her şey iki teker aşkı için
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ölmeden akıllanmayacak desene....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
diyecek bişey bulamadım
-
)))) bu gidişle öyle olacak heralde ramço
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Allah korusun arkadaslar ölüm felan bıze boyle cumleler yakısmıyor Allah akıl versın dıyelım bu nasıl bır ask adama ızdırap verıyor anlamadım
aşkın gözü kördür bu olsa gerek
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
-
gülü seven dikenine katlanır olmuş heralde hocam
-
ve yine kask yok
-
-
Aşkın ızdırabı dedikleri bu olsa gerek.
-
bu abi motor kazasında ölmez daha...tasdiklenmiş...Allah uzun ömür versin ne diyelim...
-
Einstein'ın dediği gibi sürekli aynı şeyi yapıp da farklı sonuç beklemek deliliğin belirtisi. Hala kask takmayışına diyecek birşey yok, bir sonraki kazasında umarım sağ çıkar diyebilirim en fazla.
-
bu aşk değil mallık. motosiklet sürmeyi çok seviyosan kaskını takıcaksın arkadaş.
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
bu aşk değil mallık. motosiklet sürmeyi çok seviyosan kaskını takıcaksın arkadaş.
O yaş çevresindeki çoğu insan (jawa gençliği) kask nedir bilmiyor malesef. Babamdan dedemden ve bizim dükkana gelen motorculardan biliyorum. Tabi bilinçli çok insan vardır kaskını takan o yaşlarda. Ama çok yaygın değilmiş zamanlarında alışmamışlar.
-
motora ilk başladığımda bende korumalı mont ne yeeaaa diyodum, ilk başta düşünememek, bilmemek normal ama iki kere kafayı vurmuş adam, insan bi düşünür "la buraya bişey taksakta yere vurmasa" diye
-
Kafayı vura vura sıyırmış heralde, kusura bakmayın da kolu alçıda motora binmek nedir ya ve hala kasksız biniyor
-
laf aramızda biraz kafayı sıyırdıgı kesın...))) kafa artık normal çalışmıyor beyin bedava nasıl olsa)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler