İkaz Yeleği Başıma İş Açıyordu
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Demekki istanbulda ikaz yeleği pek yaramıyor ama ben ilerde bir Varadero beyaz kask ikaz yeleği alıp gezicem BİRDE SİRENMİ TAKSAK ? vaaaavvvv DAT DAT ! :D
Ne Adamlar gördüm Altında Motor Yok. Ne Motorlar Gördüm Üzerinde Adam Yok.....
-
deseydin abla ısmarla bi çorba yazmayayım ceza falan bak ısmarlamazsan çekici geliyor ona göre deseydin
Valla ben olsam laf anlatmaya bile tenezzül etmezdim..
-
safakk adlı üyeden alıntı
deseydin abla ısmarla bi çorba yazmayayım ceza falan
bak ısmarlamazsan çekici geliyor ona göre deseydin
Valla ben olsam laf anlatmaya bile tenezzül etmezdim..
ilk anlattım ama olmadı sonra telefonla uğraştım mesaj attım sinirlendi yusufu çağırdı :D
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
ilk anlattım ama olmadı sonra telefonla uğraştım mesaj attım sinirlendi yusufu çağırdı :D
yusufu çağırmışsa yanmışsın sen abicim ben o yusufu yakinen tanırım. nerden mi? yağmurlu havalarda duro marka naylon lastikle hızı ayarlayamayıp aşağı dönen virajlarda hep arkama artçı olarak biner
kymco agility 50 5700km >> honda cbx 250 2100km >> honda cb 125 ..?
Demirden korksak motora binmezdik..
-
safakk adlı üyeden alıntı
yusufu çağırmışsa yanmışsın sen abicim
ben o yusufu yakinen tanırım. nerden mi? yağmurlu havalarda duro marka naylon lastikle hızı ayarlayamayıp aşağı dönen virajlarda hep arkama artçı olarak biner
valla gelen tip pek hayırlı değildi yussuff gelin lan bi şuraya polis geldi dedi bastılar zaten :D
-
Dostum amma abartmışsın .
çalıştır motorunu git.
beni polis sandılar.yusufu çağırdılar. Puhahaha çocuk musun dicem ama öylesin ne yazık ki
he evet polisim ben desen dayak mı atacaklardı ?
o bahsettiğin insanların en korktukları unsur polisdir senin haberin yok . orda polis bile yok Jandarma bölgesidir allah bilir.
herkese gider yapar polis görünce abi çekerler bunu unutma . muhtemelen hepsinin de nezarette güzel anıları vardır.
kimse scooterli bir çocuğu polis sanacak kadar aptal değildir. çakal bunlar arbedede kaşla gözle artık cüzdanın mı giderdi yoksa motorun mu bilemiyorum.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İkaz yeleği gereksiz birşey, trafik tabelası gibi gezmek anlamsız bence. Bazı adamlar var dana gibi motor kullanıyor 650'lik enduro yinede ikaz yeleği giymiş, adam senin dana gibi motorunu görmeyecekse ikaz yeleği ne değiştirir ki. Kim aynaya bakıyor? Trafikte en azından diğer araçlara arkadan yaklaşırken görünmez olduğunu varsayacaksın, yoksa çok sorun yaşarsın. Gece gündüz daima farın açık olsun, gerekliyse arka çanta üzerine de ışık taktır yeter. Bir de çoğu korumalı montta da beyaz reflektörler var gayet şık ve görünürlüğü artırıyor.
650 lık dana gibi bir f650 enduro kullanıyorum avatar daki resimdeki gibi geziyorum,inan tavsiye ederim o trafikte motor'u görse bile görmemezlikten gelen oto sürücüleri,sırf yelek yüzünden trafik polisi sandıklarından beni istemeye istemeyede olsa yol açıyorlar,iri bir motosiklet sahibi olduğunda dene anlarsın
UĞUR
4 Teker hatunumun istediği yere,2 Teker burnumun dikine gider
-
-
Bi boşvermişlik var gidiyor her şeye karşı.Bu tip insanları boşlaya boşlaya aslan kaplan kesildiler.Yedire bildiğine kabadayı yediremezse abisin.Boşlaya boşlaya toplum bu hallere geldi.Yazık.
-
emocan adlı üyeden alıntı
Dostum amma abartmışsın .
çalıştır motorunu git.
beni polis sandılar.yusufu çağırdılar. Puhahaha çocuk musun dicem ama öylesin ne yazık ki
he evet polisim ben desen dayak mı atacaklardı ?
o bahsettiğin insanların en korktukları unsur polisdir senin haberin yok . orda polis bile yok Jandarma bölgesidir allah bilir.
herkese gider yapar polis görünce abi çekerler bunu unutma . muhtemelen hepsinin de nezarette güzel anıları vardır.
kimse scooterli bir çocuğu polis sanacak kadar aptal değildir. çakal bunlar arbedede kaşla gözle artık cüzdanın mı giderdi yoksa motorun mu bilemiyorum.
valla oradan yazmasi guzel bir anda etrafini cevirsin 8 adam arkadasimi o mahallede bicakladilar cocuk bagirsaklarini kendi tuta tuta goturdu kendini hastaneye.benm yasim bu olayi etkilemez boy 180 kafada kask adam tutup kucuk cocuk mu diyecek? Ha sen erkeksinn ya halledersin herseyi burayada polis bakiyor sehrin ici
-
Polis olsaydın döveceklerdi yani, bu ne ya.
-
geçmiş olsun... eşşek hoşafdan ne anlar hesabı olmuş seninkide
-
Ohoo o da bişey mi? Bizim buraya geçen sene tayip, kemal, devlet üçlüsü gelmişti.. -Ayrı ayrı zamanlarda tabii ki- 1 hafta boyunca öğle yemeğine giderken defalarca kez üzerimizi aradılar..
Bi ara da indim minibüsten gidiyorum, üstümü aradılar geçtim -dershaneye gidiyodum- kulağımda da kulaklıklar var.. Üzerimde işte kabarık bi mont filan.
Arama noktasından geçtim 2-3 adım attım 3-4 tane ilk okul öğrencisi bi duraksadılar, birbirlerine sokuldular fısır fısır konuşmaya başladılar.. Ama duyuyorum ne dediklrini..
"aa bak sivil polis", "ne sivil polisi lan korumadır o", "özel ekipten filan olmasın?" haliyle yanlarından geçerken hayal güçlerine hayran kalmıştım..
Bende hiç bozuntuya vermeden sanki telsiz kullanıyo gibi bi elimi kulaklığa bastırdım -tek kulaklık takmıştım zaten.-, etrafı kolaçan ediyo gibi bakındım. Bunlar iyice inandılar polis olduğuma.
Sonra biraz ilerledikten sonra başladım gülmeye.. Gençler işte..
Bu arada sana da geçmiş olsun ucuz yırtmışsın.. Deseydin ya "birader ben trafik değil.. TEM 'den geliyorum, ihbar yapıldı bu araç hakkında.."
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
-
pompei adlı üyeden alıntı
Bi boşvermişlik var gidiyor her şeye karşı.Bu tip insanları boşlaya boşlaya aslan kaplan kesildiler.Yedire bildiğine kabadayı yediremezse abisin.Boşlaya boşlaya toplum bu hallere geldi.Yazık.
Ne yapalım hacım ordu gibi çeteye, battal gazi gibi tek başımıza mı dalalım
Polise şikayet etsek adamlar bi tarafına takmıyor zaten. Eh bu durumda da haliyle herkes, adamlar salça olmadan topuklamaya bakıyor.
-
İkaz yeleği çok belediye işçisi gibi gösteriyo giymeyin onu yav
-
Ezquero adlı üyeden alıntı
İkaz yeleği çok belediye işçisi gibi gösteriyo giymeyin onu yav
bu adam kulak verin ! tamam hocam söz giymeyeceğiz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)