bitsin şu çin malı düşmanlığı !!!
-
Reklamlar
-
Ylmzzz dedliklerine aynen katılıyorum bencede bitsin artık bu çin düşmanlığı. Artık o kadar saçmalama noktasına geldiler ki bir ara forumda gördüm galiba cbr 125 le 180 görmüş 160 da olabilir e yuh artık. Tamam bende katlıyorum güzel motor güzel alet ama çin malı alıcak arkadaşkarın önünü tıkıyorlar biraz daha bekle yada biraz daha koy üzerine gibi saçmalıyorlar adamın elinden en fazla 3 milyar çıkıyor adam diyorki birazda bekle 4,5 milyara cbr al cbr alınca adam açmı gezsin ,benzin alacak parası olmaz, o da bir işe yaramaz. Neyse konuyu daha uztmayım ,bu arda ylmzz çin malı sahibi arkadaşların forumda şikayet etmelerine kızmışsın abi yapma tabiki şikayet edicekler belirli bir sınır içerisinde yani olucaktır yanlız başklarını etkilemeden
[COLOR="Blue"][/COLOR]'Kadınlara güvenmek saflık, nefret etmek ise sanattır.'[FONT="Franklin Gothic Medium"][SIZE="2"][/SIZE][/FONT][I][/I]
-
yav şikayet edilirde bu kadar abartılmaz. adamın lastiği patlasa almayın çin malı diyolar. benim de far ampülüm patladı şikayet etmedim 5 ytl bişey.
ama motorumun pistonu zarar görse yolda kalsa ben de şikayet ederim.
hakaret işitiyoz resmen burda. çin malı sahipleri neyse ama honda yamaha kawasaki sahipleri diyor ya çin malı almayın diye
inanın forumdan soğudum bu insanlar yüzünden.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar sizde haklısınız ama o paraya sıfır çin malı almaktansa 2. el kaliteli almak daha mantıklı bence. örneğin 1500 e 2000 model honda titan bulunur.
-
ikinci el 1250 ytl ye alınan motorlar. genelde fazla km ya da yıpranmış oluyor. ondan sonrada sorunlar çin mallarından fazla oluyor. 2000 model sonuçta 6 yaşında motor yani. ayrıca 200-300 ytl satış masrafı var. bunuda çıkarsak 1000ytl ye hangi motoru alırsınız?
-
Yılmzzz bir onceki baslıkta hızına alamayıp,burada başlık açmışsın,ustelik japon motosikleti olanlar Çin motosikletlerine karşı düşmanlık besliyor demişsin.Hatırlatmak istedim,o başlığı açan arkadaşın motoru Japon degil Çin menşeiliydi.Adam kendi motorundan dert yanıyordu.Japon motoru olanlar da düşmanlık falan beslemiyor,abartma.Sadece kalitesiz oldugunu soyluyorlar.
-
çin demek çürük mtor anlamına gelmez.yamaha , honda ve suzukı ninde çinde fabrikalrı var bir şeyi büyütmenin anlamı yok yılmaz sana katılıyorum kardeşim iyi çin'lide aynı iyi insan kötü insan olduğu gibi.
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlarda her 2 motosiklettende var honda 96 model ama 2005 model mondialden daha az masraf çıkarttı. gerçi bunlar şans işi ama sonuçta kişinin motosikletten ne beklediğine bağlı
-
Düşmanlık değil o uyarı Çin malı motoru olanlar süper, çok şahane, mükemmel vs. demeseler öyle bir durum da olmayacak
Çin dışı (Japon, Avrupa, Kore vs) mallarda şansınıza kötü motor gelme olasılığı binde bir falan iken Çin mallarında bu oran onda bire kadar düşüyor. Çin malı motoru olup da şansına sorun yaşamamış olanlar bu durumu genelleyip de Çin malları süperdir demeseler sorun olmayacak hiç
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
ben mükemmel demiyorum zaten. ama o kadar da kötü değil. bu arada 2000-2001 model parça bekleyen çok kawasaki gördüm. ama ben yorum yapmadım.
tamam anladık çin malı berbat kötü iğrenç....
-
bı kere bu konuya bır acıklık getırırsın o çin motorları dedıgınız motorlara esek gıbı bakılırsa bozulur.. pekı benım motorum nıye bozulmadı cunku kullanım kıtapcıgını okudum ve herseyı aynen uyguladım.. bunları yapmayıpta çin malı şöle çin malı böle demeyin...
Yeni yine yeniden
-
arkadaşlar ne bu ya................. dağıttınız piyasayı .... yahu zealsun zs 150 almaya karar vermiştin yok yani bitti tya inanmıyorum arkadaş ya.... bu site genelde japonların elinde heralde.............. of ya
-
Japon da alma, onlar da dandik.
Harley veya BMW'den aşağı motor almayın, üzülürsünüz
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar bende kararımı değiştirdim çin malı motosikletler çok güzel tanıdık tamirci var o çok memnun çin mallarından. çin malları çıktığından beri adamın dükkanı motosiklet görüyo
-
Çin yada değil aslında hangi motoru gördüğünüzde size uygun olduğunu içinizde hissetmeniz lazım diyorum. Şahsen bir kaç dakika önce eve döndüm... Kısıklıdan yürümeye başladık eşimle...Şöyle bir semteki tüm motor satıcılarını tavaf ettik geldik. Kanuniye baktım sonra çelik motora daha sonra ise Ramzey,Regal Raptor,Dorado derken Keeway bayinde turumu noktalayıp eve geldim... Fuarın ilk günü gidip açık ortamda hepsini beraber gördükten sonra son kararımı vermeyi düşünüyorum. Önemli olan başkasının ne düşündüğü diil her motorseverin kendi aşkını nasıl yaşadığıdır diyorum... Sevgiler hepinize...
-
keşke herkesin imkanları el versede kaliteli motor alabilse.ama malesef olmuyo işte.imkanlar doğrultusunda en uygunu ne ise o tercih ediliyo.ben genede ikinci el orjinal motoru,sıfır çinliye tercih ederim ama ayrılan bütceye ikinci el orjinal bişe alacak bi bütce yoksa mecburen çin malına yönelmek zorunda kalınır.
ayrıca bence sitede öyle çin malı düşmanlığıda yok.çoğunlukla konular çin malı üzerine açılıyo hatta.kimse kimseyi çin malı alıyo diye küçük göremez.görmüyoda zaten.görmesinede zaten izin verilmez.
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
yav şikayet edilirde bu kadar abartılmaz. adamın lastiği patlasa almayın çin malı diyolar. benim de far ampülüm patladı şikayet etmedim 5 ytl bişey.
ama motorumun pistonu zarar görse yolda kalsa ben de şikayet ederim.
hakaret işitiyoz resmen burda. çin malı sahipleri neyse ama honda yamaha kawasaki sahipleri diyor ya çin malı almayın diye
inanın forumdan soğudum bu insanlar yüzünden.
aynen katılıyorum +1000000
[B][CENTER]MoToRiZe 07 Antalya[/CENTER][/B]
[CENTER]HIZLI YAŞA GENÇ ÖL Kİ CESEDİN YAKIŞIKLI OLSUN[/CENTER]
-
Bu başlık umarım yerine ulaşmıştır üstüne alınan yazıyo heralde.Şekil A ben.Millet imkanlarını zorlayıp çin malı da olsa motor sahibi olmaya çalışıyo bide biz köstek olmayalım.Çin kullanan arkadaşların çogu bilinçli zaten motordan çok fazla şey beklemiyorlar.Biraz daha nazik bakmak gerekiyo hepsi bu.
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
zydar adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bende kararımı değiştirdim çin malı motosikletler çok güzel tanıdık tamirci var o çok memnun çin mallarından. çin malları çıktığından beri adamın dükkanı motosiklet görüyo
hala devam edenler var aşağılamaya. yav gitsek nolur parçaları da çok ucuz.
böyle devam ettiği sürece senin gibilerde iyice soğuyorum. iğneleyici sözlerle ne yapmaya çalışıyo anlamadım. tamam senin suzukin var anladık yav.
ben çin malı kaliteli demedim sorunsuzda demedim ama mecbur alıyor millet. motor zevkini böyle tatmin etmeye çalışıyorlar.
-
bu konuda yorum yapmayacam. Yapanlara da bol geyikler.
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler