Sezonun ilk sopasını attım.Camiaya hayırlı olsun
Reklamlar
-
Sabah cbf ile yanyoldan ikitelliye doğru geliyorum,gidiş geliş yolda karşıda servis otobüsü milleti dağıtmış boş olarak duruyor sola sinyali vermiş ama benide görüyor,sellektör yaptım yoluma devam ediyorum hareketi yok,arayı kapadım geçeceğim adamı kırıverdi direksiyoru karşıdaki lastikçiye girecek,arka frenle birlikte sola kırdım arkasına dolanıp zor kurtardım,usturuplu bir küfürle geçtim,oda içeriden siieee gibi bir şey söyledi arkaya baktım lastikçiye yanaşmış
İnmemi beklemiyordu sanırım motorya,çokuk çocuktur geçer gider
geberse ne yaşasa ne,
motoru bıraktım kaskı çıkararak kask elimde gittim yanına bu beni görünce şaşırdı garibim,yoldaki küfürümün devamı ile birlikte, osmanlıyı çakarken suratına abi görmedim seni dedi,
yalan dedi,
osmanlı ilede yıkılmadı keşke yıkılaydı orada bırakırdım,elimdeki kaskıda kafasına geçirdiğimde dizlerinin üstüne çoktü,devam edemedim lastikçi ve adamları tuttu beni,motosiklet insan değilmi ulan ***,babasını diktiğimin evladı falan derken,abi görmedim abi görmedimden başka cevap vermediğinden
lastikçiden ve adamlarından verdiğimiz rahatsızlık için özür dileyip giderken,çırak adamın kafasına su döküyordu
İyi ettiğimi düşünüyorum
elime sağlık
Reklamlar
-
Temelinde çok doğru bir davranış değil tabi ki ama insan gibi söyleyince bir şeyin farkettirmeyeceğinin kanaatini getirdiyseniz ki getirmişsiniz iyi olmuş ellerinize sağlık. Eğitim gibi olmuş
Madem biliyorsun malum yerinin huyunu, neden içiyorsun turşunun suyunu
-
Eline sağlık hepsini dövmek lazım...
Bir Keeway Superlight 150 2,500 TL. , Kask 250 TL. , Çantalar 99 TL. KEYFİİİİİİ PAHA BİÇİLEMEZ :cat:
-
Ellerine sağlık. Ben yapacaktım siftahı, dün kaçtı elimden...
"Adım, Admin..."
-
hatıralık bir iz bıraktınmı abi ondan haber ver
-
Eline,ağzına sağlık abicim Bi kaç kez banada böyle oldu yan ayaklığa alıp indikten sonra genelde tamam pardon diyip devam ediyorlar,sonucu kimse bilemez tabi belki ben yamulturum yada o beni yamultur belli olmaz ama susup kabullenmekten iyidir.
''nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdirden anlamayanın hakkı kötektir''
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
yok ben beğenmedim bu davranışı, kavga risk demektir ya ölseydi veya öldürseydi... Allah korusun,
her nekadar cinnetin eşiğinede gelsek, kendimize hakim olmalıyız her alanda ve her konuda!
ben, geçmiş olsun diyorum. Verilmiş sadakanız varmış!
-
Moderatör
Trafige artik dört gözü de acik bir insan kazandirdiginiz icin tebrik ederiz
-
Ellerine sağlık abi Bir öküzün gözü daha açılmış olur böylece
-
Dövsen tesiri yok, dövmesen gönül razı değil...
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ömrü boyunca artık motosikletlileri ciddiye alır o vatandaş,şiddete karşıyım ama hakedene dayak iyi gelir
Elinize sağlık
-
Yanlış hareket ama elinize sağlık
Gitti 1 öküz, kaldı 1 milyon -1...
-
Bu hareketi belki birgün ben de yaparım ama gelip de burada anlatmam. Hele de böyle bir tavırda. Elinize sağlıkmış... Sokak aralarında gazlayan tiplerden çoooook daha kötü örnek olduğunuzun farkında değilsiniz. Demekki yaşa değil başa bakmak gerekiyor gerçekten.
Tebrik ediyorum sizi, iyi dövmüşsünüz adamı. Bravo
-
Aslında kavgayı sever bir yapım yoktur ama kimi zaman bu şekilde olanı gerekiyor
Khutuck adlı üyeden alıntı
Dövsen tesiri yok, dövmesen gönül razı değil...
Dövmedim zaten dostum
hani ilkokulda öğretmenlerimiz kulağımızı çekerdiya
bu yaşta adamada benim yaptığım kulak çekme tadında bir uyarıydı işte
kulağını o sinirle göremedim
yoksa çekerdim)
---------- Post added at 12:47 ---------- Previous post was at 12:44 ----------
Syanur adlı üyeden alıntı
Bu hareketi belki birgün ben de yaparım ama gelip de burada anlatmam. Hele de böyle bir tavırda. Elinize sağlıkmış... Sokak aralarında gazlayan tiplerden çoooook daha kötü örnek olduğunuzun farkında değilsiniz. Demekki yaşa değil başa bakmak gerekiyor gerçekten.
Tebrik ediyorum sizi, iyi dövmüşsünüz adamı. Bravo
Yapmada
anlatmada güzel kardeşim
Türkiyede yaşadığınıda sakın unutma olurmu kardeşim,
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sabah işe gelirken gördüm lastıkcinin birine anbulans yanasıyordu adama bir şey olmasın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
halis adlı üyeden alıntı
sabah işe gelirken gördüm lastıkcinin birine anbulans yanasıyordu adama bir şey olmasın
ADAM a bişey olabilir tabide
ÖKÜZ e bişey olmaz merak etme dostum )
-
yapmış oldugunuz davranışı taktir edemeyecegim.
pazartesi günü pazar yerinde iki esnaf kavga ediyor birisi kendine hakim olamayıp digerinin şah damarını kesiyor ve bir cinayet işleniyor.
duyduguma göre sebep iki komşu esnaf aynı malı satıyor ve biri digerine sen neden ucuz veriyorsun diye çıkışıyor ve olay büyüyor.
insanlar huzursuz insanlar gergin bu nedenle motosiklet kullanırken daha dikkatli ve temkinli davranmak en güzeli. bir kez erkeklik yaparsınız sonucunda ihtimalde olsa ya cezaevine girer artık kaç sene karılık yaparsınız yada imamın parmagını yersiniz.
beladan uzak durmak gerekli. cesaret başka şeydir aptallık başka şey.
-
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
pazartesi günü pazar yerinde iki esnaf kavga ediyor birisi kendine hakim olamayıp digerinin şah damarını kesiyor ve bir cinayet işleniyor.
duyduguma göre sebep iki komşu esnaf aynı malı satıyor ve biri digerine sen neden ucuz veriyorsun diye çıkışıyor ve olay büyüyor.
insanlar huzursuz insanlar gergin bu nedenle motosiklet kullanırken daha dikkatli ve temkinli davranmak en güzeli. bir kez erkeklik yaparsınız sonucunda ihtimalde olsa ya cezaevine girer artık kaç sene karılık yaparsınız yada imamın parmagını yersiniz.
Aptal olduğumu düşünmüyorum arkadaşım,
İmamın değil parmağı,
hiçbirşeyi ilede ilgili değilim hamdolsun.
sen dikkat edersin olur biter )
sağlıcakla.
-
sorunda o ya, Türkiye'de yaşıyoruz ve özelliklede Istanbul.
@Syanur' un demek istediğini anladım, kötü bir olay kötü bir örnek! (kötüden örnek olmaz!)
yaptığınızı çok yanlış buluyorum, haklı olsanız bile bu sizi haksız duruma düşürebilir!
Tepki göstermek zorunda kalıyorum, özelliklede tebrik ve taktir eden arkadaşları kınıyorum!
Cehalet ne zamandan beri kötekle, dayakla kavgayla hallediliyor!
-
sezer aykaç adlı üyeden alıntı
bi bakımdan doğru diyorsun ama bazıları hakediyor gerçekten bizi tınlamayanlar oluyo, karşı tarafta kesici alet olsa durum vahim olabilirdi elbette ama bu abimizde yere düşüp sağını solunuda kırabilirdi. Allah korumuş ve hepimizi korusun
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)