Feci patlamış tanıyan var mı durumu nasıl?
-
KAYA28 adlı üyeden alıntı
inamayacaksınız ama 50-60 km hızla giderken bayanın biri sağ aynasını benim sol gidona çarptı allahtan gidonu gevşek tutmuyordum
onun aynası katlandı bende bir sağ yaptım bir sol topladım vurduğunu anladı gaza asıldı . 400-500 metre sonra ışıkta yakaladım ... camı açmasını söyledim açmadı korktu bende bişey demeden devam ettim.
bayansa 2 kere düşüneceksin...
Bayanlar ister iyi kullansın ister kötü oldum olası bayan şoförleren korkmuşumdur
ROBOCOP gibi direksiyonu tutuyorlar
Refleksleri zayıf nerde ne yapacaklarını 100 de 20 si biliyor ama uygulayamıyorlar uygulasalar bile gecikiyorlar
Araba süreceklerse pistlere cısınlar egolarını tatmin etsinler
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Reklamlar
-
yaralı diyor kurtuldumu acaba...şu tarz yerlere kontrolsüz giren aracların hepsi hatalı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Bence bayanla bayla alakası yok kırmızı ışıkta duracaksın neye güveniyon da basıyon anlamadım.. Burada araba suçsuz ama bence trafikte motorluysan her zaman zaten tehlikedesin demektir bari kurallara uy !!!!!
Bir Keeway Superlight 150 2,500 TL. , Kask 250 TL. , Çantalar 99 TL. KEYFİİİİİİ PAHA BİÇİLEMEZ :cat:
-
Amma saçmaladınız ha!
Adam kırmızı ışıkta tam gaz geçiyor, hala "kadın şaför hebelebe" diyorsunuz!
Motorcu kardeşimize büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir ama %100 kendi hatasından yaralanmış. Aptalca bir iş yapan adam motorcu da olsa aptaldır! Boşuna arabada suç aramayın, hatayı kabul edip ders çıkartmazsanız aynı hatayı tekrarlarsınız.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
yaralı diyor kurtuldumu acaba...şu tarz yerlere kontrolsüz giren aracların hepsi hatalı...
cezan bitmiş üstadım. özledik seni.
-
mete_han adlı üyeden alıntı
hadi geçmiş olsun cezan bitmiş
bu kawasaki bir başka dostummm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)