Ne kadar?
Motoru bağlıyorlar mı?
Nasıl bir işlemden geçiyorsunuz?
Ne kadar?
Motoru bağlıyorlar mı?
Nasıl bir işlemden geçiyorsunuz?
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Motor tabiki bağlanır yaşta tutmuyorsa hele ailene 1000 TL den fazla iye hatrladıgım bir ceza kesiliyor
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
1000 lira civarında oluyor toplamı... otopark cezası yaptığın uğraşlar falan..... birde motosiklet başkasının adına ise artı biraz daha cezası var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ehliyetsiz yakalanacağına çıkar motoru uçurumdan aşa at. Daha ucuza gelir.
875 tl
Ruhsat sahibine 290 tl.
Motosikletini bağlarlar çekici ile götürülürse çekme parası+otopark parası.Herhangi bir işlemden geçmiyorsun cezayı imzalıyorsun o kadar.
2.el çin malı skuter parası kadar cezası var.
Bir de Allah muhafaza kazaya karışırsan,hak-hukuk arayamazsın,her türlü suçlusun.
kacmak mantikli gunumuz sartlarinda ama tavsiye etmiyoruz :D :D
Ehliyet almak biraz daha mantıklı sanki:D
Aman ha niyetlenme bile. Ben Manisa Salihlidenim, mesela bizim orada yakalanan bir motosiklet (ehliyetsiz iken), tanıdık bir dayı, abi, amca vs. yoksa motosiklet sahibi unutur o motosikleti. Ayrıca bizim oralarda ehliyetsiz çok kişi varken sokaklarda resmen bir kovalamaca yaşanır (Hani ceymis bond geldi ya istanbula; hah işte ona taş çıkartır o sahneler). Polis arkada bizim ehliyetsiz vatandaş önde kaçıyor, yakalansa gidecek motor. Ondan sonra neden kaza yaptım ben derler. Çok tanıdım öylelerini, keşke ehliyet alıpta rahat rahat kullansalar.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
ben de ehliyetin sertifikasını aldım, bu hafta bastiracam kartı. evin orada polisler kontrol yapıyorlarmış bugun, çevirdiler, kimlik istediler, bende de sadece b ehliyet var kimlik olarak çekinerek onu verdim. gbt bakıp üst araması yapıp gönderdiler çok tirstim ama ya sallamadılar ya da dikkat etmediler.
Gün itibariyle 1407 tl surucuye, 1407 tl ruhsat sahibine oldugunu ögrendiğim mübalağlı meblağ..Ruhsat sahibi sen isen sadece 1407 tl'cik.
1407 ruhsat sahibine 1407 sana kaskta yoksa 77 tl :D hesapla artık bide bağlanır motor onu çıkart mıkart derken sana iyi g.......
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)