112 hızır servisin (motorize) olay yerine intikali.
http://vimeo.com/30953662
112 hızır servisin (motorize) olay yerine intikali.
http://vimeo.com/30953662
ahh keşke her il'de her semt ve köyde olsa bu motorize ekipler ne güzel olurdu değilmi ?
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
Ambulanslara kızmaya hakkımız yok.Ne zaman ki bu konuda duyarlı bir toplum olursak o zaman kızarız geç gelmelerine.
ANGARAJ
evet ambulanslar zaman zaman geç kalırlar, ama hiç bir ambulans keyfinden geç kalmaz mutlaka geç kalmasına neden olan etkenler vardır ki bunları hepiniz görüyorsunuz günlük hayatta..
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Görüntüler korku filmini andırıyor..Cahillik budur.
Bu şartlarda bu işe nasıl güzel diyosun anlamadım. Fare deliğinde geçiyor adam sürekli. Birinin sana çarpması an meselesi.
çok faydalı bir paylaşımm. süper bir uygulama. teşekkürler.
Bu durumda doktorun ne kadar sağlıklı müdahale edebileceği de aslında tartışma konusu.. Biz bile 1-2 km şehir içinde kullanırken elimiz ayağımız boşanıyor.. Yoruluyoruz.
Bir de bu görüntülere baktıktan sonra asıl yorgunluk neymiş anlıyoruz. Sığır dolu memleket..
Ambulansa, itfaiyeye kızmak her zaman en mantıksız çözümdür.. Çünkü bunlar standartlara göre büyük araçlardır ve bu ülkede cana ne kadar değer verildiği vurulan doktorumuzdan görülüyor, ilk yardım magandalarından görülüyor..
Daha önce 112 ambulansları da ne kadar kazaya karıştı hepimiz görüyoruz.. Çünkü bu ülkede "geçiş üstünlüğü" 'nün ne demek olduğunu bilmeyen geri zekalılar kaynıyor..
Yunus polisler, motorize ambulanslar.. Hatta bi ara motorize itfaiye ekipleri de çıkmıştı 2 haberde görülmüşlerdi ondan sonra bi daha haber alınamadı..
Zor bir ülkede yaşıyoruz gerçekten..
Bir de 1000rr/R1/Hayabusa/zzr1400 'le 300 bastım çok heyecanlıydı derler.. Asıl heyecanın ne olduğunu buradan görüyoruz..
Bi yanda belki de durumu çok ağır olan yaralılar, bir yanda üzerinize her an çıkabilecek olan sürücüler.. Neler neler..
x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
-arcadiril.blogspot.com-
diğer ambulanstan başka kimsenin yol vermek gibi bi derdi pek yok, helikopter ambulans olsa onun bile yolunu işgal eder bu hırbolar.
06.15. dakikadan itibaren başlayan hızlanmasında emniyet şeridinde rahat 170 - 180 km hızla gidiyor sanırım.
o sırada kendisini akıllı zanneden bir motosiklet/araba sürücüsü emniyet şeridine çıksa(çıkmaz demeyin burası türkiye) kendisi ve yaralayacağı/öldüreceği insan/insanlar için birkaç tane daha ambulans gerekecektir.
zira öyle bir durumda mümkün mertebe fren yapabileceğini zannetmiyorum ben.
bu durumu biraz garipsedim açıkçası.
ama marmaris'te bu ekiplerden bir tane var. kaza olduğu anda nerden geldikleri belli olmadan hemen beliriveriyorlar. ortada olmaları işlerini iyi yapmaları güven ve huzur veriyor fakat bu sırada kendilerine de dikkat etmeliler sanırım.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
benim kazamda 10-15 dakikada gelmişlerdi.haklarını yememek lazım.
işleri kolay değil.
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Turklerin halen buyuk bir cogunlugunun ne kadar cahil ve bencil bir toplum oldugunun bir ornegi daha.
Neden Avrupa birligine almiyorlar diye sorusuna basit bir ornek. Kendi kicimizdan baska kimseyi dusunmuyoruzda ondan. Saygimiz , menfatlerimize endeksli.
Emniyet seridini kapatlamalar,
Yol vermeme
Sirene uymama
Daha da icler acisi
Motorlu ambulansi gormesine ragmen hic istifini bozmayan telefonda konusan ve hemen arkasinda parkta yurur gibi yuruyen o bayan, doktora ne motor ile ne yuruyerek bile yol vermiyorlar.
Yaziklar olsun , esiniz cocugunuz kaza gecirdigimi yeri gogu inletmesini biliyorsunuz.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Kim nederse desin orda olay yerinde 1 tane ambulans bile olmasa kimse olmasa bu motorlu arkadaşımız ilk müdaleyle bir çok vatandaşımı ayakta tuta bilirdi onun şansına olay yerine daha önceden varmış ambulanslar doktorlar vardı o yüzden onun artık yapa biliceği birşey yoktu ama o gene yolda 2 tane ambulanstan önce oraya vardı görüldüğü üzre arkadaş resmen akrobasi yaptı hayatıyla rus ruleti oynadı resmen helal olsun gerçekten büyük bir başarı kimileri hayla yok şöyle yok böyle die sorgulasada olay ortada işte tırı vırı yapmanın anlamanı yok er meydanında yiğidin elini öpmeyi biliceksin.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Böyle sığırlar trafikte olduğu sürece işeri cok zor. İstenilse bu kamera sistemiyle emniyet şeridi ihlali yapanlar tespit edilir güzel bir ceza da evlere postalanır.
walla helal olsun motoru kullanana adam kendi hayatını tehlikeye attı diyebiliriz 100 / 120 vurdu motor la dengesizin biri önüne kırsa veya önüne biri geçse Allah muhafaza.
Bende hakkın kaldıysa sevildiğin yıllara say...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)