Mustafa adam bilerek görerek isteyerek yapıyor,
bunun özrü olmaz kanaatimce,bir pohu yiyorsa arkasında duracak kıvırmayacak abi görmedimde falan filan
iki gün oldu 52 yasında motosikletçi aynı hareketle kamyonun altına girdi öldü
çiçeklerle tekrar trafiğe uğurlayalım şöförü
nitekimde öyle olacaktır
ha sen yapmamışsın,saygı duyarım
ben yaptım kimseninde saygı duymasını beklemiyorum
bunun vicdanla falanda ilgisi yok,ben öldürülmeyeyim varsın vicdansız olayım
---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:42 ----------
Erdem im merak etme sen
kavga olmaz,biz kimi ciddiye alacağımızı biliriz))
zıppır sen haklısın herzaman arkandayım şahsıma herkez kurallara uyacak uymayan guzel dayak yıcek ben olsam o sınırle belkıde yarısı elimde kalırdı o adamın babasının yolumuymuş da istedigi gibi dönermis dünyada bir trafik kanunu var ya uar adam olursun yada güzel dayak yersın. işinize gelmiyosa trafige cikmayın.cıkarsanızda motora sygı gosterin zıppır sonuna kadar haklı bu tur hatalar yuzunden turkiyede yüzlerce insan öldü. birimiz arabacı haklı birimiz motorcu haklı dersek bir yere varamayız yarın aksini düşünenin basına gelır bızde güler geceriz,,,,,,,,,,,,,,
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Konuda ikili sohbetler ve tartışma içerikli mesajlaşmalar
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)