"Denizli'de fırtına nedeniyle motosikletiyle savruılan bir kişi hayatını kaybetti."
şeklinde belirtilmiş. Detaylara ulaşamadım.
Kaynak;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25341373/
"Denizli'de fırtına nedeniyle motosikletiyle savruılan bir kişi hayatını kaybetti."
şeklinde belirtilmiş. Detaylara ulaşamadım.
Kaynak;
http://www.ntvmsnbc.com/id/25341373/
#sürenadam
çok kötü olmuş :( Bende Fethiye de yaşıyorum buradad baya bi rüzgar yağmur falan oldu
Çok dikkatli olmak lazım.. Allah yakınlarına sabır versin.
pendik kavakpınarda çok fena..............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
detayıda bu allah rahmet eylesin...
Denizli'de, fırtına sebebiyle seyir halindeki motosikletin takla atması sonucu hayatını kaybeden genç toprağa verildi. Yurdun özellikle batı bölgelerini bu sabahtan itibaren etkisi altına alan fırtına, Denizli'de özellikle
ilçelerde etkili oldu.
Motosikletiyle seyir halinde giden bir kişi, şiddetli rüzgarın etkisiyle direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybetti.
Olay, Çal İlçesine bağlı Kaplanlar köyünde meydana geldi.
İsmail Karagönlü (28) yönetimindeki 20 NE 197 plakalı motosikletiyle seyir halindeyken, şiddetli rüzgar sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Yapılan incelemenin ardından İsmail Karagönlü'nün cenazesi otopsi yapılmak üzere Çal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otopsinin ardından İsmail Karagönlü'nün cenazesi Kaplanlar köyüne getirilerek toprağa verildi. İsmail Karagönlü'nün hayatını kaybetmesi köyde büyük üzüntüye sebep oldu. Kazanın
ardından Kaplanlar köyü sakinleri, gencin evine giderek ailesine baş sağlığı diledi. Ölen gencin babası Fevzi Karagönlü, sabah saatlerinde oğlum motosikleti ile giderken fırtınanın etkisiyle, motorun yanındaki sepete rüzgarın vurması sebebiyle motosikletin takla attığını belirterek, "Oğlum madencilerin yanında çalışıyordu. Sabah gidip akşam dönüyordu. Fırtına sebebiyle motosikleti takla attı" dedi.
Köydeki bir vatandaş ise, sabah saatlerinden itibaren şiddetli rüzgar olduğunu belirterek, "Fırtına motosikletin yanındaki sepeti kaldırıyor ve motosikleti devirip takla attırıyor" dedi. - DENİZLİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)