Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Maltepe'deki münübüsçünün akla ziyan hareketleri

REKLAM ALANI
    eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı tombo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun fazla takılma her arabanın peşinde koşarsan evin yolunu zor bulursun,o an yakalayamadıysan gereksiz maceralara girmeye değmez kaplanım motorkafam
    Eyvallah abi. öyle her dengesizin peşinden gitmiyorum kavga zaten etmek için.
    Zaten karşı tarafın bana dayak atma olsılığını %80 görüyorum herzaman 180 boya 62 kiloyla anca bu olasılık çıkıyor çünkü
    Ama bu sabah resmen gözüm döndü.
    Eğer bulsaydım adamı, muhtemelen biber gazından da öteye gidecekti olay.
    Belkide adamı bulamamam iyi oldu. Daha yeni geçiyor üstümdeki sinir.

Ama sabahki halim çok komikti
    Trafik zaten kilit olmuş gidemiyor arabalar. Sağ şeritte gri araba görüyorum,gidiyorum yanına adamı iyice süzüyorum. Mal mal bakıyolar napıyo bu diye
    Sonra en solda başka bi gri araba görüyorum 90 derece açıyla onun yanına gidiyorum
    Teallaam yaa sabah sabah nelerle uğraştım
    Motosikletli Kaplumbağa...

eray_uluyazı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 HONDA CBF 500 (adriana ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=V6S-juKzibA

bunlar eğlenceli olanlar
    ama böyle değiller ne yazık ki
    KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
    NE MAKAM KALICI NE HEVES,
    ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES

Serdarrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000
    Taksiciler bile illallah ediyor minibüs yolundan..
    Beni minibüslerden ve halk otobüslerinden kurtaran belediye başkanına parti ayırmaksızın oy vermeyi taahhüt ediyorum.

Hakanİnan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Allah kerim :)
    Tam korumalı giyinip mobese olan bir yerde atar yapmak lazım 10 sn de 50 kişi olup üstünüze yürüdüklerinde teker teker şikayet edeceksiniz tehdit ediyorlar diye (:
    Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı Hakanİnan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tam korumalı giyinip mobese olan bir yerde atar yapmak lazım 10 sn de 50 kişi olup üstünüze yürüdüklerinde teker teker şikayet edeceksiniz tehdit ediyorlar diye (:
    Çalışmaz o mobese

Motosikleti
    yamaha mt 03
    erenkoy'de otruyorum ve gecen sene ilk motor kullanmaya basladıgım zamanlar e-5 e cıkmaktan biraz tırstıgım icin , kadıkoy'e surekli minibus yolundan gidiyordum. bana motoru ogreten arkadasıma söyledigimde adam şoka girmişti "olum manyakmısın e-5 mnibus yolundan cok daha guvenli emin ol" demisti , gülüp gecmistim. ama kısa sure icinde anladım ne kadar haklı oldugunu. simdi çok zorunlu olmadıkca kullanmıyorum minibus yolunu.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Alıntı Muktedirs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Kayserideyim minübüsler kalktı burda hacıı
    İyi de oldu tramvay en iyisi kendi yolu var akıyo gidiyo yılan gibi kimseye zarar vermeden Tabi önüne atlayan kekolar oluyo neyse büyük konuşmayayım Allah korusun...

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Geçmiş olsun arkadaşım takma kafana bunların %99.9 u Orhan.Çolpan dur. Kalan 0.01 ise bu işe henüz yeni başlamışlardır..
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    abicim her mesleğin zorlukları vardır ama bu denyolar gerçekten mesleğin yüzkaraları...

inan dövmeye ne ömrün ne gücün yeter...bitmiyorlar yani...racon gereği öküz olan çok şoför var...bu öküzlüğün altına sığınıp istedikleri tavrı sergiliyorlar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim her mesleğin zorlukları vardır ama bu denyolar gerçekten mesleğin yüzkaraları...

inan dövmeye ne ömrün ne gücün yeter...bitmiyorlar yani...racon gereği öküz olan çok şoför var...bu öküzlüğün altına sığınıp istedikleri tavrı sergiliyorlar...
    Vay dönmüşsün abi !

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Cezalar caydırıcı olmadıktan sonra her şeyi yaparlar. Nedir bunlar için en caydırıcı ceza ? Minibüsü kapatmak. Her türlü anarşik trafik ihlalinde, diğer sürücülerle her türlü kavga dövüş durumunda direk minibüsü alacaksın. Adamı da içeri atacaksın bir süre olup bitecek. Ayrıca trafik kuralı ihlalerinde de her türlü ticari araca iki, üç kat vereceksin cezaları. İnsan olmayana insanca muameleye de gerek yok.

İnşallah bu memlekette bütün minibüs hatları zamanla kapanır. Gerçi bunların yerini okul minibüsleri almaya başladı ama orada hiç değilse şikayet edebiliyorsun.

özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Bursa'da da çok Orhan Çolpan var,fakat buranın polisi biraz daha sert olduğu için anında 155 aranıp ihbar ediliyor ve ilk kavşakta çeviriliyor.

Bir sefer Okula giden çocuklar için yapılmış olan kırmızı ışıkta durdum bekliyorum tek şerit yolda şeritin ortasında, arkamdan deli gibi geliyor bi minibüs.İki şeritin ortasına geçtim hemen ama sağ taraftan 5-6 tane çocuk kaldırımdan yola inmek üzereler bekleyin diye bağırmamla minibüsün geçmesi bir oldu.5 mt.ileride durup yolcu indirdi bi de. Hemen 155 i aradım plakayı,bulunduğum yeri,yaptığı hareketi ve gittiği güzergahı bildirdim.Yol kenarında çeşmede çocukların yüzünü yıkamaya yardım ettim ( 2 tanesi korkudan ağlıyordu ) Bu durumu da anlattım polise.Daha sonra bindim motora minübüs güzergahında ilerlemeye başladım.İlk kavşakta minübüs boş olarak çekici gelmesini bekliyordu, şöför ise polise yalvarıyordu. Durmadan devam ettim.Daha sonra oradaki polise gidip ihbarı benim yaptığımı ve şahit lazım ise gerekli işlemler için imza atabileceğimi söyledim.Aynı şekilde 4 kişi daha arayıp plakayı verdiği için gerek olmadığını, aracın 6 ay trafikten men edildiğini,şöförün ehliyetine el konulduğunu söyledi.

Geçen ay yaşadığım bir olayda da, bir polis memuru abimin nikahına gidiyordum 3 şeritli yolun sağ şeridinde 80 km/h civarı hızda, en sağdan bir minibüs sinyal felan vermeden en sola attı kendini ( sola dönüş olsa beklerim o hareketi ama 500 mt. kadar dönüş yok) 30 km/h ile felan gidiyordur maksimum.Panik frenle kaya kaya tamponuna kadar gelip durdum 5 mt.gidip orta şerite geçti.Şöförün yanına yanaşıp " sinyalin yok mu senin" diye bağırdım. Lakayt bi şekilde "bozuk la bozuk" dedi. "Ben düzelticem rahat ol" dedim plakayı alarak Nikah salonuna gittim. Yunuslarla birlikte düğün için korteje hazırlanırken durumu anlattım. Telsiz anonsuyla adamı bulup çevirdiler.Yunuslara çay ısmarlarken gelen bilgiye göre, Ehliyetine daha önce alkolden dolayı el konulduğundan onu da terbiye ettmişler.

Burada polisler çalışıyor kısacası. Keşke herkes evine gerçekten helal lokma götürebilse...

(yazarken yorulduğumu farkettim )
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Muktedirs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mr 150 vulture
    Alıntı turbocharge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi de oldu tramvay en iyisi kendi yolu var akıyo gidiyo yılan gibi kimseye zarar vermeden Tabi önüne atlayan kekolar oluyo neyse büyük konuşmayayım Allah korusun...
    onunda ışık sorunu varya neyse
    Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
    İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)