Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sağ bilek mahvoldu

REKLAM ALANI
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Bilgi sonsuzdur. Herkes her gün yeni bir şeyler öğrenmek için yaşar, okur, web sitelerinde gezinir. Bu tip konular açıldıkça da bilgiler tazelenir. Dikkatler çekilir. İyi de olur. Benim dikkat çekeceğim en büyük sıkıntı da istem dışı bir tümsekte vs. fren yaparak motosikletin dengesini bozma ihtimali. Özellikle virajlarda yol yüzeyinden kaynaklanan esnemeler sırasında uzun süre trafikte yorulmuş ayak parmaklarınız ayarsız bir dokunuşta bulunabilir, bu da istemediğimiz sonuçlar doğurur. Size en kolayı öyle geliyor olabilir. Bu en doğrusu demek değildir. uygulamalı bir eğitime katılmanızı tavsiye ederim. Bir çok konuda faydasını göreceksiniz. Daha mutlu sürmeniz için . ..
    Gökhan YAŞDAL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    özcan1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Kesinlikle temel bir eğitim almanız gerekli...
    Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
    Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
    Ağlarken Sen Gülüyor Ol !

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu eralpt hoca yılların test pilotu ve ileri sürüş teknikleri hocasıdır. ama kendisine dahi birşeyler öğretmeye çalışıyorsunuz.
    hadi bunu bilmiyorsunuz, alttaki imazaya bir tıklasanız da verdiği bilgiye referans yapın...

motosiklet sürerken peglere ( crusiser motosikletlerin çoğu modeli hariç ) ayak tabanı ile basılır.

genş bilgi için araştırma yapın lütfen ;)
    Sevgili Sencer,

Bilgi paylaşmak içindir , belki Eralp hocanında öğrenebileceği yeni şeyler vardır.

İmzasında link olmayanlar bu işten anlamaz demeye getiriyorsan beni oldukça uzun bir imza hazırlamak zorunda bırakırsın

Sevgilerimle
    seray22 bunu beğendi.
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

gecmıs olsun uzuldum acıkcası motorculara bseyyy olmasınnnn bende kask yoktu banada dıkıs atıldı 3 tanecık

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)