İkaz Yeleği Başıma İş Açıyordu
Reklamlar
-
Arkadaşlar Spacyimle normal süratle giderken bir anda telefon çaldı hemde uzun uzun bende hemen sağa çektim bir aracın arkasına.Durdugum mahalle pek tekin bir yer değil yani etnik köken ayırmak istemiyorum ama doğulu arkadaşların,çete gibi olduğu mahalle.neyse ben çektim telefonla görüştüm kapattım,kaskımı giydim bağladım kaskı tam kontağı açtım önümdeki araca bir abla yaklaşıyor 45-50 yaşlarında.Bana " burada da mı arabaya ceza yazılıyor işiniz gücünüz bizle uğraşmak gidin burdan şerefsizler"dedi.Ben o an şoke oldum.Aynaya baktım arkamda biri varda ona mı diyor diye.Dedim ki "Ablacım polis değil ben".
Kadın- Gidin buradan aracım normal yerde
ben-ablacım polis değilim ben
Kadın-Burada bir işaret var mı yasak diye?
Ben-Ablacım bak ben 17 yaşımdayım ne polisi
Kadın-sen o zaman parkomatçı mısın?(yusuf gelin buraya !!)
Yusuf-Buyur gardaş rüşvet yemeye mi geldin?
Ben-ARkadaşlar ben ne polisim ne de parkomatçıyım sizin gibi vatandaşım dedim
Yusuf-Arkadaşlar gelin bir buraya!!
6-7 kişi gelmeye başlar ben hemen kontağı açtım marşa bastım(lanet olsun pgm-fi ışığı sönmeden çalıştırdım içim rahat değil :D ) marşı gazla beraber bir açtım bastım kaçtım...
Eğer kaçmasam adamlar dalacaktı herhalde :D
Reklamlar
-
-
Amacı seni dövmek degil'de elinden motoru almak'ta olabilir.(polis,parkomat sadece tezgahın bır parcası olabılır.Karsılasıyor , duyuyoruz) 20 sene once durum daha vahımdı
-
ülkemizin çeşitler yerlerinde bölelerine rastlamak mümkün, birkaç ay önce ümraniyeye işim düşmüştü, ara sokaklarda bi motorcuyu arıyorduk elemanın teki geldi beni şu ileriye atsana birader dedi, yok acelem falan var dedim itekledi arkasındanda arkadaşları yanaşmaya başladı, gazı açıp uzaklaştım
-
İkaz yeleği gereksiz birşey, trafik tabelası gibi gezmek anlamsız bence. Bazı adamlar var dana gibi motor kullanıyor 650'lik enduro yinede ikaz yeleği giymiş, adam senin dana gibi motorunu görmeyecekse ikaz yeleği ne değiştirir ki. Kim aynaya bakıyor? Trafikte en azından diğer araçlara arkadan yaklaşırken görünmez olduğunu varsayacaksın, yoksa çok sorun yaşarsın. Gece gündüz daima farın açık olsun, gerekliyse arka çanta üzerine de ışık taktır yeter. Bir de çoğu korumalı montta da beyaz reflektörler var gayet şık ve görünürlüğü artırıyor.
-
Bu tür ceketleri giyenleri genelde trafik işçisi sanıyorum ben yol yapım çalışması yapan adamlarla karıştırıyorum.
Konu hakkında ise bence arkadaş en doğrusunu yapmış topuklamakla,o tür kekolarla,barzolarla uğraşılmaz hele ki birden çok ve kendi mıntıklarında ise arkadaşı biraz ufak görmüşler gaftilemek istemişler motorunu,polis olayı tamamen dümen ulu orta durmazsın umarım bundan sonra.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
-
videonun kalitesi kötü kusura bakmayın. ama aklıma gelen ilk şey bu oldu
http://www.youtube.com/watch?v=Vrjib9McdP4
sansürlenen yerde g.tüne güvenen varsa onu bilemem diyor.
ha bir de şu vardı:
http://www.youtube.com/watch?v=SqPW2rkYAEg
Annemin ve babamın mesleği gereği türkiyenin tüm coğrafi bölgelerine gittim. (iç anadolu-g.d.a.-ege-marmara v.s.) şu anda balıkesirdeyim, memleketimde yani. memleketimin taşına toprağına kurban olurum...
Farklı kültürler bir araya gelince, hele ki karşındaki hem kültürel olarak hem de dinen zır cahil olunca yapacak bişey yok. Eğitim şart.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
geçmiş olsun acaba nerede gerçekleşti bu olay Alanyanın neresinde bizde tedbirli olalım
-
vallahi hiç uğraşmaya deymez bas kaç böyle insanlara hiç bulaşmayacaksın
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İkaz yeleği gereksiz birşey, trafik tabelası gibi gezmek anlamsız bence. Bazı adamlar var dana gibi motor kullanıyor 650'lik enduro yinede ikaz yeleği giymiş, adam senin dana gibi motorunu görmeyecekse ikaz yeleği ne değiştirir ki. Kim aynaya bakıyor? Trafikte en azından diğer araçlara arkadan yaklaşırken görünmez olduğunu varsayacaksın, yoksa çok sorun yaşarsın. Gece gündüz daima farın açık olsun, gerekliyse arka çanta üzerine de ışık taktır yeter. Bir de çoğu korumalı montta da beyaz reflektörler var gayet şık ve görünürlüğü artırıyor.
arkadaşım kusura bakma ama saçmalamışsın....
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
arkadaşım kusura bakma ama saçmalamışsın....
Öyle olsun sen trafik tabelası gibi gezmeye devam et arkadaşım çok daha güvenli olur eminim
-
fat280 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun acaba nerede gerçekleşti bu olay Alanyanın neresinde bizde tedbirli olalım
hacetteki a101 varya hocam onu geçince ilk aradan sağa gir o yol
-
ne yani
polis olsaydın suç muydu?
-
-
memlekette yanına 3-5 ziibidi alan kendini çete sanıyo ne hale geldik
-
"Adım, Admin..."
-
yelek sırtımda asansörle şirkete çıkarken banada polis abi,amirim diye hitab ediyorlar hoş olmuyor ama yinede ben polis değilim diye açıklama yapıyorum her seferinde
-
yelek giymemin sebebi daha erken fark edilmek.....son anda görülmenin pek bi manası yok
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bazen dana kadar arabalar bile görülmüyor. Kazaların büyük çoğunluğunda adam " Abi Vallahada billahada görmedim " diyor. Ayrıca birinin seni görmesi oradaki varlığını önemsemesi manasına gelmiyor. Ve forforlu renkler beyinde farklı tepkilere yol açtığından insanların dikkatini sana yoğunlaştırmasına neden oluyor.
Ayrıca da motosikletlerin çarparak karıştığı kazalara bak , motosiklet sürücüleri hep adam göre göre önüme atladı der. Çünki görmüştür ama umrunda bile değilsindir.
Ayrıca daha erken farkedilirsin. Geçen bir kazada yaralının birisini kaza yerinde unutmuşlardı. Hatta geçen kum fırtınasında birbirine giren 50 araçtan bir kaçı farkedilemediği için geç mudahele yapıldı.
Sonra cross motorlar neden turuncu renk ? çok yakıştığı içinmi .
Hattan uçakların kara kutusu bile fosforlu turuncu rektedir.
VSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSV sence de bir bildikleri yokmudur ??????????????
Ayrıca bırak saçmalamış olarak kal aklımızda.
İçerisinde can güvenliği riski olan her yerde bu yelekler kullanılır.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Bazen dana kadar arabalar bile görülmüyor. Kazaların büyük çoğunluğunda adam " Abi Vallahada billahada görmedim " diyor. Ayrıca birinin seni görmesi oradaki varlığını önemsemesi manasına gelmiyor. Ve forforlu renkler beyinde farklı tepkilere yol açtığından insanların dikkatini sana yoğunlaştırmasına neden oluyor.
Ayrıca da motosikletlerin çarparak karıştığı kazalara bak , motosiklet sürücüleri hep adam göre göre önüme atladı der. Çünki görmüştür ama umrunda bile değilsindir.
Ayrıca daha erken farkedilirsin. Geçen bir kazada yaralının birisini kaza yerinde unutmuşlardı. Hatta geçen kum fırtınasında birbirine giren 50 araçtan bir kaçı farkedilemediği için geç mudahele yapıldı.
Sonra cross motorlar neden turuncu renk ? çok yakıştığı içinmi .
Hattan uçakların kara kutusu bile fosforlu turuncu rektedir.
VSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSVSV sence de bir bildikleri yokmudur ??????????????
Ayrıca bırak saçmalamış olarak kal aklımızda.
İçerisinde can güvenliği riski olan her yerde bu yelekler kullanılır.
Öff tamam peki çok hatalıyım, şimdi bi hafta kin tutarsınız bana hiç bi mesajıma cevap yazmazsınız Ama bilinki aynasız kasksız gezen biri değilim. Kaskım, korumalı montum, eldivenim, dizliğim, belliğim var. Bellik hariç diğerlerini sürekli takıyorum. Kaskım da öyle dandik marka değil Nolan.
Bu arada sözü geçen ikaz yelekleri turuncu renk değil, yeşilimtrak sarı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)