Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasaki fuarda indirim yaparmı?

REKLAM ALANI
    2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tecrubeli arkadaslar,kawasaki fuarda ındırım yaparlarmı bılen varmı??

er6n alcam buyuk bı ıhtımal.beklesem mı 2 hafta daha
    YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !

Alemin kralı çarşı , herkeze karşı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    kawasaki yi bilmiyorum ama duyduguma gore honda % 35 indirim yapacakmis eh hal boyle olunca herhalde senin er6n de iner biraz.

Shamyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800S
    %35 indirim mümkün mü ya? Herkes honda alır o zaman shadow çakmazsam şerefsizim
    BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)

burakara13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    "%35"?

burnuma yalan haber kokuları geliyor...

olsa bile bu kadar olmaz herhal... var mı bir bilen?
    vardığım yer sınırlarımdır, özgürlüğüm yollarımdır...

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    valla ciddiyim tabi beni kandirmadilarsa
    esim honda almayi dusunuyor ona boyle soylemisler cok sevindik tabi

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    honda havaya motor atacakmış kapışacazzz artık

indirim olsa da %5 gibi anca olur. bence bekle fuara az kaldı için rahat olsun.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Arkadaşlar Global Motor açıklama yaptı, fuarda herhangi bir indirim olmayacak aksine fuar sonrası diğer firmalarla birlikte artış olması kaçınılmazdır diye.

Fuar sonrası tüketicinin bir beklentisi kalmayacağı için herkes motosikletlere yönelecek talepteki artış da fiyatların yükselmesine neden olur. Fuarda elinize geçecek tek şey aksesuarları ucuza almak ve uygun banka kredilerinden yararlanmak olur. Aksini beklemek anlamsızdır, nedeni de şu:
    Her firma belirli kar marjlarıyla çalışır. Önreğin 10.000 YTL'lik bir motorun yurtdışından temini 9.500 YTL olsun. Bu ürünü 9.500 YTL'ye ya da daha altına imkansız alamazsınız. Çünkü yurtdışı üreticiler "aa sizde fuar var size ben bunu 9.000'den vereyim" demez. Diğer şekilde yapılacak her türlü indirimi, fuar dışında da yaptırabilirsiniz. Yani fuarda 9.750 olduysa, fuar sonrası üretici zam koymadığı sürece siz yine bayi ile pazarlık ederek 9.750'ye alabilirsiniz.

artur kusura bakma ama kandırmışlar. Maksimum %10-15 kar marjıyla çalışan bir kurum size %35 indirim yaparsa batar, bu sefer de zaten yetkili teknik servis kalmaz
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    nayir nolamaazz...

serkankiyak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    Alıntı Prometheus adlı üyeden alıntı
    Arkadaşlar Global Motor açıklama yaptı, fuarda herhangi bir indirim olmayacak aksine fuar sonrası diğer firmalarla birlikte artış olması kaçınılmazdır diye.

Fuar sonrası tüketicinin bir beklentisi kalmayacağı için herkes motosikletlere yönelecek talepteki artış da fiyatların yükselmesine neden olur. Fuarda elinize geçecek tek şey aksesuarları ucuza almak ve uygun banka kredilerinden yararlanmak olur. Aksini beklemek anlamsızdır, nedeni de şu:
    Her firma belirli kar marjlarıyla çalışır. Önreğin 10.000 YTL'lik bir motorun yurtdışından temini 9.500 YTL olsun. Bu ürünü 9.500 YTL'ye ya da daha altına imkansız alamazsınız. Çünkü yurtdışı üreticiler "aa sizde fuar var size ben bunu 9.000'den vereyim" demez. Diğer şekilde yapılacak her türlü indirimi, fuar dışında da yaptırabilirsiniz. Yani fuarda 9.750 olduysa, fuar sonrası üretici zam koymadığı sürece siz yine bayi ile pazarlık ederek 9.750'ye alabilirsiniz.

artur kusura bakma ama kandırmışlar. Maksimum %10-15 kar marjıyla çalışan bir kurum size %35 indirim yaparsa batar, bu sefer de zaten yetkili teknik servis kalmaz
    banada arkadaşın dediği mantıklı geliyor..10,000ytl ysattığı ürünü zırt diye 6,500ytl ye satarmı adam..(keşke satsa)

global zaten neye güvenıyo ben bunu anlamadım.bırcok fırma bıraz da olsa ındırım yaparken global hıcmı yapmaycak?? gorucezz.yemez bence

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    İndirim olacağını kim söyledi ben onu merak ettim Olacak olan indirim fuar indirimi olmaz ki. Düşünsene sen binlerce motorcuyu bir yerde yakalamışsın hepsi motor almak istiyor. Biri almasa diğeri alacak, neden indirim yapasın ki?
    Onur Yollarda

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    yanliz soyle bir sey var gecen yilki fuardan indirimle motor alan arkadaslarim var o kesin. ama ne kadar indirim olmustur onu tam olarak bilemiyorum

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Fiş almamışlardır
    Onur Yollarda

benımde tanıdıklarım var ındırımlı alan.yanı demek ıstedıgım su, gt250r 7800 kawa er5 8400 .global ındırrm yapmasın,kawa er5 e 200ytl ındım yapsın 400 ytl farka degmezmı er5 almaya?? tabıkı deger bence

Motosikleti
    bmw f 650+asya 125t
    valla motorlarda bi eksik yok!

Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    O indirimler fuara özgü değil onu diyorum size ben Bugün git yine pazarlık edersen o fiyattan alırsın
    Onur Yollarda

lost_highway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARN 125
    yani arkadaslar fuarlarda genel bir indirim olmuyor o halde degilmi? Ya ben daha fazla beklemek istemiyordum yarın alıcam Allah izin verirse scooter ama fuarda inecek diyorsanız yani aksesuarlar falan onu bekliyim biraz... Yaa ooof of bu siteye her girişimdi aklım karısıyor. Cok öğrenmek ii degil valla :D

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Honda genelde fuarlarda %10 indirim yapıyor ama ben Honda'dan daha fazla indirim yapan hatta Honda'dan başka indirim yapan bir firma görmedim. Honda'nın indirimi dışında bir de Prometheus'un dediği gibi indirimli ve taksitli her türlü aksesuaru satın alabilirsiniz..

raven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla kawasaki mi indirir yoksa müşteri mi indirir bilinmez. fuarda göreceezz.
    "İnsanların sizden neler beklediği değil, sizin kendinizden neler beklediğiniz önemlidir." N.F.ERES

heuehe bence bu sene sıkı pazar olacak indirim olursada çin motorlarında olur japanlar ve italyanlar yerini koruyacak

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler