Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

En iyi yakıt??

REKLAM ALANI
    glock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kaan898 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski bi opet çalışan olarak şunu söylemek gerekir ki her istasyonun deposunda su birikimi oluyo ve istasyon sahibi buna ehemmiyet göstermezse sıkıntı yaratabiliyo.ama bunun da belirli bir aralığı var .şöyle ki benzinin özkütlesi sudan az olduğu için devamlı yukarda ve pompaların da çekme sınırı belirli.sonuçta su miktarı artarsa pompanın çektiği su-yakıt karışımı da artar.bu marker olayı çıktıktan sonra sonra özellikle istanbul gibi büyük şehirlerde epdk anormal kontroller yapıyo.bence aklınıza bişey gelmesin.ama depo temizliğine özen göstermeyip temiz mal getirse de sorunlu mal satan ve ceza yiyen biçok istasyon gördüm.tercih olarak da her ne kadar fransızları sevmesem de total den hiç beklemediğim kadar verim alıyorum.2 yıl önce opette çalışırken biri bana bunu dese gülüp geçerdim ama deneyerek görmek riskli de olsa sizin yararınıza.bikaç defa fullden aldım maalesef ucuz olmasının hiçbir artısı yok bariz az yol yapıyo.bp ye de şu meksika körfezindeki olayda gösterdiği duruştan sonra baya kızgınım( tüm şirketler uyarmışlar platform konstrüksüyonunda kulandığınız maddeler ve mühendislik çevre felaketine neden olabilir diye ama bp den tabiri caizse has...ir şeklinde güzel cevap almışlar).öyle mi böyle nerde eski türkiyedeki güçlü bp...
    Teşekkür ediyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ebu ahmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1993 BMW R80 RT
    kardeşler ben TP nin lpg sini kullanıyorum 170 180 banamısın demiyor :D

kartalizma07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı glock adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    duyduğuma göre benzin istasyonlarının benzin stok depolarında buharlaşma meydana gelirmiş,
    buharlaşan suyu çektirmek gerektiği için (bazı) istasyonlar ihmal ettiğinden dolayı benzinde sulanma olurmuş.
    benzine su katıyorlar! sözü bu durumdan dolayı söylenir...
    ben 4-5 senedir dizel ve benzin yakıtlarımı acarkent-total benzin istasyonundan alırım, sözde total firması TR'de en kalitesiz benzini satıyor derler güya, (hiçbir sorun yaşamadım!)
    ve motosikletimin bakımlarını yaptırırken ustalarımın dikkatini çektiğinden söylüyorum, egsozlarım tertemiz durumda is, kararma veya deforme gibi sorunlarım oluşmadı.
    büyük motosikletimde 97 oktan benzin yakıtı tüketiyorum scooter'ımda ise 95 oktan yakıt tüketiyorum.
    total hakkında amcam da seninkine yakın açıklamalar yapmıştı belkide doğrudur. kendisi ankarada yaşıyor ve broadway aracına totalden yakıt almış, egzosun çıkış ağzında gri ve kahverengimsi bir görüntü oluşmuş yani kararma olmamış.
    yani bizim amcanın izlenimi bu şekilde, askerdeki komutanımda total ci idi. geçenlerde mecbur kalıp aldım gayet iyiydi ama sürekli alınırsa belli olur herşey, istasyon değişince km mesafesi değişebiliyor ama totalden aldım azalma olarak gözüme çarpmadı.
    Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık

durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Genellikle Opet'ten yakıt alırım. Devirli kullanacaksam 97 oktan alıyorum, o da çok seyrek. Çoğunlukla 95 oktan alıyorum. Opet'in yakıtı gayet iyi, (çok) yabancı bir şirket de değil.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Ateş suyu-Jack Daniels-İYİ YAKIT

arca94 bunu beğendi.

EverHarD* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cb 125 Ace & HONDA Activa 100
    ben opetten alıyorum gayet memnunum iyi götürüyor

eğer ucuzluk istiyorsan akpet'e git

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    bizim burda tp var yüzde yüz yerli yakıt felan yazıyo,hiç almadım denemedim,kullanan varsa yorum yapsın bi zahmet,bir kere uspet denen lanet istasyondan aldım,o mereti motordan temizleyene kadar bende mahvoldum motorda ..
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Opet ve Shell'den şaşmam.
    Birde pompacı arkadaşlara dikkat ederim,bir kaç motorumu benzinle yıkadılar sağolsunlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben motosikletimde test ettim en iyisi bp ultimate. Opetin de dizelini şirket aracımızda kullanmıstık araba yakıta baglı olarak 1800 TL masraf cıkardı. Arac Linea oldugundan opetle anlaşmalı bu yuzden opetten yakıt aldıgımızın fişlerini gösterip paramızı geri aldık. Bu yuzden opetin yakıtına hiç guvenmem LPG'si hariç.

Motosikleti
    Kara Şimşek..
    Vallahi biz biz diyorum çünkü amcamlar ve ben hep shell ,Soill ve Hiç olmadı PO dan alıyoruz Shellin yakıtına sonuna kadra güveniyorum ben 1,2 kuruş fazla ama su katılmamış hiç olmassa
    Sado

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı EverHarD* adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben opetten alıyorum gayet memnunum iyi götürüyor

eğer ucuzluk istiyorsan akpet'e git
    Ben uzun yolda giderken yakıtım bittiginden mecbur kalıp akpetten almıstım Konya-Kulu arası bir yerden. Aman aman yokuslarda cekmedi alet tamda hava kararmıstı cok buyuk rezillik cekmiştim ondan sonra bidaha hiç onunden bile geçmemeye calışıyorum.

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Bp den şaşmam.

shell iyidir

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)