Endonezyada Benzin 0.86 Kurustan 1.06 kurusa yükleseldi diye halk ayaklanmıs zammı geri almıslar Bizim burda 5 Tl ye dayanıcak Adamlar 5 liraya 5 litre benzin alıor biz 5 liraya 1 litre alıyoruz
Endonezyada Benzin 0.86 Kurustan 1.06 kurusa yükleseldi diye halk ayaklanmıs zammı geri almıslar Bizim burda 5 Tl ye dayanıcak Adamlar 5 liraya 5 litre benzin alıor biz 5 liraya 1 litre alıyoruz
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
Böyle giderse litresi 10 tl olucak yakında
Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.
Yaw yine mi diyerekten allah allah nidalarıyla daldım topiğe ama sonra birden sevindim, hocam biraz daha açıklayıcı yaz gözünü seveyim şu başlığı, zam yaptılar sandım bak boş yere bir sürü küfür ettim Neyse birkaç gün sonra yaparlar nasıl olsa, ben önceden peşin peşin küfür etmiş oldum şimdi.
Yıkalım, kıralım, dökelim, asalım, keselim belki indirim yaparlar.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Vergi manyağı olduk resmen
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
başlığı görünce yine mi dedim ama yanlış alarmmış bugün moilden indirimli aldım benzini litresi 4.43 son zamanlarda aldığım en ucuz benzin
İkincilik kaybedenler içindir...
aha sil baştan benzin zammı muhabbeti
ne gereği vardı mevcutlardan birini hortlatıverirdik
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
fiyatı görünce az önce @undocab ile kısa metrajlı bir hayal kurduk ta çok mutluyduk be. bu arada iğneadaya gidip te benzin almayı düşünürseniz tek benzinci petline da benzinin litresi 4.99 ona göre
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Iyıkı bugün almışım ındırımı kacırmadım dıyodum ki küfür le beraber. Neysee
www.erkakurye.com
abi gerçekten şaka yapmıyorum meşeden kendi ellerimle yonttum artık bu resme alışsanız iyi olur çünkü benzin zamlarını pretesto edecek ne dermen kaldı ne hal bende bir resimle kandi cevabımı veriyorum ilerleyen karelerde yanına yağdanlık ve vazelinide koyacağım
bu arada ölmüşlerimizin günahı ne abi ??? doğacak olanlar düşünsün
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Yağdanlıkla uğraşma İrfan
memlekette bu ara birsürü var
bizim sitede bile çoklar yAHU
yanlız benzin yazısının üstünde KIRMIZI olan bölge nedir anlayamadım
????????????????????
giriş sınırımı?
bundan sonrası çok acıtır demekmi?
enkalın burasının çapımı?
aydınlat bizide yağlı kazığa oturuken çapımızı bilelim.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
abi öle bi hale geldikki benzinin 3 lira 3.5 lira olduğu zamanları özler oldum ya
şuan deseler benzini 3 liraya indiriyoz diye bi sevinmeler bi sevinmeler o kadar yani
Gökyüzünün güzelliğini görmeyenler, kuşların neden uçtuğunu asla bilemeyecekler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)