Sakat bırakmamak fazla zarar vermemek şartıyla
Dalın Gitsin
Sakat bırakmamak fazla zarar vermemek şartıyla
Dalın Gitsin
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Döner kavşaktan çıkıp yola girmiştim; bariz bir u dönüşü yapılmaz levhası var çıkışta da; girilecek yol da yok sağda solda dümdüz yol. 10 metre Önümde sağda bir panelvan yavaşladı; sinyal filan bişey yok ben de huylandım frene basıp bunun arkasına geçtim. Sinyal minyal vermeden adam yolun en sağından burnu daldırıp u dönüşüne girişti. O sırada da sol taraftan bir şahin geçiyordu; yandan geçirdi bu gerizekalı hödük şahine. Ben biraz acele gitsem, orda hız yapsam bana dalacak; sağlam hastanelik olurdum ölmesem. İnip dövecektim de baktım yaşlı başlı adam yanında karısı filan da var bulaşmadım, şahindekilere havale ettim. Ne kadar tasvip etmesem de böyle dayak atma konusunu; insanın bir noktada sabrı taşabiliyor. Önüne gelene ehliyet dağıtılırsa olacağı da budur.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
bende olsam aynısını yapardm elinize sağlık .
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
Anlatamıyorum kesinlikle. Ben belki sizden daha agresifim trafikte. Belkide bugüne kadar 10 kavgaya karışmak zorunda kaldım, 8ini hastanelik ettim... Ama buraya gelip anlatmak ayrı birşey. Hele bir de olması gereken buymuş yada normalmiş gibi aktarmak...
Bakın, sadece gençler değil, herkes böyle yazılardan etkilenir. Bilinç altında etki yaratır. Genç ve olgunlaşmamış kişilerde doğrudan davranışlara yansır anca sizin benim gibi kişilerde de böyle durumlarda "lan dövecem şimdi,,, kaskı kafasına indirmek lazım valla,,, 2 tane patlatsan anlar heralde,,, zor tutuyorum kendimi" gibi iç geçirmelere sebep olur. Ve bunun sonu da gayet kavga ile sonlanabilir. Onun sonu nasıl biter Allah kerim...
Trafikteki durmu düzeltmek, düzeltmeye çalışmak, trafikte(yada uygulamada diyelim) örnek olmaya çalışmak ayrı, burada bişeyler yazarak insanlara ulaşmak apayrı bir konudur. Siz bunun farkına varabilirseniz inşallah uygulamada da ilerlemeye daha hızlı devam edeceğiz.
Üzerinize alınacaksınız doğal olarak ama bence bu konunun silinmesi gerek. Trafikte öyle veya böyle adamı dövdüğünü(yada kulağını çektiğini) ballandırarak anlatan bir konunun silinmesi gerektiğini düşünüyorum. Tabi bir de bir soru var; ben bunları kime anlatıyorum...
#sürenadam
Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir!...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
şimdi zıppırman abimizin yaptığı topluma göre doğru bir davranış mı ? hayır değil. peki kendince hakılı mı ? tabi ki haklı. şu an burda onun o gerizekalı şoför yüzünden ölümünü de konuşuyor olabilirdik. herkes bir durup düşünsün yolunda sakin sakin gidiyorsun ve biri arabası ile size çarpıp bir yerlerinizi yaralıyor veya sakat bırakıyor. şimdi biri kalkıp ama zıppırman böle bişi yaşamadı diyebilir, ya yaşasaydı ? ama olmamış işte kıl payı kazadan kurtulmuş, ya arkadaşım insanı ayar etmesene ya yaşasaydı diye soruyorum. kalkıp adama bağırıp sonra da canın sağolsun demeyi düşünmüyorsunuz herhalde. sonra mevcut adaletimizin de böyle durumlar da ne kadar duyarlı olduğunu da hepimiz biliyoruz.konu canımız veya sevdiklerimiz olunca kaçımız sakinliğini koruyabilir ?şahsen ben koruyamam..bu arada çok geçmiş olsun =)
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Fransada otoyollarda iki şerit arasaındaki yer motosikletlilerindir
(coq dosta sorunuz) bu adamlara o şerit verilmedi
adamlar aynaları kırarak belkide birilerine başka zararlar vererek o hakları aldı
Dövmüşmüyüm? evet
haketmişmi? evet
kaza olsa kim geberecekti? ben
canın özrü olurmu? olmaz
azraille burunburuna gelince sakin olunurmu? olan olsun ben olmam
kimseyede sakin olun yapmayın etmeyin diyemem,dememde
10 kez kavga etmişmisin syanuır kardeş? etmişsin
8 inde komaya sokmuşmusun? sokmuşsun
ellerine sağlık iyide etmişsin
11 incide etme sakın kavga falan,tabiki hala hayattaysan,ölürsende ki Allahkorusun sakin ve iyi bir arkadaştı diye dualarımızı eksik etmeyiz buna emin ol
Ha seni öldüren şöförmü?
o servis çekmeye devam ediyor trafikte
seni görmemiş mahkemede özür diledi.
---------- Post added at 14:07 ---------- Previous post was at 14:05 ----------
.................
ben öküz möküz anlamam öküze birşey olursa adamdan sayarlar.
bilmem duydunuzmu bir tarihte sirkecide aynı senin gibi düşünene biri belediye otobus soforune okuz diye kaskla kafa atmıştı adam mefta olmuştu ama
motor kulanıcısı bulunamadı.
buna birşey olursa sen acık bir şekilde ortadasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Eline sağlık. nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakki kotektir.
birileri uğursuz günündeymiş anlaşılan
Uğursuzluk
Avcı Sultan Mehmet bir gün adamlarıyla beraber akşama kadar bir keklik bile vuramaz. Bunun sebebini de, sabahleyin gördüğü bir dervişin uğursuzluğuna bağlar. Solaklara seslenir. Saraydan çıkarken, şu şu tipte, sivri külahlı, sırtı kambur birinin önünden geçtiğini söyler ve hemen bu adamı bulmaları emrini verir. Tarife göre Bektaşi babalarından ayyaş Hamsa Babayı yaka paça huzura getirirler. Sultan:
- "Bre uğursuz, nabekar! Bugün sabahleyin karşıma çıktın. Bu yüzden akşama kadar bir ava rastlayamadım. Bu ne uğursuzluktur. Vurun kellesini..." Bektaşi bakar ki kelle elden gidiyor. Son bir dileğini açıklamak için söz alır:
- "A devletlim siz beni gördünüz bir keklik vuramadınız. Ama insaf ediniz, benim de bugün ilk gördüğüm sizdiniz ve kellemi kaybediyorum. Söyleyin, uğursuzluk hangimizde!"
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
iyi olmuş güzel olmuşta eksik olmuş be abi
önceee bi güzel öküzümüzü biber gazı ile soslayacağız.
Sonra su koyveren öküz muhtemelen 2 eliyle gözlerini ovuşturmaya başlayacak
En sonunda da allah ne verdiyse kask sopa levye haydar artık neyse uygun yerlerine dokanarak okşayacaksınız ama dikkat edin karın boşluğu yada kafasına gelmesin vurduğunuzda uzun süre sızı bırakacak ve o sızıyla hepsiz aklına gelip tüyleri ürperecek yerlerine isabet ettirmelisiniz
Böylece artık motorculara hırt davranmaya korkan evcil bir öküzümüz olacak.
Aman unutmayalım eğer yaşadıklarını unutur gibi olmaya başladı mı işlemin her safhasını 2 misliyle yapmak gerekir
Zıpır hocam elinize sağlık birde sizden bu işin püf noktalarını dinlemek isteriz
başladınız yine fantazilere... GADDARLAR!! ACIMASIZ ASİİ PİS MOTORCULAR!!!!
Siz yoksa o türk filmlerinde ki gibi, ellerinde zincirle çember oluşturup adam döven motorcular mısınız?
Zippir kardes yaptigin olayi bende tasvip etmiyorum.
Hadi sinirlendin bir tokat askettin.
Kaskla niye vuruyorsun?
Yazik gunah yahu.
Bir kask kolaymi aliniyor?
Dunyanin parasi....
Ben bir konuya dikkat çekmek istiyorum.
Diğer sürücüler bizi diğer araçlar gibi zannediyorlar bir kazaya karıştığımızda hiç bir şey olmayacak zannediyorlar, o nedenle diğer araçları nasıl ciddiye almıyorlarsa motorlarıda ciddiye almıyorlar.
Ben bir eğitimciyim. Yorumlarda bir şeyi kaçırıyorlar, biri daha akıllandı artık yapmaz diye, kesinlikle yanılıyorlar,
ceza ile hiç bir davranış kazandırılmaz,
sadece bastırır, bir iki gün bilemedin bir hafta rahat durar, daha sonra motorculara dahada kıl olacağı kesindir.
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
sepetciye katiliyorum.1/2 gune kalmaz unutur.
keske adresini alsaydin.
iki gunde bir hafiza tazelemeye giderdik.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)