Dün arkadaşla iki motor gezerken yolumuzun üzerinde diye maltepe münübüs yoluna girdik. Maltepe-cevizli arasındaki bi ışıklara yaklaşıp durmak üzereyken sağ seritte iki motor ben ön sağda arkadaşım arkamda şeridin solunda giderken aynadan hızla gelen hatlı münübüsü gördüm. Kırmızı yanmasına rağmen herif ezicek gibi iki şeridin ortasından yardırarak geliyordu.
Arkadaşımı tam uyaracak vakti bulamadım çünkü 3-4 saniyedir aynaya bakarak gittiğimden önüme döndüm. durduktan sonra münübüs yanımıza geldi durdu. Ben de o sırada vizörü açıp bak bu yoldaki münübüs söförlerinin hepsi ayıdır insan değildir katil tiplidir dikkat et dicektim ben demeden bu orta kapıyı açtı bişeyler söylmeye başladı sürücü koltuğundan. münübüsün içinde nerden baksan kadınlı çocuklu 10-12 kişi var. Ben başta ne söylediğini anlamadım heralde motorlara merakı var zekası yettiğince motorlar hakkında bişey söylüyo zannettim. Sonra elemana daha dikkatli baktım bu ne anlatıyor diye?
Ben size bi çarpsam burdan karşıya uçarsınız diye devam ediyor bu sözlerine gayet sohbet edasında... 23-25 yaşlarında kirli sakallı bi tip! Zeka 15 yaş civarına henüz ulaşamamış belli. Ben kafamı sağa sola sallamaya başladım kaskın içinden sen akla ziyan cevrene ziyan bi insan müsvettesisin gibisinden.. Zaten bu ondan öncede bişeyler söylemiş ve yeşil yandı sonra biz devam edip gittik.
5 dakika sonra durup bende tam bu ayılar için seni uyarıcaktım dediğimde. Adamın yaptığı haraketi gördünmü dedi? tam yanımıza gelirken arkadaşın endrosunun üstüne kırıp kasıtlı sıkıştırma hareketide yapmış. Ve önceki söyledikleride siz normalde kırmızı ışıkta geçersiniz ama durdunuzmuş
Daha öncesinden 100 km yol yaptığımızdan ve aşırı uykusuz olduğumdan ben bu kromagnon'la tartışacak enerjide değildim
Aslında adam yerine koymayıp cevap vermemek en iyisi oldu çünkü cevap alamayınca kapıyı kapadı sustu!
Bu münübüs söförlerinin hepsimi böyledir bir tane istisna, içlerinde bir tane adam olan yokmudur arkadaş