öncelikle herkeze slm lar ismim metin yaş 20 boy 1.75 kilo 60
arkadaşlar 11 yaşından beri 4 teker kullanıyorum şuan aracımda var lakin 2 tekerde sadece bisiklette kaldık gerçi onda kusursuz bi dengem vardır
yazın da gelmesi itibariyle işe gidip gelmek için bi scooter almayı düşünüorum yalnız benim için önemli olan tek şey yakıt aracım oldukca fazla yakıor bundan dolayı motor düşünüorum zaten birazda heves dedigm gibi bundan önce hiç motor tecrubem yoık hem buna dayanarak hemde yakıttan dolayı 50 cc bi scooter düşündüm honda todaylere baktım ankarada satan yok + olarak biraz maliyetli buda beni pony 50 kanuni ye yönlendirdi 50 cc bi motorun yakıtı tam nedir bilmiorum ama fazla yakmıcaktır heralde şimdi sorum şu 50 cc bi makine benim gibi tüy siklet biri için iyimi olur küçükmü olur dedigim gibi yarışa katılmıcaz amacım hız yapmakta deil oturdugum yer esertepe adı üstünde baya dik yokuşları var 50 cc ben kullanıcam artçı flan olmadan beni yokuşta götürürmü yoksa kanuni 100 loyal mi tercih etmeliyim 50 cc ile bi çok yerde araştırma yaptım ama kimisi diorki 50 cc 2 kişi şuraya tırmandık şöle böle biri diorki gitmez çok arasatta kaldım bildiginiz üzere ankarada pek piyasası yok :( bundan dolayı ne önerirseniz sıfır alıcam pony 50 todayin görünüş olarak aynısı ve çok hoşuma gidior ama yokuş çıkmassa kaldırıp çöpe atmam gerek çnkü evim bayagı bi yokuş 100 cc ile arasında fazla bi fiyat farkı yok 100 cc alırsam yakıtı nolur vergisi varmıdır 100 cc de yokuş çıkar heralde
bu arada gözden kaçırdıgım önerebileceginiz motor olursa açıgım bütcem 2 ile 2.5 binlira arası
çok konuştum ilgilenen ve ilgilenmeyen arakdaşlara şimdiden teşşekkr ediorum tekeriniz düz bassın