Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motorum çok fazla benzin yemeye başladı.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Arkadaşlar Honda Cbr 125r 2011 kullanıcısıyım. Motorum henüz 2300 km'de.. Bugün 10 lira'lık benzin attım motorun benzin göstergesi 3 çizgiydi. Çok kısa mesafe yaptım ve baktım 1 çizgi kalmış. Çok aşırı benzin sarf ettiğini fark ettim. Neden kaynaklanıyor acaba bu ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    10SuzAsLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar-200NS
    subop ayarı olablilir . arçı ile bindiysenin ve rüzgar karşınızdan esiyosa oda olabilir vs. etkenler yani.
    Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    Kelin ilecı olsa başına sürermiş. Anlayamadığım konulardan biri.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kelin ilecı olsa başına sürermiş. Anlayamadığım konulardan biri.
    Kardeşim 6 sefer gidip geldiğim de tek diş giderdi. 1 Sefer geldim sadece 1 diş gitti. Hesap et Bu kesinlikle bi arızadan kaynaklanıyor. Motorun bi probleminden kaynaklanıyor. Anlayamadım gitti

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    aslında şöle bir ölçüm yapabilirsin, depoyu birkere full'le, sonra belirli bir km git(50-100 km) ardından tekrar benzinciye gidip full'le aldığın benzinle yapmış olduğun km yi karşılaştırıp hesabını yap.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Alıntı c3nk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında şöle bir ölçüm yapabilirsin, depoyu birkere full'le, sonra belirli bir km git(50-100 km) ardından tekrar benzinciye gidip full'le aldığın benzinle yapmış olduğun km yi karşılaştırıp hesabını yap.
    Amaç ölçüm yapmak değil ki kardeşim. Marmaris gibi ufak bir yerde ufak bir mesafe de 3 diş benzinden tek diş benzin kaldı Öğrenciyim, benzinin litresinin ne kadar olduğunu sizde biliyosnuz. Durum vahiy yani

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Motorun İştahı açılmıştır...

Belkide göstergen arızalandı yanlış gösteriyo olabilir...
    klm644 bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda Cbr 125 r 2011
    Göstergede de sorun olduğunu sanmıyorum. Motosikletin çok benzin yakmasını sağlayan problemleri neler ?

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    Alıntı MotoPcx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amaç ölçüm yapmak değil ki kardeşim. Marmaris gibi ufak bir yerde ufak bir mesafe de 3 diş benzinden tek diş benzin kaldı Öğrenciyim, benzinin litresinin ne kadar olduğunu sizde biliyosnuz. Durum vahiy yani
    sanırım motorun yeni kasa cbr 125, digital göstergelerde bazen sorun olabilir mesela yokuş yukarı çıkarken benzinin azaldığını ama motor tekrar düz yola çıktığında dişin yükseltiğini görebilirsin, bence tekrar bir deneme yap.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Forumda yakıt tüketimi sebeplerini araştırmanızı öneririm. Bir de 10 lira alıp çizgileri kontrol etmek değil de iki fulleme arasındaki ölçümü dikkate alırsanız daha iyi bir gözlem olur.
    Gökhan YAŞDAL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)