öyle kişileri iyi bi sopa dayak atacan öyle teslim edeceksin polise :@
geçmiş olsun hakkaten beterin beteri var canını sıkma
çok geçmiş olsun öncelikle.. hem size aldığınız darbeler için hem motorun yara beresi için, bunun yanında ellerinize sağlık vurduğunuz her yumruk ayrı bir helal..
bunları yazdıktan hemen sonra ise kendi içimdeki siniri bastırıp şunlarıda belirtmem gerekliki keşke ülkemizdeki ileri hukuk ve önleyici kuvvetler çok daha etkin olsada bizler (ben) bunları yazmak zorunda kalmasak.. birşeyin çalındığında hırsızların (adi suç) serbest bırakılacağını bilmesekte polise teslim etmek için onları yakalasak ama bunun yerine keşke biraz daha vursaydınız veya diğer ikisinide iyice benzetseydiniz demek çok daha MANTIKLI geliyor..
tekrardan geçmiş olsun..
biber gazını hep yanımda taşırım bu tip vakalarda acaip etkili
tıpkı sinek ilacı gibi bir sıkıyorsunuz pıssss diye sonra sinek gibi hepsi yerde debeleniyor.
Geçmiş olsun. Yine allah korumuş ki çalınmadan kurtarmışsınız
Yasama organı suçu cezalandıracak yasalar çıkarmıyor mu yoksa ?
Yoksa yürütme suçluları mı yakalamıyor ?
Yargı mı cezaları vermiyor ?
Bu üçünü şu anda kim kontrol ediyor ? Tayyip.
Neyse... Geçmiş olsun kardeşim.
Kendini koruyarak bir hayat yaşamak en iyisi. Çünkü seni ne kanun ne de kolluk kuvvetleri korumuyor.
Allah kötüyle karşılaştırmasın...
Babama söylemeyin. O, benim motorum yok sanıyor.
Geçmiş olsun. Kötü bir tecrübe olmuş. Pazarla bir ilgisi olabilir mi ? Pazara gelmiş uyanıklar ?
Geçmiş olsun dostum aman diyeyim arkadaşların dediği üzere temkinli gez. Yanında muhakkak biber gazı bulundur. Birkaç arkadaşıma biber gazı alın dediğimde bileğim var yetmez mi dediler. Bileğin gücüde bi yere kadar sonuçta. 2-3 kişiyi aynı anda etkisiz hale getirebiliyorsun (sıkma becerine bağlı). Hemde 10 tl ye. Acilinden 1 adet temin etmeye bak.
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
2 si aynı gün olmak 4 tane motorum çalındı. Hiçbirini de bulamadık.. Allah cezalarını verecek inşallah
geçmiş olsun çalamamaları iyi olmuş...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Dövmek yetmez.Dayım oto pazarında parasını çalan kışının tekmeyle 2 parmağını kırdığını gördüm.Tabi önce kendi parmağı kırıldığı için böyle birşey yaptı
Ben baltayla kafasını uçururdum kalan hesabını öteki dünyada çeksin...
Geçmiş olsun bu kansızlardan ne zaman kurtulacağız belli değil.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
buraya küfürleri yazdım yazdım geri sildim. Ban yemek istemem
x: çağlayanda en büyük adalet sarayı varya
y: eee?
x : işte o sana kurban olsun
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Geçmiş olsun. Aklıma gelen şeyleri diğer arkadaşlar söylemiş zaten ama ben bir kere daha vurgulamadan edemeyeceğim, en azından bir süre çok temkinli gezin. Hem hırsızlık yapmaya kalkarlar hem de başarısız olduklarında şerefsizce kin güdebilirler..
yakaladıngınızı tanınmaz hale getırseydınz barı
geçmiş olsun.
baya bir zamandır düşünürüm motor'un ön gidonuna şöyle sağlam bir haydar (jop ) monte etmeyi,üzerine'de numune yazacağım ama yoksa suç aleti oluyormuş belki ara sıra işe yarar .
bu tarz şerefsizlerin soyu tükenmez hiç bir zaman.
vatandaşın birinden davacı oldum üzerinden 1 ay geçti güzelim adalet çarkları hayla ne zaman işleyecek merakla beklemedeyim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Geçmiş olsun.
Çalıntıya karşı 120 dB alarmlı fren kilidi kullanıyorum ben mesela. Öyle bir inliyor ki, dağ başı değilse etraftaki herkes toplanır artık diye düşünüyorum. Piyasada 110 dB'lik olanları da var ama onları havluyla falan kapatıp götürüyorlarmış yine de. Ama bunu havlu falan kesmiyor. Sele altında duruyor, her park ettiğimde takıyorum.
Tavsiye ederim. Firma ismi Xena ama Türkiye distribütörü 120 dB olanları getirmemiş, ben ABD'den aldırmıştım. Fren diskinde delik büyüklüklerine göre modelleri var, bendeki bu: http://www.xenasecurity.com/product/...lFinish/page1/.
yanlis dusunuyorsun birkeresinde bir hirsizlik olayina sahit oldum 1000 lik motorlari calmak icin kamyonet ve dort kisi oluyor motor biryere bagliysa once zinciri kesiyorlar.sonra 2 tane 10X10 kalasi motorun jantindan gecirip 4 u birden ayni anda motoru kaldirip kamyonetin kasasina bok cuvali atar gibi atiyorlar sonra kacis. bu yazdiklarim 15 -20 saniye icinde gerceklesiyor..kaldiramaz maldiramaz falan hikaye..
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)