bugün baya bir elektrikçi gezdim 1 tane güzel kaliteli buldum fakat adam tutturdu eritir diye 35 w takıp far tasını eriten varmı acaba
bugün baya bir elektrikçi gezdim 1 tane güzel kaliteli buldum fakat adam tutturdu eritir diye 35 w takıp far tasını eriten varmı acaba
eritmez , eritmez ... ne kadar kaliteli bir elektrikçiymiş o yahu...
ona deki.. abi motorun orjinal farıda 35 w ama eritmiyo nasıl olacak de..
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:36 ----------
malesef mehmetim ya..
pazartesi irfan agaya ziyaret yapmayı düşünüyorum eğer uygunsan gel orada detaylı konuşuruz hemde motora bakarsın
ben bu hafta hep gece çalışıyorum... Gündüz boşum uygun olduğun zaman görüşebiliriz...
tamam kardeşim sen nasıl istersen.... Xenonu bağlayabileceksin değil mi... Aküden al araya mutlaka sigorta koy
Tamam haber veririm abi inş gelirken sanada.
Arkadaşlar Sipariş ettiğim Xenonlar geldi. En yakın zamanda Taktırıcaz İnş.
Merceksiz takarsan kulağın bayaa çınlar benden söylemesi....
taktığn zaman resimlerini eklede bizide aydınlatsın bende yarın alıp takacağım
mehmet bunları 2 ye bölmeniz gerekiyor.. bunda sıkıntı yok.. ama 1 adet sigorta çıkıyor.. diğer arkadaşada söyle sigortasız kesinlikle takmasın..
bu biraz alengilli bi iş ..içinde motor olduğu için ,o motoru çalıştıracak enerjiyi uzun hüzmelerden alman gerekiyor.... neyse irfan agaya bağlatacaksın galiba.. bende gelirim sıkıntı yok
bende bu gün alıp taktım en baştaki verdiğim linktekine benziyor motorsiklet için üretilmiş tek ampüllü çok güzel aydınlatması var öyle dedikleri gibide tası eritme falan olmaz
Arkadaşlar xenonu taktırdım oto elektrikçisine parklarıda beyaz yaptım takarken foto çekemedim 1 tane sökükken var akşamda denedim bi fenaaaaaaaa
Parklar
Kısalar
Uzunlar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)