Eczanelerde olmaz. Silah ve silah ekipmanları satan yerlerde bulabilirsin genelde. Bir de kavga esnasında kaskınıza güvenmeyin. Aynı zamanda sizin için dezavantaj olabilir. Kaskın alt kısmını yakalayıp çekebilirse karşınızdaki çekiştirdiğinde kayış boğazını sıkıyor ve nefessiz kalıyorsunuz aman ha
YOU WILL NEVER WALK ALONE
İstanbulda isen karaköy ve eminönünde bol bol var. 10 tl. Bazı çakallar aynı markayı 20-25 tl den satmaya kalkıyor.
Kayışın sıkması bir yana, kask kavga esnasında kafanızda olursa Allah korusun boynuınuzun kırılmasıda kolay olur. Kaskı cıkartıp bi kısıye vurabılırsın ama biber gazını 3-5 kişiye sıkar ortadan kaybolursun. Bence en temizi.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
teşekkür ederim cevap yazan okuyan ve tavsiye veren herkese. biber gazını tarif ettiğiniz şekilde kullanmak çok güzel ancak eldivenle sıkmak problem oluyor. zaten eldiven elimdeyken kaba yapısı nedeniyle cebimden bile çıkaramam. en benim diyen adam bile en fazla 2 kişiyi devirir diye düşünüyorum. daha fazlası için erkekliğin %90 lı kuralını uygulamak lazım
Ben biber gazını ne olur ne olmaz diye , ulaşabileceğim en kolay yerde taşıyorum. Umarım kullanmama gerek olmaz. Yada en mantıklısı olan %90 değil ,%99 kuralı
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
http://www.hepsiburada.com/Liste/jen...KU=EVJENIX3079
Sipariş verdim gelecek birazdan. Yapı marketlerde 8 lira civarıymış.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)