Güneşli bir pazar gününde hem biraz geziym hem trafik tecrübesizliğimi atıym hem yeni motorumla iyice bi kaynaşıym dedim...
Ekipmanlarımı giyindim haydi yola :D
ama pek eğlenceli bi şehir turu olmadı :(
arkadaş tüm milletin motorlulara (sanırım özellikle ss lere) bi gıcığı var...
hız sınırı 60 olan yolda 59-55 arası sol şeritte gidiyorum herifçi oğlu arkamdan korna çalıyo
sağ şeride geçiyorum gene aynı
tek bitanesi olsa manyak der geçerim ama kornası olan çalıyo
ss sürüyorum diye allah ne verdiyse basmam mı gerekiyo anlamadım ki
ya bu sağa çekip dörtlüleri yakmış arabalar bende çok stres yapıyo hani şu park etmiş arabaların yanında "bi arkadaşa bakıp çıkıcam"
mantığıyla şeridin yarısını kaplıcak şekilde park ediyolar ya sol şeride geçemezsem(diğer arabalardan ötürü)stres manyağı oluyorum
hareket edicek mi kapıyı açıcakmı kısacası beni öldürme girişiminde bulunucak mı kestiremiyorum
bide direksiyonu da sola çevirmiş olanlar yok mu
bide testesteron gençliği var...
arkadaş ss alan herkes yarışa meyillidir diye bi şeymi var...
motor sürenide aynı araba süreni de...
ama tofaş gençliği ayrı bi tehlike manyağın birine çattım (gerçi arabada üç kişilerdi)
ara yoldayım ama yol geniş çukur falan da yok (ki antepte çukursuz yol çok nadir denk gelir)
herifçi oğlu 30 la gidiyo bekle bekle hızlanmıyo
heralde arabada sorun var sollıym dedim ben gaz verdikçe oda veriyo...
hemen adamın kafa durumunu anlayıp yavaşladım adamın arkasından tın tın devam arkada oturan da cins cins sırıtıyo
ilerde yol ikiye ayrıldı baktım bunlar sağa döndü ben de verdim sola siz yolunuza ben yoluma...
aksiyona gerek yok
Aslında trafikteki cinsleri
yollardaki çukurları saymazsak
motoru tanımak açısından güzeldi...
lastikleri diyorum kaymaya çok meyilli sanki :ıslak yolda kayar,toprak yolda kayar,mıcırlı yolda kayar,
çukura gelirse kayar (ama hepsinde değil şu uzun asfalt çatlaklarını kastediyorum ),raylardan geçerken kayar...
ilk bir iki seferde yeni olduğu için diye düşündüm ama sanki karakteri böyle gibi geldi bana...