artık mondial 125kt nin üstündeyim
Reklamlar
-
Herkese slm Yaklaşık 1hafta önce kararımı verip mondial 125kt aldım Daha önceleri pek vitesli motorlarla haşır neşir olmamama rağmen kullanımı çok kolay geldi Çabucak alıştım Özellikle vites göstergesi çok işime yaradı Daha önce kullanmış olduğum jawa nın vitesleriye karıştırıyordum İyi ki gösterge var Benim bu motoru kullanan arkadaşlara bi sorum olacak.Motoru yeni aldığım için tavsiyeleriniz neler Şimdiden herkese teşekkürler Motoru olmayanlara daha güzeli nasib olsun...
Reklamlar
-
Hayırlı olsun
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
hayırlı olsun arkadaşım
motor konusuna gelince vitesi bire tak gazı sonuna kadar ver sonrada debriyajı direk bırak
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
hayırlı olsun
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Super Moderator
Güle güle kullan...
En kısa zamanda bir vitasli de bende olur umarım...
-
hayırlı olsun. motor çok yakın arkadaşımda var. çok iyi biliyorum motoru. rodajda veya rodajdan sonra hiç zorlama motoru yoksa 2000 i devirince titreşimden ölürsün. bakımlarını ihmal etme buna ek olarak iki bakım arasındada servise git sağını solunu sıktır. arkadaşımın yaşadığı bazı sorunları ve sebeplerini yazayım tedbirli olursun:
arka fren kampana ile bağlantı noktasından kırıldı (bakımsızlıktan)
km teli iki kere koptu (parça kalitesizliğinden)
aşırı bir titreşim oluştu (motor çok zorlandığı ve dikkatli kullanılmadığı için)
yağ deposunun kapağı çatladı (kalitesiz malzemeden)
debriyaj ve ön fren kolları gevşedi (bakımsızlıktan)
vites kolu kırıldı (düştüğü için)
bunlara rağmen haftada 1- 2 kere 200 - 300 km gezilere çıkarız bir kere olsun tık demedi yollarda. az rüzgar alır ve iyi bakarsan kullanımı keyiflidir. karda performansı oldukça iyidir (bizzat denedim) kazasız günlerde kullanman dileğimle.
-
hayırlı olsun güle güle kullan..
-
motor konusuna gelince vitesi bire tak gazı sonuna kadar ver sonrada debriyajı direk bırak
çok teşekkürler ama kafam kaskın içinde bile olsa kırılsın istemiyorum
henüz 50.km deyim fakir ama gururluarkadaşım tavsiyelerin için çok sağol butür tavsiyelere ihtiyacım var Amerikayı yeniden keşfetmektense yolu bilen birine sormayı tercih ederim
-
hayırlı olsun.güle güle kullan
-
Aklıma birşey daha geldi.Motorun üzerindeki yazı ve çizgileri sökmemin bir sakıncası olurmu?
-
hayırlı olsun arkadaş! farın açıksa için rahat olsun!!!! eheheh güzel günlerde kullanmanı dilerim.
-
Önce Hayirli Ugurlu Olsun.
Rodaja Kadar Motora Basma. Lambalari Yaka Yaka, Fistiklara Baka Aheste Aheste DolaŞ. Rodajdan Sonra Da Hafİf Hafİf Yokla Motorunu Ama Cok Zorlama. Km 1500 Lere Gelince Motora Bas Acima Artik 3te 4te Devİrİ Daya Sona. Bayirlarda Vur Sonuna Kadar Devİrİ. Motorun Acilsin. Kazasiz Belasiz İnŞallah.
-
-
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler