ayrıca tam olarak senin tesisata elektrik verecek şekilde konjektörün var eğer far ampülünün orjinali 55 w sa ki bu araba ampülü demek motorda kesinlikle araba farı ampülü kullanılmaz akünü bitirir ayağa kuvvet marş basarsın uyarımı dikkate alırsan sevinirim çünkü bana 100 ytl ye mal oldu böyle bi olay watt ı kesinlikle yükseltmicen birde marşta far açmamaya özen göster
-
arkadaşlar motoruna buz beyazı ampul taktıran arkadaşlardan foto rica edebilirmiyim ?
-
Bildiğin xenon far....60 ytl civarında hallediyorlar...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
walla ben dün sordum philips xenon farkmış. adam 45 ytl dedi senin motorda rahat rahat kaldırır dedi. bakalım para toplayayım. taktırırım olmadı
-
benim motorumda
speedrunner adlı üyeden alıntı
H7 daha güçlü ve kuvvetli yakıyor diye biliyorum , ama yanılıyorda olabilirim ama aklımda öyle kaldı bu linkini verdiğin ampuller gayet sağlam ve kıyak ampüller dostum rahat rahat kullanabilirsin bana göre , bu arada eğer ampülleri alırsan takarken sakın ampül camlarına dokunma sonra ışıkta lekelenmeler olur yani olabildiğince elini değmemeye calıs
h4 var bu tarz far ampülleri akü yü zorlayabiliyor.ben bi süre taktım akü gitti pek tavsiye etmem hem görüşüde az ama sen bilirsin
akü de sorun yaratmıyormu bende kullandım ama aküyü çok zayıflatıyo
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Beyaz olması önemli değil motor her çukura girşte patlamasın başka bişey istemiyoruz
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
bende philips inki var kaç ay oldu daha ne patladı ne de rengi değişti..
-
muratd adlı üyeden alıntı
bende philips inki var kaç ay oldu daha ne patladı ne de rengi değişti..
Ok hocam sağol deneyeceğim
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
30 Ağustos 2007, 15:06
bu resimdeki far angel eye mi oluor....?
-
30 Ağustos 2007, 15:26
farlar mercekli galiba ya angel eye var mı yok mu belli olmuyor
angel eye genelde mercekli farlara uygulanıyor,projektörlü farlara da oluyor ama biraz garip duruyor
örnek bir resim
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
30 Ağustos 2007, 15:32
onrbab adlı üyeden alıntı
onlara angel deniliyor
benim arkadaşım otomobiline taktırdı
200 küsür ytl ye mal oldu
sana ne kadar mal olur bilmiyorum cok daha ucuza halledeceğin kesin öğrenirsen bana da haber ver usta
angel far diye araştır
kolay gelsin...
kardeş senin bahsettiğin angel eyes bu arkadaşımız xenon dan bahsediyor. ben sana derim ki paraya kıy git orjinal bi xenon al. problem yaşamassın. ben sipariş verdim devresiyle beraber bana 230 ytl ye mal oldu. 20 günde bir beyaz ampul alacağına 1 defa devresiyle beraber orjinal xenon al bence.
-
30 Ağustos 2007, 15:46
beyler benim moturum asya motor as150t 19a...buna xenon mu takılır angel eye mi.....yardım edermisiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler