orjinal alman mz ler hakkındaki bilgi seviyeni öğrenmek istiyorum..
bir zahmet...
railor adlı üyeden alıntı
orjinal alman mz ler hakkındaki bilgi seviyeni öğrenmek istiyorum..
bir zahmet...
railor adlı üyeden alıntı
bende 92 model orjinal alman vardı her yolda her sartta kullandım ama namussuz cok benzin yakıyordu satmak zorunda kaldım hız desen hız serilik desen oda var parça sorunuda yoktu .. bide ustune o zaman jawacıları kızdırmakda işin en zevkli yanı olurdu )
mz bu abi eskiden memlekette arkadaşımın vardı binmeye ilk korktuğum makinadır manyak bir potansiyel var 2 zamanlı 351cc düşünsenize en son 140 gördüm 4 viteste ozamanlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
iyi güzelde. bunlar hep eski model gibi yani modern deiller. sitedelkilerde öle.
mz´lerin almanyadaki fiyatlari asagi yukari 6000-12000 euro arasinda
Kolpa Adamları
arkadaşlar 1985 doğumluyum, 1992 de babam sıfır alman MZ aldı ve titizlikle kullandı. 12 yaşımdan beri kullanıyorum manisa salihli de, tek kelime ile zamanının ve şimdi ki çin malı olsun diğer olsun hepsinin " EFENDİ " si
ne cg,,
ne cgl,,
ne ybr,,
ne jawa,,
tek kişi de gelsin alman MZ e rakip olsun.. "PERFECT
" inandığın gibi yaşar, yasadığın gibi ölürsün!!! "
bende o eski motorlar.. 92 alman MZ im var en kral cbr 125 i toza bularım..
alptunay yeni gördüm msj ını, teşekkür ederim... bu kadar bol çeşite aldanmayıp hala MZ hayranı olanlara da benden alişşşşş!!!!
senin motoru satamadın mı daha bide km ye ne kadar yakıyo senin MZ???
( fotolarda da çok temiz görünüyo iyi bakmişşın)
vaaay ortalık kızışcak bea GÜZEL !!!
yok satmadım satmıycam galiba. Napalım elimizde çürürsün. Kıymetini bilmeyen birinin elinde çürümesinden se..............
1 depo benzinle antalyaya indim. ben ankaralıyım. Yedek depoya geçmedim daha ama geçmek üzereydim sanırım. Şehir içinde 100 civarı yakıyo.Şimdi bunu okuyan la hemen aaaaaaa olurmu falan diye tepki vericekler yaaa. olsun.
Sizin için yalan mı söööliyim yani......
Fotodaki resmi baya kirli iken çektiklerim. Şöle bi parlatayım depo üstü çantalarıyla yan çantalarıda takıym bide ozaaman gör. Eskisi gibi ilgilenemiyom artık oğlumla. İltifatına ben ve oğlum teşekkür ederiz
SEninki ne kadar yakıyo ????
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben manisa salihli den hakan abi.. günlük kullanımda 150-180 bin eski türk lirası, uzun yolda 120-130 falan...
hava filtresini değiştircem karbüratörüde temizlettim mi yakıt uzun yolda kullanımıma ve deneyimime göre km ye 100 bin liraya düşer sanırım.
bilmeyen bazı arkadaşlarımız buna inanmayabilirler...
saygılar abi
sizin cok yakıyor dediğiniz buysa bu motorlar alınır. abi benim 250 ss bile 100ykr. yakıyor. şehir içinde.
bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamak istemiyor. alışan adam varya başkasından o tadı bulamaz. Gönül isterki herkesde olsun
sanadas saygılar UZMAN
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)