Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ambulans nerde kaldı diyenler

REKLAM ALANI
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Polisin plakaları okuyup gerekeni yapması lazım . Ama nerdeee o polis ...
    qsTah bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    viper17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ambülansa Yol Nasıl Verilmeli?

http://vimeo.com/8849213
    Nereye bakarsan, oraya gidersin.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Emniyet şeridini ne güzelde kapamış ayı kardeşler. Sol şeritte durunca rahat edemiyorlar. İlla küfür yiyecekler ondan sonra kamerayı görünce yalandan isyankar isyankar böğürürler.
    Adam ölüyor 1 saat oldu nerde bu ambulans. Eee senin diğer kardeşin kapamış yolu nasıl gelsin ambulans. Motorize kardeş güzel gitmiş.
    Ancak o dar şeritte hızla giderken dingilin biri ne geliyo la öle diyip bi çıksa önüne al sana 2 yaralı. Bizim millet meraklıdır. Yola çıkmaya, yol kapamaya.
    Aslında emniyet şeridinde bırakılan araçları trafikten men edeceksin. Yakacaksın. Ağır ceza olacak. İnsan hayatından daha önemli olamaz.
    Bu video da en büyük kanıtı. 2 şeritte bile 3 araba 4 araba gidiyorlar. 2 şerit 2 araba gidilir.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

murat_112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 F
    Alıntı MRay57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Boşu boşuna eleştiri yapmıyorum. Ne dersen de haberleri izlersen herşey ortada arkadaş.
    Keyfinden kimse geç kalmaz dedin. Allah aşkına söyle bu ülkede resmi kurumlarda vatandaş tan önce hizmetten önce kendi keyfini düşünmeyen kaç memur var?
    Haberleri boşver sen arkadaş, ben ambulans sürücüsüyüm gel misafirim ol bizzat gözlerinle gör insanların sirenleri çalarak giden ambulansa yol vermek yerine resmen alay ettiklerini buna 4 tekerli araçlar, motosikletler ve yayalar dahil. Ben cayır cayır sirenler açık olay yerine yetişmeye çalışırken salak bi lise talebesi elinde cep telefonu ya mesaj yazıyor yada face'de siren sesine ve akan trafiğe aldırmadan yoldan karşıya geçmek için kendini atıyo ambulansın önüne, veya sol şeritte 90 / 100 km hızla giden ve o esnada cep telefonu ile konuşan araç sürücüsü ben sirenler açık arkasından sellektör yaparak yaklaşık 3 km gittikten sonra anca durumu farkedip birde üstüne panikle kazık fren yapıyor.. Daha neler neleeeerr...ayrıca bize telsiz anonsu geldiği gibi yola çıkıyoruz ve olay yerine en kısa sürede intikal ediyoruz, bu süreçte benim ne gibi bir lüksüm olabilir ki geç kalmamı sağlayacak, mantıklı olun biraz durup bi kenarda çay kahve molasımı veriyoruz??
    Tolga Can, Acil112, TATLIHIZ ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Klasik Türkiye manzarası.
    Takdir etmek gerek,başkalarının iyiliği için kelle koltukta,bu kadar risk alan sürücüyü.
    Allah korusun,birisi üstüne kırsa işi bitti..

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ambulans Neden Geç Gelir veya Geç Geldiği Düşünülür..?

1-) 112'yi Aramadan Ambulans Beklemek ( Genellikle Hasta/Yaralı'nın Çok Olduğu Vakalarda)
    2-) Metropol Kentlerde Trafik Yoğunluğu.. ( Acil Şeridi Bilinçsiz Şoförler Tarafından Doldurulması)
    3-) Dar Sokaklar ve Dar Sokaklara Yapılan Bilinçsiz Parklar..
    4-) Bilinçsiz Şoförlerin Ambulansa Yol Vermemesi..
    5-) İklim Şartlarının Sert Olması
    6-) Hasta Yakınına Saniyelerin Dakikalar/Saatler Gibi Gelmesi
    7-) 112 KKM'ye Vaka Verildiği Zaman Adresin Açık Olmaması/Hasta Yakınının Ambulansı Karşılamaması..
    Tolga Can ve Johnizm bunu beğendiler.
    112ciyiz

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Helal olsun adama fişek gibi gidiyor.

Johnizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ambulans Neden Geç Gelir veya Geç Geldiği Düşünülür..?

1-) 112'yi Aramadan Ambulans Beklemek ( Genellikle Hasta/Yaralı'nın Çok Olduğu Vakalarda)
    2-) Metropol Kentlerde Trafik Yoğunluğu.. ( Acil Şeridi Bilinçsiz Şoförler Tarafından Doldurulması)
    3-) Dar Sokaklar ve Dar Sokaklara Yapılan Bilinçsiz Parklar..
    4-) Bilinçsiz Şoförlerin Ambulansa Yol Vermemesi..
    5-) İklim Şartlarının Sert Olması
    6-) Hasta Yakınına Saniyelerin Dakikalar/Saatler Gibi Gelmesi
    7-) 112 KKM'ye Vaka Verildiği Zaman Adresin Açık Olmaması/Hasta Yakınının Ambulansı Karşılamaması..

trajikomik))

Motosikleti
    600 rr '' 08 ''
    Enterasan olaylar ile türkiye işimiz zor Allah yardımcısı olsun motorcunun ..

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    O nasıl yol ben burdan yoruldum resmen
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

timoti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 idi, Honda VT750 oldu
    Çok güzel bir paylaşım teşekkür ediyorum. O emniyet şeridini kapatan şuursuzlara izletmek lazım ki neye sebep olduklarını bilsinler. Motosikletli arkadaşımız olay yerine yetişebilmek için nasıl riske atıyor kendini. O da emniyet şeridini işkal edenler gibi aman ne olacak dese nolurdu acaba?
    En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.

peki bir şey soracağım yani tamam 112ciler haklı bir şey demiyorum da bu motorize ambulans oraya son sürat gittide ne oldu giden gitmiş zaten adam bir şey yapmadı 2 videoda da yani o kadar aciliyet yoksa bu kadar riske gerek yok bence bakın ÇOK ACİLİYETLİK bir durum değil gibi GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZRE

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    Helal olsun fakat arabalar cok fazla 1 aile 4 kişi desek 3 ünün arabası olsa gercekten zor helal olsun bence sehir basına en az 20 tane lazım böyle motolar hos manisa gibi bi yerde trafik cok yok ama metrapollere cok lazım

Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bir şey soracağım yani tamam 112ciler haklı bir şey demiyorum da bu motorize ambulans oraya son sürat gittide ne oldu giden gitmiş zaten adam bir şey yapmadı 2 videoda da yani o kadar aciliyet yoksa bu kadar riske gerek yok bence bakın ÇOK ACİLİYETLİK bir durum değil gibi GÖRDÜĞÜMÜZ ÜZRE
    Trafik durumuna bağlı olarak diğer ambulansların olay yerine geç ulaşma ihtimali var. En azından onlar gelene kadar ilk müdehaleyi yapabilir, büyük kazalarda triaj ekibi olarak görev alır.
    112ciyiz

barex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her kötü olayın bir suçlusu vardır mantığıyla hareket eden yurdum insanı, kaza olunca başına toplanıp hep bir ağızdan ve el birliğiyle yaralıya yardım! ederken; bir yandan da suçlu aramaya koyulur. Olay görülmemiş ise çevredeki ahaliyle, nolmuş? diye başlayan sorularla olayın kritiği yapılır, suçlu bulunur ve yargılanmaya başlar. O sırada olay yerine ulaşan sağlık ekibinin işleri gereği ilk duydukları soru, nerde kaldınız kardeşim? dir. Müdahale yapılır, yaralı alınıp götürülür ancak; kamu vicdanı rahat değildir. Olay yerinde çekim yapan kamera bulunur ve elindeki sigarasıyla yurdum kazaseveri tarafından karar verilir: Ambulans geç kaldı. Sonra sıcak yuvasında acansı izleyen kamuoyu, Ambulans geç kaldı ifadesini duya duya bilinçaltına; ambulansın geç gelen bir araç olduğu yargısı yerleşir ve nerde bir kaza görse gözleri olayın kritiğini yapacak bir arkadaş, geç gelecek bir ambulans ve kamuoyunu bilgilendirecek! bir kamera arar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:45 ----------

http://vimeo.com/17684296

umurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07
    şu adamlara da ceza kesme yetkisi verilse çok güzel olur aslında. Bi artçı konur arkasına böyle yolu tıkayan kim varsa takır takır takır geçirse cezayı.
    Bi de amerikadaki gibi adam gibi eğitim verilen ve katılmazsan ehliyeti tehlikeye atacak bi trafikte bilgilendirme kursu.
    Sonra söylensin dursunlar trafik diye
    Heil Spellcheck

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Tiger250
    Alıntı rapidhacker5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Katılıyorum, bende düşündüm biraz olay yerinde o kadar ambulans varken senin ne aciliyetin var diye de, ambulansta bulunmayan bir ilaç, alet-edevat fln lazım olduysa bundan daha çabuk gelme şansı yoktu heralde..

Aykut009 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF-R25
    Youtube'da Hızır 5 adı ile aratırsanız buna benzer bir kaç video daha bulabilirsiniz. Motosiklet sürücü nasıl sinirlemişse araçlara vuruyordu videoların birinde.
    Bu arada Hızır-5 Göztepe SSK hastanesinden hareket etmektedir.

Alıntı Acil112 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Trafik durumuna bağlı olarak diğer ambulansların olay yerine geç ulaşma ihtimali var. En azından onlar gelene kadar ilk müdehaleyi yapabilir, büyük kazalarda triaj ekibi olarak görev alır.
    e yazık günah değil mi bu adam giden gitmiş bu bence şehir içlerinde olmalı

harun1077 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SUPER8// Yamaha XJ6N'e Kasııyor.
    motorize ambulans arkdaşmzn işi zor valla. Trafik çok kötü, Çizgelere kurallara uyan kimse yok çaparaz çapraz yola girmişler.
    İzlerken sinirden kaç pozisyon değiştirdim.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)