Al bence gidipte 2.800 ve + plaka ruhsat 3.000 tl olucak 100 lük motor
Al bence gidipte 2.800 ve + plaka ruhsat 3.000 tl olucak 100 lük motor
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
görüntüye değil motor iş yapıyorsa alın
evladiyelik almayı planlamıyorum, alacak arkadaşada çok büyük beklentilere girmemesini temenni ediyorum lakin önceki yorumlarda yazdığım gibi, bakımlı motora hiçbirşey olmaz..
Live to ride, ride to live..[B][I][/I][/B]
şeklini beğendiğini alsın çocuk işte.Hepsi aynı yolun yolcusu zaten.
Her gün hız denemesi yapıp zorlamazsan 10 bin km sorunsuz götürür, sadece 1000km de bir yağ değişimi ve arada bi vidalarını sıkmayla. Zaten bu motorla 10 bin km yapsan çoktan sıkılırsın gidecek değişik yol kalmaz çevrende. Pek uzun yol motoru da değil.
fiyat/performans olarak bence yeterli.. cup tercih eden bi insan honda innova alamıyorsa yada yamaha crypton alamıyorsa diğer ne alırsa alsın aynı olacak.. herşeyi aynı olacak.. işte o "diğerleri" diye geçen cup'ların arasında arora kartal en iyisidir.. gidip paket servisci motoru gibi düz bi cup almaktansa tasarımlı bi cup almak daha mantıklı bence.. sonuç olarak; teknik özelliklerin fark etmediği bir katalogda şekle bakmak mantıklıdır bence :
Live to ride, ride to live..[B][I][/I][/B]
çin motoru alacaksa hiç deilse azda olsa kendini kanıtlamış belli bi müşterisi olan makinaları degerlendirin,bunları bende yakından gördüm ve önümüzdeki yaz piyasada olmayacaklarına kalıbımı basarım,çok basit ve kalitesiz oldugunu bagıra bagıra sölüyo zaten,uzaktanda elektrikli motorlara benziyo
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)