Sezonun ilk sopasını attım.Camiaya hayırlı olsun
Reklamlar
-
coq adlı üyeden alıntı
sepetciye katiliyorum.1/2 gune kalmaz unutur.
keske adresini alsaydin.
iki gunde bir hafiza tazelemeye giderdik.
Akşam eve dönerken lastikçiye tekrar uğrayıp mekanında küfür kıyamet edip şiddet gösterdiğim için yine özür dileyeceğim,bu konuda ciddiyim
Şöför orada yoksa lastikçiye sorayım adresi,
Şöför orada olursada adrese gerek yok bir hafıza tazeleme daha yapayım bari,,bu konuda dahada ciddiyim.
Reklamlar
-
KAYA28 adlı üyeden alıntı
eee
o zaman dayağı hak ederler.
Sizin alıntı işi habercilerin işine döndü asıl önemli kısmı atlayıp işine gelen kısmı kesmissin
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
Eline sağlık. Banada hep bayan denk geliyor harbi bayıyor işte o zaman elim ayağım bağlı bakıyorum mecburen
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Eline sağlık. Banada hep bayan denk geliyor harbi bayıyor işte o zaman elim ayağım bağlı bakıyorum mecburen
elin bağlı kalsın daha iyi boşver
ama ağzın dudakların duruyor,tükür camına tükür )
-
-
Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı
Sizin alıntı işi habercilerin işine döndü asıl önemli kısmı atlayıp işine gelen kısmı kesmissin
ha ha ha
ne bileyim bundan sonrasını okumadım. en can alıcı nokta burasıydı..
manşetleri okuyoru sadece
-
Eline sağlık
Nezaketi zayıflık sanma, suskun olduğuma aldanma. Dizüstünde durduğumuz içindir, sebebim olup ayağa kaldırma.
-
egelim 43 adlı üyeden alıntı
Elinize sağlık
ama tek seferde yıkılmadıysa o vurduğunuz osmanlı değildir bence osmanlı görünümlüdür diyelim sadece
yanlış anlaşılmasın
SOLağımya ben
SOL un osmanlısı olmuyor,yada okadar oluyor işte )
-
hobaleyy
eline sağlık abi
sille-i osmaniyeyi nakşetmekle içimin yağlarını erittin
Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf
-
biir daha motosiklet gördümü dörtlüleri yakar sağa yanaşır.... ellerine sağlık.....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Mrb,
Hiç bir şekilde zarar almayacağımızdan eminsek zarar vermek iyidir.
Zarar almakdan kasıt kalıcı veya ağır kusura sebebiyet karşıdakine hasar vermek de olur, o sırada ayağının kayıp yere düşünce yediğin tekmeden kırılan kaburga da olur.
Egoyu yenmek önemli.
Senden güçlüyse, üzerinde emanet hissiyatı yaratıyorsa özür bile dilersin. Ama ne zamanki tam anlamıyla emniyette olduğunu düşündün dalarsın meyvelere...
En kötüsü hırsa kapılıp bunun analizini yapmamak.
Bu vakada tebrik gerekir. Tesadüfen veya değil gereği olmuş. Eline sağlık...
Syg.
-
kınıyorum, insanlık dışı, olmamalıydı diyen arkadaşlar bir düşünsünler bakalım
adam hem motoru görüyor, hem üzerine sürüyor
siz bu zihniyette ki adama 40 yıl laf anlatın bir arpa boyu ilerleyemezsiniz
dayak ne zaman doğrudur?
amerika petrol için ıraka savaş açar insanlar ölür. ırak özgürlük için amerikaya savaş açar insanlar ölür. adına bakıldığında ikiside savaştır.
önce arada ki farkı düşünün sonra bu olayı değerlendirin
İkincilik kaybedenler içindir...
-
Çoğu insan tasvip etmese de ben canı gönülden tebrik ediyorum.
Hele hele olayı anlatırken o "sie"e dediğini aksettirdiğin an olay gözümün önüne geldi monitore dalacaktım. Evet arkadaşlar sieee diyen bir ÖKÜZ'ü eğitmiş ZIPPIRMAN, söz ile değil bildiğin anam babam SOPAYLA. Ne demişler: Eşşeğe 40 yıl laf anlatsan EŞŞEK yine EŞŞEKTİR.
Elin hödüğüne örnek teşkil edecek şekilde göz yumacağıma olurda benden iriyse, birkaç morluğu susmaya tercih ederim.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
-
Vatan sağolsun
Görev verilirse yine yaparım
-
Zıppırman üyemiz adam dövdü oley mi diyelim.Öfke öfkeden beslenir siz bi davranışta bulunmuşsunuz bunuda ulu orta anlatmışnız bayada taktir toplamışsınız.Bir sonraki olayda geçmiş olayların verdiği taktir ve öz güvenle dalacaksınız aman dikkat haklıyken haksız duruma veya kendinize daha büyük zararlarlara sebebiyet vermeyin.Bu olayıda övünç kaynağı olarak görmeyin bence zâf yönünüz.Geçmiş olsun.
-
Ellerin dert görmesin, çok iyi yapmışsın.
-
Ben 19 yaşımdayım bu yaşıma kadar etrafımdaki insanlar oldukça ılıman olduğu için kavga edecek ortam olmadım, hep sizin tarzınızı takınan bir insan olmak istemişimdir.(eyvallahı olmayan, koydumu oturtan) bende trafikte böyle önüme makas atan yada sıkıştıran birini yakalarsam kaskla kafa atmayı düşünüyorum ilham kaynağı oldunuz bana zıpırman.
buara forumun bayadır gizli takıpçisiyim
kendimi henüz tanıtmadım motorum olmadığı için
motorumu ve ehliyetimi 2 ay sonra alıyorum ozaman sizinle ve arkadaşlarınızla tanışmak nasip olur inşallah
-
insan olarak kimse ne dayağı hakeder ne şiddeti,ama bunun gibi hayvanlar hatta hayvanlara da hakaret olur herşeyi hakeder bunlar göz göre göre bu cinayete teşebbüş suçunu işliyolar hergün zaten sonuna kadar haketmiş bakalım motsiklet görünce bundan sonra aklına neler gelicek...yaklaşık 3 aydan fazla oldu motorumu sattıktan sonra daha motor kullanmadım sürekli arabayla trafikteyim,inanın motsikletle istanbul trafiğinde gitmek tehlikeden de öte birşey,bu üç ay aradan sorna geçen hafta arkadaşımın motoruyla bi 10 km yol gittim motordan indiğimde kalbimin atışını hissediyordum rolanti şeklindegüzergah fatih vatan caddesi,ikitelli,kayaşehir.motosiklet istanbulda dikkat üstü dikkat istiyor..son olarak bu tehlikelerin böyle adamların üzerine motosikletide agrasif kullanıp trafikte kendi canını hiçe sayan arkadaşlarada ne demek lazım onuda bilemiyorum artık...
-
E_N adlı üyeden alıntı
Ben 19 yaşımdayım bu yaşıma kadar etrafımdaki insanlar oldukça ılıman olduğu için kavga edecek ortam olmadım, hep sizin tarzınızı takınan bir insan olmak istemişimdir.(eyvallahı olmayan, koydumu oturtan) bende trafikte böyle önüme makas atan yada sıkıştıran birini yakalarsam kaskla kafa atmayı düşünüyorum ilham kaynağı oldunuz bana zıpırman.
buara forumun bayadır gizli takıpçisiyim
kendimi henüz tanıtmadım motorum olmadığı için
motorumu ve ehliyetimi 2 ay sonra alıyorum ozaman sizinle ve arkadaşlarınızla tanışmak nasip olur inşallah
al işte ZIPPIRMAN abi gördünmü nasıl örnek teşkil ediyorsun.
bu çocuk bu yaşta böyle yaparsa ileride kesin the marmaradan aşağı makineli tüfekle ateş acar demedi deme
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)