en güzelini yapmışsın, ellerine sağlık.
en güzelini yapmışsın, ellerine sağlık.
Bak hele ya,bende ses soluk çıkmıyor,arasammı derken mevzuyu gördüm.
Eline sağlık derim ve bu olaydan senin artık karadeniz'e hazır olduğun gerçeğini göz ardı etmemeni isterim.
Bekle bizi karadeniz.
Ne diyeyim arkadaş.
Siftah senden,
Bereket Allahtan.
Yollarda bırak pataklanmayı üzüm salkımı gibi asılacak adamcıklar var ama olmuyor işte.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
dövsenizde sövsenizde inanın ne sonu gelir nede bu tür sürücülerin soyu kesilir...
gün içerisinde istanbul trafiğinde en az yaklaşık 200 km motor kullanıyorum.bu ve buna benzer andavalların sayısı o kadar çokki
sinyal vermeyeni,aynaya bakmayanı,görüpde görmemezlikden geleni,telefonla konuşanı,kırmızı ışıkda geçeni vs vs bunların hepsi çoğu zaman yaşamı tehlikeye atacak derecede potansiyel kaza sebebi.
bu davranışlara aldırış etmez oldum artık.bu bir bakıma ciddi bir tecrübe edinmeme sebep oluyor acı ama gerçek,trafikte seyir halindeyken 2-3 araç önüme bakıp trafiği okurdum şimdi sayı 5-6 lara çıktı.
ya döversin ya dayak yersin buda sonuç değil aslında,testilerden biri kırılacak,kazayı atlattın zarar görmeden kurtuldun. gittin adama çattın dövdün hırsını aldın...kazayı atlatmışken üzerine birde dayak yersen
he elemanın yaptığı geyik şu olur.la olum geçen bi moturcu çattı hıyarı bi dövdüm anlatamam, buda işin başka yönü (tabi hayati araza kalmaz ise cabası. ki hepimizin kendine göre yükümlülükleri sorumlulukları var)
kesinlikle eğitim şart.şu ankilere olmasada ilköğretimden başlayıp motosikletinde bir araç olduğunu empoze etmeleri gerekli anca yıllar içerisinde bir nebze olsun oturur belki beyinlere ve ileride araç kullanırken yapacakları dikkatsiz bir davranışın bir yada birkaç motosikletlinin hayatına yada sakat kalmasına sebebiyet verebileceğini beyinlere yerleştirir.
şu ankiler için diyeceğim bir ata sözü var eğitsende anlatsanda ağaç yaş iken eğileceği için, eşşe altın semer vursan eşşek yine eşşek...
allah kazasız belasız günler nasip etisn tekerleriniz düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
eline sağlık :D ama sürekli yapmamak lazım işin tadı kaçıyor, polisti mahkemeydi çok yoruldum.. şu sıralar ara verdim canıma kast edenlere ders vermeye.
allah, bız motorculara kaza bela vermesin.
motorumu satıp benzin alıcam. %68 vergimi olur ya
Şu üslubun üstüne ne denirki.Ben yaşadığım günlük olayları buraya yazmıyorum.Sanırım ki yazmayacağım da.O ayrı bir konu.Lakin arabasının için de az önce işkembesini içmiş birinin dişini karıştırarak 300 kg gelen göbek ve ense ağırlığının vermiş olduğu beyin hafifliği ile , diğer günlerde yaşadığım irili ufaklı kazayla burun buruna gelmelerimi saymıyorum bile diyeceğim tarz da bir eşşeklikle beni öldürecek manevrayı yapması ,kimse kusura bakmasın ama canım sağolsun neyse kızmayayım şurdan gül alayım baklava kestireyim yaptığının yanlış olduğunu yanağına kondurduğum tatlı bir öpücük ile anlatayım lüksüne sahip olmasını gerektirmez.Bu olayın buraya yazılmasını eleştirmek ayrı bir konudur ona birşey demiyorum.Ama buraya ''Ne kadar yanlış bir tavır'' diyen sempatik kişiler bu yazılarının bu otomobil sürücüleri tarafından okunmadığını hayatlarına tepki almadan herşeyden habersizce devam ettiklerini bilsinler.Biliyorlar zaten.Garipsediğim de bu.
Konuyu okudum..
Yorumlarida az okudum..
104 begeni almis.
Genelde eline saglik denilmis..
Kimse kusuruma bakmasin ama ben buna katilmiycam..
Anliyamiyorum sizleri..
Trafikte her size sieee diyeni dövücekmiyiz?
Yurdumda trafikte agaz dalasi nedense hemen kavgaya dönüsüyor..
Burada bu olaylar baska türlü isliyor..
Nasilmi?
Birkacgün önce basimdan gecen olayi anlatayim size..
Müsteriyi indirmek icin yolun kenarina durdum. (Sizlerin nefret ettigi taksiciyim bende)
Gelen giden olmadigi icin sinyal falan vermeden durmusum.. Genelde ikaz isiklarini yakarim ama o an yapmamisim..
Müsteri bayan oldugu icin ödeme biraz uzun sürdü..
Cantasindan para cüzdanini arayip bulmasi ödemesi biraz sürdü yani..
Bu arada geri zekali bir arac sürücüsü gelip dibime girmis.. (Yolda baska hic kimse yok)
Bakti benim isim biraz sürecek..
Aracini soluma cekip camdan bana söförün yaninda oturanin dedigi bu... (Arabanin icinde 3 erkek.. Yani isteseler beni esek sudan gelinceye kadar döverler)
"Sinyalini neden yakmiyorsun salak"
Benimde onlara cevabim..
"Yoluna devam et du wichser" (Bunun tercümesini yapmiyayim)
Yani anlatmak istedigim suki..
Beni (sizi) tanimayan birisinin size sieeee demesini neden sahsi olarak algiliyorsunuz????
Bilmem anlatabildimmi?
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Tekrar yazayım o zaman..
'' tecrübe ve bilgi birikimine sahip, senin gibi bir sürücü;
Trafiği iyi okuyup, konuyu bu aşamaya getirmemeliydi '' diye
düşünüyorum.. 'demişim..
Demekki tecrüben ve bilgi birikimin hususunda yanılmışım.. Yanıldığımı kabul ediyorum..
Çünkü halen, amuda kalkmaktan vs den bahsediyorsun.. Ben de seni
ciddiye almıştım.. Neyse, başladık; o zaman bitirelim yazımızı..
Trafiği okumak demek.. Olasılıkları kısa zamanda ve doğru olarak
tahmin etmek ve değerlendirmektir..
Ama yine de , en azından bu veya benzer durumlarda, kişilere olumlu
örnek oluşturmak adına; biraz daha sabırlı olmanın fayda yaratacağı görüşünü
paylaşanlardanım..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gürol abi naptın geçmiş olsun abi risk atlatmışsın. seni anlıyorum cünkü benim yaptıgım kazanın aynısı durum. bende adam sinyal flaan da vermiyordu yolun sagında duruyodu. görmemesi mümkün degil eger yola adam gibi baksaydı. görmedim demesi isin bahanesi. bu gibi durumu yaşamamış başına iş gelmemiş arkadaşlar bu durumu kınayabilir ama bi gerizekalının aptallıgı yüzünden sizin hayatınız ciddi riske giriyor. bi de üstüne size laf ediyor. buna dayanmak icin ya cok korkak olmak lazım ya da sinir sisteminizin alınmış olması lazım. trafigi okumak bile yetmiyor bazen. o kadar embesil var ki bi yerde yakalanıyorsunuz.
Bu VURDUM DUYMAZ sürücüler yüzünden bir sürü arkadaşımız aramızdan ayrılıyor... Hala iyi yaptığını düşünüyorum çünkü seni allah korumuş... Belki o tokat ileride birimizin hayatının kurtulmasına sebep olur...
Bir Keeway Superlight 150 2,500 TL. , Kask 250 TL. , Çantalar 99 TL. KEYFİİİİİİ PAHA BİÇİLEMEZ :cat:
Osmanlı iyi olmuş kask işi de sert ..
Seyirci Kalma, Rüzgara Karşı Seyir Et..
İyidin Evlat, Gerçekten İyidin... Ama Ben Olduğum Sürece Hep İkinci En İyi Olacaksınn.
Olayin neticesi : adam bir süre motosikletlere dikkat etmeye çalışacak ama bir süre sonra kullandığı metal yığınına güvenerek belki artık tüm motosikletlere karşı kasıtlı bu şekilde kullanacak.
Ayrıca adamın BAKMIŞ ama GÖRMEMİŞ olması muhtemel. Öyle ki bunun bilimsel açıklaması defalarca yayınlandı ki GÖRÜNMEZ olduğumuzu unutmayalım diye. Çünkü her araç sürücüsü yolu kontrol ederken kendin den büyük araçları zihninde algılıyor.
Ha bide CBF in farının kendine hayrı yok, hele gündüz selektör tamamen şans işi fark edilmek için CBF le.
Kısacası adamin yaptığı ne kadar sinir bozucuysada doğru söylemiş olması büyük ihtimal.
Eline sağlık diyemeyeceğim.
Not yaz kış haftada en az 5 gün motosiklete biniyorum, yağmur vs.fark etmez. Ben de tonla öküzle karşılaşıyorum ama geçtikten sonra aynen devam bunların hepsini adam etmekle uğraşsam bitmez sonsuza kadar çünkü sürekli yenisi çıkıyor.
Birde olayın içine daha çok dahil oldukça sinir katsayıların büyüyor.
Adam beni öldürmeye teşebbüs etmiş
sen sieee ye takılmışsın be kardeşim
ben azraili gördüğümden durdum
sieee ye değil
bunu anlayabildiğinde terkrar yazışalım...
---------- Post added at 12:16 ---------- Previous post was at 12:13 ----------
Trafiği okurum okurumda arkadaşım
TRAFİK YOK KARŞIKARŞIYAYIZ SELLEKTÖRÜMÜ YAPMIŞIM DEFALACA ADAM BEKLEMİŞKİ ARA AZALSIN KIRMIŞ DREKSİYONU
0zaman her karşıdakini gördüğümüzde yol kimin önemi yok
durALIM ve geç baba geç zaten benim acelem yok,trafikten yırtmak içinde motosiklet kullanmıyorum ben hafta ortası sadece sabah keyfi yapıyorum geç
geçerkende motorcuyuzya hani serseri görünmeyelim şu çiçeğide kabul et deriz
okumuş çocuk oluruz trafikte
sağlıcakla..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)