Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Maltepe'deki münübüsçünün akla ziyan hareketleri

REKLAM ALANI
    mehmetmumtaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-treme Motard 250cc
    Muğlada Yaşıyorum
    Minbüs Yok = sorun yok
    Tolga Can bunu beğendi.
    İnna lillahi ve inna ileyhi raciun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Camia sağolsun
    görev verilirse yine yaparız

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    aman aman arkadaşlar uzak durun 1-minibüs 2-taksiciler bunlar farkı gezegenden gelmişlerdir sizi ezseler üstünüzden geçseler yine sizi suclu cıkarırlar kendilerini minibüs değilde F1 pilotu sanırlar edaları öledir bir keresinde 1taksiciyle mc donaltd kuryesi tartışmıştı gözümün önünde kavga başlıyınca bütün taksiciler sopalarla kuryecinin üstüne koştuklarında bu ülkede yaşamak Güven-Özveri-Tecrübe ister demiştim . aman uzak durun hiç bulaşmayın
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    CBR250R
    inübüs şöförlerinin evrimin ilk aşamalarında takılı kaldığı ve bu hallerinin evrimin ilk zamanlarındaki takılmadan kaynaklandığına dair bbir görüş var. Maymun ile insan arası bir form olan minübüs şöförlerine, yine aynı zamanlarda takılı kalmış halk otobüsü şöförlerini eklemesek haksızlık etmiş oluruz.

Bir diğer görüşe göre bu iki sınıf aslında maymundan gelmedi, fakat yine ormandan geldi. Bu görüşe göre ise bu iki tür, balta girmemiş ormanlardan kütük olarak getirildi ve kabukları soyulmadan çeşitli şehirlere bırakıldı. Bu kütüklerden takoz, kereste vs ürünler de yapılıyor. Fakat kütük veya kereste gibi ürünlerde değerlendirilemeyecek olan budaklı kütükler minübüs ve otobüs şöförü olarak istihdam edilerek ekonomiye kazandırılıyor.

En son görüş ise insan yavrularının "ormanlar çocuğu mogli" benzeri bir yolla dağdaki ayılar tarafından büyütülüp zamanla mutasyona uğraması ve genetik gerileme ile ayı ve insan arası bir mutant yaratık olduklarıdır. Bu görüşe göre afrika'ya yapılan seyahatlerde gemilerle gelen bu türler zamanla toplum içinde yer edinmiş ve itlaf edilemeden büyük bir sayıya ulaşmıştır.
    YILDIRIMBORA bunu beğendi.
    Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bu tipler yaptıkları işi ve yaşadıkları hayatı çektikleri bir ceza gibi algılayıp , bu cezaya sebep olanları da kendileri dışında ki herkes gibi düşünüyor ve herkese karşı bir kin ve düşmanlık sergiliyorlar.

Polisin idareciliği bu hale getirdi bu mahlukları. en başlardan avrupadaki gibi toplu taşıma yapanlara normal vatandaşın ödediğinin 5- 10 katı cezalar hiç acınmadan kesilseydi bir şekilde insan olurlardı. Fakat ne yazıkki bırakın katını ceza bile kesilmiyor. Burada polisin ve polisi denetlemeyenlerin büyük suçu var. Karakollar zamanında az beslenmedi bu hatlardan. Topkapıdan kalkan minibüsler 3 gün haracı geciktirdiklerinde hepsi otoparka çekilir türlü bahanelerle trafikten men edilirlerdi. Başkada hiçbir neden için çevrilmezlerdi zaten.

Ah ah herkesin bildiği ama kanıtlayamadığı ne ..ok lar var bu işlerin içinde.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yaklaşık 1,5 yıl falan oldu altunizade köprüsünün orada minibüs sabah trafiğinde aralardan gideyim derken bir öğrenciyi altına alıp öldürüyor..olaydan 5 dakika sonra geçtik baktım yerler olduğu gibi kan...zavallı çocuk okula giderken yok yere canından oldu...o gün akşama kadar kendime gelemiştim..

cezaevinden çıkan mı dersin, sabıkası kabarık olan mı dersin, eli iş tutmayan kişiliksiz haysiyetsizler mi dersin..alayını toplamışlar şöför yapmışlar...içlerinde dürüst olanı, aklı başında olanı elbette var ama onlar da kurunun yanında yanıyorlar malesef..

geçenlerde çok enteresan bir olay yaşadım...kadıköyden yakacık/uğur mumcu minibüsüne bindim...soğanlık'a yaklaştıkça şöför kendi kendine sövüp dellenmeye başladı..zaten eşgali ne tür biri olduğunu aşikare belli ediyordu..vitesi öyle bir değiştiriyordu ki ancak vitesi kırıp aracı bozmak isteyen biri böyle davranabilirdi..içimden dedim ulan babanın malı değilya istediğin gibi hırpala elin minibüsünü..ama ben hayatımda böyle vites atan görmedim..tak tuk atıyor debriyaj falan hak getire..artık alenen bir yandan kürtçe konuşup bir yandan da ana avrat sövmeye başladı..bayanlar rahatsız oldu ben de açıp ağzımı bişey demedim Allah için neme lazım adamın gözü dönmüş alsa tornavidayı levyeyi yandan da başka bir minibüs denk gelse bok yoluna gidecem..en son Soğanlık'ta benzincide durdu 23-25 yaşlarında genç biri geldi aldı minibüsü..herkes adamı çocuğa şikayet etmeye başladıçocuk da bıkmış olmalı ki o da adamı bize şikayet ediyor..arayın minibüsçüler odasını şikayet edin diyor..biri dedi ki mal sahibine şikayet edin, çocuk ne dese beğenirsin; abla adam zaten mal sahibi !!! acaba bir insan kendi malına neden böyle davranır ?? binen çocuk da pek tekin birine benzemiyordu..sanki işin içinde birşeyler var gibi sezimledim...sanki biri adamın minibüsünü gasp etmiş ve zorla elinden alıp başkasını çalıştırıyor gibi geldi...malum artık eşkiya dağdan inmeye ve yavaş yavaş şehri zaptetmeye başladı..sahil şeridinde büfeler, bir çok elit muhitte cafeler vs. birçok kilit noktada adamları olduğunu biliyorum..minibüs hatlarına da el atmış olmaları hiç de mantıksız gelmedi o an..

kadıköy-kartal metrosu hizmete girdiğinde birçok insanın bu belalardan kurtulacağını düşünüyorum..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

Motosikleti
    KANUNİ WİNDY 125
    sizde onlara makasatın dostlar yada gıcık edin altınızdakinin gücünü hissettirinki fazla gewezelik yapmasınlar ama şahsen eniştem şoför biliyorum işleri çokzor görmeyen bilemez sabah 5 de kalkıyor akşam 10da geliyor

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    istanbul için uydurulmuş en güzel yalan istanbul avrupanın kültür başkenti olmalı...

burda dağdan inme çok artık normal karşılıyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şehirler arası minibüs kullanıyorum. Hatta sahibiyim. Bizde pek indi bindi olmaz, yolcuyu terminalden alır terminale bırakırız.
    Bazen diyorum ki, Allahım nereden düştüm ben buraya. Adam sırf karı kız göreceğim, muhabbet edeceğim diye hat almış, gözlükleri takınca çok karizma oluyormuş. O kadar çeşit insan var ki. Yazsam 3 cilt kitap olur herhalde...
    Pek durağa takılmıyorum artık, aracımı bir kamu kuruluşuna kiraladım sırf bu muhabbetlerden uzak kalmak için. Sadece haftasonları gidiyorum, onda da sürekli kavga içerisinde tüm hat sahipleri.
    Bir de madalyonun öteki yüzü var ki, gerçekten bazı yolcular minibüs şoföründen de beter oluyorlar. Yol ücretini veren minibüsle birlikte sizi de satın aldığını zannediyor.
    Reklamda da denildiği gibi "eğitim şart".
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

bboy_iced - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki zx6r
    Ben o istisna olan kısma hiç rastlamadım malesef cevizlideki bir benzin istasyonunun yetkilisiyim ve sürekli o hatı kullanmak durumunda kalıyorum. Profil olarak ya içeri girip çıkmış bir baltaya sap olamamış yada 15 25 yaş arası harçlık çıkarmaya çalışan andavallar topluluğundan oluşmakta ve ortak özellikleride hep kafaları dumanlı ya alkol yada uyuşturucu kullanıyorlar. İnsanmı hayvanmı taşıyorlar belli değil herkesin canını kendilerininkide dahil hiçe sayarlar. Pendik Kadıköy ve e5tede gebze harem minübüslerinde çok dikkatli olmak gerekli. Ben 1.5 ay önce çok şiddetli bir kazaya karıştım benim bindiğim minübüse kartal ışıklarda arkadan sözde freni tutmayan bir minübüs çarptı ve 5 araca ve onlarca insana ciddi zararlar verdi. Hatta benim bindiğim minübüs ile önündeki araba arasına hamile bir bayan sıkıştı ve ezildi Allahtan ölümlü bir durum olmadı ama çok ağır yararlananlar oldu bir hafta üstümden şoku atamadım.
    Albert EİNSTEİN derki;
    Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM

halepli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha cygnus l
    allahdan buunları e-5 den felan kaldırdılar hatlarını yoksa hergün e-5 boks ringine dönerdi
    MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    ahh ahh bende bilirim minibüs yolunu, motosikletler için direk 1.derecede tehlike, extra bi durum olmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    en son taksiye bindiğimde emniyet kemerini takmaya çalışıyordum ama bir türlüde beceremedim tokası bozuk galiba.

Taksinin şöförü ne dese beğenirsiniz. Beyfendi ben 17 yıllık şöförüm merak etmeyin takmanıza gerek yok.

Bu muhabbetten sonra ne taksiciye ne minibüsçüye dert anlatmaya çalışmadım. Mümkün olduğunca da sadece adres sormak için muhatap oldum...

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    Bunun kısa çözümü hitler yöntemidir...

Alıcan böyle davrananları direk sabun yapıp halka bedavadan dağıtacan...Yada fırınlarda yakıcaksın...

Hepsi aynı model tek tip fabrika çıkışlı gibiler.Nerde vasıfsız hırto tip hepsi minibüs şöförü(İstisnaları var tabii işi adam gibi bilinçli yapanlar sözüm sizlere değil)...Ulen sen bu işten para kazanıyorsun...O araçların içinde un çuvalı taşımıyorsun insan taşıyorsun ama hiç bir şöför bunun bilincinde olmadığından dolayı böyle davranıyorlar polislerde neden minibüs ve taksi şöförlerine ses çıkartamazlar bunuda anlamış değilim...Adam minibüsü ağzına kadar dolduruyor tüm trafik kurallarını ihlal ediyor kendi canını geçtim minibüsün içindeki insaların ve etraftaki insanların canını tehlikeye atıyor ama ne polis durduruyor nede ceza yazılıyor...

Kısacası eğitim şart hemde şöyle sağlam sopalı bir eğitim...
    Şeytan İcadı

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muğlada Yaşıyorum
    Minbüs Yok = sorun yok
    Muğlaya motorbisiklet akınını başlatacaksın :D

Alıntı skystar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun kısa çözümü hitler yöntemidir...

Alıcan böyle davrananları direk sabun yapıp halka bedavadan dağıtacan...Yada fırınlarda yakıcaksın...
    Bunların sabunu insanın suratında sivilce yapar. Dumanı da çevreye zarar.

Bizim buralarda en meşhur haraket 4. şeritten sağ yola dönüp gitmek yerine, düz gideceklerin ve sola döneceklerin önüne kırıp sola giden minibüscülerdir.
    Saatte 7-80 km ile giderken bir den önünüze kırıp ani fren yapıp yolcuda alırlar. Tam bir ............ diyorum.
    Minibüsün içinde durmakta ayrı bir yetenektir. Balık gibi dizilirsiniz. Keşke tüm minibüsler iptal edilsede yollarda ki kaos bitse
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

dun haznedar'da hastanelerin onunde yolcu aldiktan sonra cepten cikti bir tanesi. sag seride girip, beni gecip sikistirmaya kalkti. yumruklamaya basladim minibusu. yolcular ne oluyor gibilerinden tedirgin oldular, sofor hic umursamiyor. yaklastim kapisina vuruyorum, dumduz gidiyor adam. birsey kullaniyor bence bunlar ya da ayni muameleyi gorup uzaklastirilmalilar aramizdan.

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Aslında dolmuşlar hiç yakışmıyor bir metropol kentine.Belediyenin kaldırması lazım zaten birçok ulaşım yolu var ekstra yük bence trafik için.Dolmuş ne ya hangi çağda yaşıyoruz beyler:D

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Yavşaklık adamın kanında varsa yapacak bişey yok.
    Daha bu sabah şerefsizin birinin yüzünden kamyonun altında kalacaktım.
    Yalayarak geçti beni virajda. Ne korna var ne sellektör. Gidonu son anda kırmasam kesin çarpacaktı ve sağ arkadan gelen kamyon beni asvalta gömecekti !
    Eniştemin scooterıyla gidiyordum işe.
    Motoru zor toparladım kıçı başı ayrı kaydı motorun.
    O şaşkınlığı atlattıktan sonra açtım gazı. Ama lanet olası motor bi türlü hızlanmadı ! Kornaya basıyorum durmuyor. Kaçırdım iti !
    İlerde trafiğin kilit olduğunu biliyorum. Bi şekilde yakalayacam şerefsizi !
    Adamın beni öldüreceğni bilsem, yinede kapısını açıp ya da adamı bi şekilde dışarı çıkarıp, sıkacam biber gazını gözünün bebeğine!
    O trafiğin içinde bütün gri arabaların yanına gidip adamı bulmaya çalıştım ama tanıyamadım bi türlü.
    O anki korkuyla ne plakasına bakabildim itin ne de arabanın modelini anlayabildim. Aklımda kalan tek şey gri renkti !
    Deliye döndüm. Sinirimi atmak için bütün yol boyu deli gibi bağıra bağıra küfür ederek geldim işe. Şu anda sesim kısık !
    eray_uluyazı ve nedenamaya bunu beğendiler.
    Motosikletli Kaplumbağa...

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yavşaklık adamın kanında varsa yapacak bişey yok.
    Daha bu sabah şerefsizin birinin yüzünden kamyonun altında kalacaktım.
    Yalayarak geçti beni virajda. Ne korna var ne sellektör. Gidonu son anda kırmasam kesin çarpacaktı ve sağ arkadan gelen kamyon beni asvalta gömecekti !
    Eniştemin scooterıyla gidiyordum işe.
    Motoru zor toparladım kıçı başı ayrı kaydı motorun.
    O şaşkınlığı atlattıktan sonra açtım gazı. Ama lanet olası motor bi türlü hızlanmadı ! Kornaya basıyorum durmuyor. Kaçırdım iti !
    İlerde trafiğin kilit olduğunu biliyorum. Bi şekilde yakalayacam şerefsizi !
    Adamın beni öldüreceğni bilsem, yinede kapısını açıp ya da adamı bi şekilde dışarı çıkarıp, sıkacam biber gazını gözünün bebeğine!
    O trafiğin içinde bütün gri arabaların yanına gidip adamı bulmaya çalıştım ama tanıyamadım bi türlü.
    O anki korkuyla ne plakasına bakabildim itin ne de arabanın modelini anlayabildim. Aklımda kalan tek şey gri renkti !
    Deliye döndüm. Sinirimi atmak için bütün yol boyu deli gibi bağıra bağıra küfür ederek geldim işe. Şu anda sesim kısık !
    Geçmiş olsun fazla takılma her arabanın peşinde koşarsan evin yolunu zor bulursun,o an yakalayamadıysan gereksiz maceralara girmeye değmez kaplanım motorkafam
    dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım

Muktedirs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mr 150 vulture
    Ben Kayserideyim minübüsler kalktı burda hacıı
    Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
    İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)