Öner'in motoru dışarı çıkarttık ;
Ve Erhan'la beraber topladık, acemiliğimize geldi biraz uzun sürdü.
Diğer motorlar daha kısa sürede toplanacak inşallah.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Hayırlı olsun,
Bunlar şimdi 2.parti yani öncekilerden biraz farklı olduğu söylenen modeller mi??
#sürenadam
Hayırlı olsun. Hiç çinli gibi durmuyor... Çelmeyin aklımıı
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ben depoya takıldım..muhakkak yeterlidir ama iki katlı olsa daha efektif olmaz mı...araya bi ara kat atılablir çelik falan...motor da güzelmiş...
owww motoru kesss
bu şirin şey benimmi şimdi.abicim elinize kolunuza sağlık.yarın geliyorum almaya açık dükkan dimi?gelirkende boş gelmiyecem
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
evet dostum yeni kasa bunlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
teşekürler dostum.bak moderatör ve adminler alıyor sanada yakışır bitane
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hala fiyat konusunda bir gelişme yok sevgili seyirciler. Herkes anlaşmış kimse açık vermiyor
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
Düşüp bir yerlerinizi kırmayın sonra bu saatten sonra......ne bileyim
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Zaten apacheyi satıcam, bu da hoşuma gitti, tek mevzu... Ne kadara aldınız bakıııyııımm söylemicem kimseye söz
adam forumda yönetici..gitmiş depodan paketiyle almış...reklam karşılığı beleş almış olabilir beyler dağılın...
Bu da mı gol değil be bu da mı gol değilllll
Bir motoru supermotoya cevirmeyi planlıyoruz, jant için önerisi olan var mı? Nereden bulabiliriz.
110/70-17 / 140/70-17 yeterli olur mu?
başkanım, fiyat verseniz de sizin önderliğinizde "motosiklet.net" üyelerine toplu indirim vs katkılı kampanyalardan fayda sağlamaya konsantre olsak?
yoksam millet farklı şeyler düşünecek, hyosung davasına dönecek bu iş...
benden söylemesi :D
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Bence de 140 tan genişi 15.5hp fazla olur gibime geliyor,
Yalnız fikir çok iyi neden derseniz, hem kros lastikleriniz hemde asvalt lastikleriniz olacak bu çok iyi kafanıza göre takar binersiniz
Bence de 140 tan genişi 15.5hp fazla olur gibime geliyor,
Yalnız fikir çok iyi neden derseniz, hem kros lastikleriniz hemde asvalt lastikleriniz olacak bu çok iyi kafanıza göre takar binersiniz
125cc 10hp olanında 130/70 teker var, bu bir fikir verebilir, 140 150 takılabilir yani
hayırlı olsun bol çamurlar
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)