benzer bir olay benim başıma geldi sayılır. akhisar'da ssk önündeki ışıklarda bekliyorum kırmızıda.istanbul yönüne doğru gideceğim, arkama bir tane şerefsiz toroslu yanaştı sonrasında yeşil yandı ve çıktık. adam benim arkamdan sol şeride girdi yol gidiş çift şerit.benim hızım 60km. adamın önünde kamyon gidiyor ve kamyonun dibine kadar sokuldu ardından benim üstüme kırdı direkt. gece saat 22:30 civarlarında. ben acaba gece vakti bana mı öyle geliyor derken daha dikkatli baktım adam benim şeridimi ortalamış benim üstüme doğru geliyor ve ben hemen ayağımı gazdan çektim tatlı tatlı frene dokundum geri zekalının geçmesi için ama daha mesafe tam açılmadan adam gaza yüklendi ve kamyonun arkasından direkt benim önüme kırdı şerefsiz ve benim aracımın ön tarafına çarptı. benim aracım savruldu ve ön sağ lastiği kaldırıma çarptıktan sonra araç tekrar yola doğru savruldu ( daha doğrusu savrulmuş ) ve bir anda bir gümbürtü ve araç durdu. bende bir an için derin bir nefes aldım kaldırımdaki duran arabalara çarptım diye. zaten araç savrulduğu için her yer birden karardı sanki ve etrafı net bir şekilde görmeye başlayınca camımın patladığını farkettim sol alt taraftan. araçtan indim direkt arabalara baktım hangisine çarptım diye ama bişey göremedim ve kafamı yola çevirdiğimde yerde bir bisiklet ve aracın arka sol çaprazında yolun ortasında yatan 70 - 75 yaşlarında yaşlı bir adam. o an anladım ki adama çarptım.toroslu şerefsizin peşine düşecektim plakasını almak için ama bu seferde olay yerini terk ettiğim için ben suçlu olacaktım. kaldım trafik akışını bi şekilde yönlendirdim etraftan koşanlar filan derken hemen polisi ve ambulansı arayın dedim.baktım o sırada gecenin bir vakti zabıta aracı hemen onları da çevirdim onlarda yardımcı oldular. neyse ertesi gün karakola gittim bu şrefsizi bulayım diye mobeselerden komiserin bana verdiği cevap o kameralar aylardan beri bozuk çalışmıyor. neden yaptırılmadığını sorduğumdaysa devletin ödenek vermediğini söyleriler. bu nasıl bir anlayıştır arkadaşlar anlamadım gitti. hakkımı hiçbirine helal etmiyorum. yaşlı adam 1 ay hastanelere gitti geldi boynundaki omur iliğin etrafında bir kemik var onda parçalı kırık olmuş. kırık biraz daha ilerleseymiş adamın boyundan aşağısı felç Allah korusun. birde hastanedeki polisler akılları sıra benimle dalga geçiyorlar. kendi aralarında konuşuyorlar adam öldü filan ne olacak şimdi gibi konuşmalar. rezillikleri diz boyu ama milletle kafa bulmakta hala üstlerine yok bunların. çok uzun oldu kusura bakmayın arkadaşlar.