Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

İstanbul'da fırtına...

REKLAM ALANI
    Muhendis45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache, TDM 850
    Konya felaket arkadaşlar, sera başıma yıkılacaktı. O yüzden konyadakilere uyarım; bugünlük binmeyin rüzgarın hızı 65 km/h imiş.
    scooterist bunu beğendi.
    Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Yalova'da özellikle ağaçlar büyük hasar aldı ,dolayısıyla etrafada zarar verdi. Yalova- Termal Çınarlı yolu berbat bir durumda . Ulaşım güçlükle sağlanıyor.Termal de çatılar uçtu,ormanlık alanda ve bizim tesisin bitişiğindeki ormanda asırlık ağaçlar devrildi.
    Aman diyim motosikletçiler dikkat,yollarda her bir şey üzerinize düşebilir.
    scooterist ve eray_uluyazı bunu beğendiler.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

canekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC700x
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla yelkenleri doldurup yapacak çok şey bulunur gibi geliyor bana. Deli miyim neyim.
    Biraz ütopya yelken o anda.çift camadan bile kurtarmıyor.bolca tecrübe ile sabittir.

bY_aLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XMAX250 ABS
    şuan çorluda hava günlük güneşlik güneş yakıyor tenimi
    bu kawasaki bir başka dostummm

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bende öğle molasında fabrika'da dolaşıyrdum.dışarı bi çıktım 1 dk geçmeden elim,yüzüm,gözüm toz doldu.fabrika kapısı pelt oldu.fabrika'ya kaçtım zaten sacdan heryer sallanıyor yıkılacak sandım.idari binanın kapısının üstündeki mermerin bir kısmı yere düşmüştü...ovvvv çok sert
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

turbocharge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm Duke 200 (2014)
    Mutlu musunuz sizin(istanbul un) rüzgarınız bize de geldi Otobüs beklerken heryerime toz kaçmış keşke buff ımı alsaydım dedim nebilym ben sabah hava günlük gülüstanlıktı

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bodrum 80 km/h fırtına ve yağmur var. Sabah elektrik teli düşmüş yola nerdeyse pişmiş tavuğa dönecektim çarpsaydım.

motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    maya takvimi felan inanmayın.kıyameti ne zaman gerçekleşeceğini ,bir tek yüce ALLAH(c.c.) bilir.

İTÜ Maden Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü'nden Prof. Dr. Ahmet Ercan'a göre, yaşananlar sıra dışı ancak her şeyin mantıklı bir açıklaması var:

“Dünyanın manyetik alanının değişimini 15’inci yüzyıldan bu yana ölçebiliyoruz. 1980’e kadar manyetik alanın kuzey ucu yılda 4-5 km yer değiştiriyordu. 1998’den sonra harekette bir hızlanma oldu. Manyetik ucun 10 ile 20 kilometre kadar hareket ettiğini gördük. Bugünlerde hareketin hızı 50 kilometreye erişti, yani 600 yıl öncekinin 10 katına çıktı. Bu hız 2013’te doruk noktasına varacak sonra düşecek. Öngörülerimize göre, döngü 30 yıl sürecek sonra olağana dönecek.

“Manyetik alan hızının değişmesiyle yerin çekirdeğinin yalpalanma hızı da arttı. Bu hızının değişmiş olması doğal olayların artışıyla sonuçlanacak. Deprem, tsunami, volkan, hortum, sel, buz erimeleri, taşkınlar, yer kaymaları sayısında olağanüstü artışlar olacak. Örneğin Türkiye’de hiç hortum olmazdı, geçen hafta beş kişi öldü. Selleri sürekli izliyoruz, doğal orman yangınları, kutuplardaki buzul erimelerindeki hızlanma, Kuzey Işıklarının konumundaki değişim hepsi bunun sonucu.kaynak=http://haber.mynet.com/iste-firtinanin-nedeni-626274-guncel/ ( ve mersindede hava rüzgarlı değil.)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı scooterist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    istanbulda 300 çatı uçmuş ....
    1-2 milyon çiçek diktik diye övünen sayın kadir topbaş bundan sonra birazda ağaç diker İNSALLAH..
    3 .köprüde yapılırsa sadece şehrin kuzeyinde kalan ormanlarda hızla yok olacak al küresel ısınmayada bizdende bir katkı fırtına ve selde yanında eşantiyon...
    Sultan FATİH ne güzel söylemiş.. Ormanımdan bir dal kesenin kellesini keserim
    nerden nereye geldik ....
    E bunlarda Fatih'in torunlarıyız diye zart zurt atıyorlar?

Soykan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1100GS
    Ankara'da felaket kum fırtınası var, rüzgarda cabası.

Evler, işyerleri her yer kum.
    ANGARAJ

safakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    izmirde de felaket bir fırtına ve yağmur var. öğleden sonra motora atlayıp karşıyakaya gideyim dedim sonra birde sahil yolunu seçmek gibi bir aptallık ettim. Hayatımda motosiklete binmekden hiç bu kadar korkmamıştım diyebilirim.

Zaten altımdaki 50lik 60 la yolda giderken rüzgar öyle bir esiyor ki ne kadar cebelleşsemde toparlanmıyor. Sanki rüzgardan tekerlerin yolla bağlantısı kesilmiş gibi birden motor hafifliyor ve kendimi yanımdan 200km hızla giden kamyonun rüzgarı çarpmışcasına tokatlanır gibi hissediyorum. Gideceğim yere vardığımda ise resmen oturup dua edecektim.

Dönüşte de aynı durumu yaşadım. Binaların arasında kalan yollarda bile öyle rüzgar esiyor ki gazı bıraksanızda motor hızlanmaya devam ediyor sanki.

Birde yolları su tabakası kaplaması var ki hiç sormayın. 50 ile giderken aniden suya girdiğinizde sanki biri motoru arkadan tutup geri çekiyor gibi bi anda motor yavaşlamaya başladığını ve tekerin yol tutuşunun ciddi derece azaldığını hissediyorsunuz

Bunlarda yetmezmiş gibi bizim o aşırı zeki belediye başkanımız girne caddesinde sol şeridi komple su mazgalı yapması sahil yolunda tam virajlara yolun enine yaptığı uzunca su mazgalları da resmen kazaya davetiye çıkarıyor. Hele yağmurda insan ne yapacağını şaşırıyor. Bu nasıl bir belediyecilik anlayışı ben hala çözemedim!

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bu fırtınada bununla geziceksin, alıcaksın rüzgarı arkana benzin yakmadan turlarsın istanbulu

Slayerrr bunu beğendi.
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nişantaşında inşaat iskelesi mi uçmuş çatı mı uçmuş ne, kapalı, motor ve vapur seferleri de aksadı, seferler iptal edilmeden önce alçak vapurları izlemek çok keyifliydi tam bi görsel şölen dalgalara çarptıkça vapurun üstünden bile sular geçiyodu bi de panoramik tavanlı vapurlar, o an onların içinde olmak istiyordum fakat seferleri iptal ettiler...

Motosikleti
    Suzuki İnazuma
    İstanbuldaki uçak seferleri iptal edilmiş, yarın içinse THY açıklama yapmış, şimdilik 45 seferini iptal etmiş.
    Ankarada da 30 sefer kum fırtınası yüzünden iptal edilmiş.. Yağmur yağsa düzelicek havada bi yağsa işte..
    Ankara şu anda gri renginden sap sarı bir renk aldı. Pencerenin kenarları, arabanın cam kenarları hep toz toprak doldu.
    Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...

Motosikleti
    Honda cb125e
    Saat 5 sularında hava ıyıce kapadı gokyuzu koyu mor denız berbat bır renk bıryerlerden vuran gunes ısıgı ılgınc bır kontrast yakalamıstı ardından yagmur basladı dolu tarzında ırı ve hızlı 15dk surdu ve pesınden belıren guzellık kusura bakmayın 8mp bu kadar yakaladım...

[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    öğleden sonra Tuzla sahilde fenaydı,çöp konteynırları,kırılan ağaç dalları,çatı parçaları yollarda geziyordu.banka atm'sinden para yatırıyordum baktım benim (ağır dediğim ) motosiklet sallanıyor hemen işlemi bitirip motorun yanına gitmişim iyiki gitmişim motoru zor zaptettim nerdeyse devrilecekti,park yapılmaz tabelası 50 cm uzağımdan geçip karşı şeritteki arabaya vurarak durdu.kaçan kaçana millet alışkın degil böyle fırıtnalara.
    17.00 gibi arabalı vapurla eminönüne geçicektim görevli abi çok şiddetli fırtına gelicekmiş O yüzden vapur kapalı dedi döndüm eve.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Uploaded with ImageShack.us

Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

Rocknrolla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K100 rt Mondia Drift
    Bugün ilk defa uçan kedi gördüm
    GaCCaLL ve nedenamaya bunu beğendiler.
    Ben jack'in kalın bağırsağıyım..

avciceyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA-CBF 1000
    bizim okuldan bi görüntü sanırım ne kadar etkili olduğunu anlatacaktır
    HONDA
    CBF 150-CBF 500-CBF 1000

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lan kütük
    hani maya kehanetleri yalandı, kompleydi, montajdı
    İki üfledi diye fırtına zannediyorsunuz ha Şeritten dışarı atmadıkça rüzgara rüzgar demem ben

cenkşenver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    301 mz kawasaki en 500 gitti honda 600f geldi
    bana iş çıkttı kırık cam ucan panjurlar sineklikler
    İŞ olsun fırtınadan zarar gelmez biz motorcular rüzgar'la boguşmaya bayılırım

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)