Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Caddebostan Migros Gazcıları, Alayınızın ...

REKLAM ALANI
    Karlıyollar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malesef Yok :)
    Boşverin arkadaşlar İnsanın bir beyni varsa onu korur benim tek canım şuna yanıyor kendi ölüp gidiyor ya karşı taraftakinide öldürüyor yaralıyor sakat bırakıyor ve arkasında ailesinin gözü yaş kalıyor yoksa öyle motor başında artislik yapanlara selam bile vermem.
    Doğduğun yerde değil doyduğun yerde yaşarsın.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda cb125e
    dun yesılkoyde 600rr zx10r vs gıbı motorlar wardı hepsınde performans egsoz takılıydı ufak ufak gaz verıolardı tatlı tatlı hazmetme meselesı sanıırım yaslar 30 un ustundeydı ....

Motosikleti
    2012 ninja 250r
    Alıntı Mr.cihans adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dun gece bende ordaydım kucukyalıya dogru sagda cektık duruyorduk kafada kask olmadan ortalama 150km hızla onumden gecıp vıraja yattı en son egsozu patlattıgını duyuyordum.Yanılmıyorsam yenı kasa 600rr dı cok hızlı gectı anlıyamadım.Bence cadde ve cıvarlarında cekım alanı var seytan ucgenı gıbı :D arkadas kımı gorsem bır gazlama yarıs havasında.Ve apachılık ınanın parayla degıl gıdın cumartesı aksamı 10000tl arabadan aynı 500000TL arabada zaten orası boy gosterme yerı gıbı bırsey oldu Allah oralarda oturana sabır versın.CAddebostanda cekırdek cıtlarken bostancıdan gecen arabanın (yaklasık 4 km var arada) egsoz sesını duyuyorsun. Bıldıgın hızlı ofkelı oluyor ferrarısı lambosu vs sonra dıyorsun bu Ulke aslında zengınmıs bıde fakırız dıyoruz. Dıyecek bsy yok polıste ufak tefek cıvıctı focustu bolelerıne sarıyor. gerısıne gucu yetmıyor motorlara kım yetısıcek yada o ferrarının ıcınden cıkanın babası kımbılır nerde calısıyor gibi ...
    Hayatım, çocukluğum bu bölgede geçti, evlendim bahçeşehire geçtim, olmadı yapamadım şaşkınbakkala geri döndüm. Eskiden buralar bambaşkaydı, sevgi saygı, komşuluk vardı, herkes birbirini tanırdı. Caddeye çıkınca suadiye mc den divanın önüne yarım saatte gidemezdik, tanıdıklarla merhabalaşmaktan. Şimdi 3 dk, kimseyi tanımıyorum ve herkes birbirine yabancı, tek dertleri birbirine hava atıp, piyasa yapmak olan insan sürüsü görüyorum genelde, tabi herkes için geçerli değil, hafta sonu eşimle sokağa çıkamıyoruz, eve hapsoluyoruz.
    Evet eskidende kalabalıktı ama hem tarzı farklıydı hemde tadı. Cadde cadde değil artık, tikinin apaçinin vitrini.
    Not: Yazdıklarımı okudum da, ben ihtiyarladım mı yahu?

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Ben asla bir mekan önünde motor bağırtıp kimseyi taciz etmem,karakterime ters(istesemde yapamam gerçi cbr125 imle :D).Ama orada starbucksta,nero da filan oturur yadar oradan geçerken gözüm hep migros tarafında biri bağırtsada dinlsesem diye,zevk alıyorum ne yapayım müzik gibi geliyor.Ama öyle patlak,delik egzos sesi olmayacak.Yapıyorsan bu terbiyesizliği,egzosun akropovic olacak yada tiger,two brothers yada motorun harkley olacak.Tabi bu egzoslarda hacimli makinaların üzerinde duracak.Dinlemesi keyif veriyor işte o zman.Bende hacimli bir motor aldığımda güzel bir egzos ayarlarım ama motoru yol kenarında i..e liğine bağırtmam,yolda gaz açıp,motor sıkıştırken dinlerim.

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Yaptıkları cok ayıp

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    5 kattayım bağırtmasalar bile

Dövgecekmiş gibi ses çıkıyor egzozdan

Bağırttılarmı kaçacak yer arıyorum
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    Bu ara kucukyali idealtepe tayfası
    Var kask dirsekte veya yok cok guzel gazliyolarlar ))

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bunlar her yerde var abi. Hani ergin hamamböceğini ezersin yumurtaları kalır ya, sonra o yumurtalardan yine ufak ufak can bulurlar. Aynı öyleler, pert olurlar sonra yine gazlamaya hazır olurlar. Olan bizlerin kulaklarına yüreklerine oluyor.
    www.motorumla.net

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlık çok abartılı .
    Bugüne kadar hiçbir motorlu, bir ailenin tepesine uçmadı. bir arabayı altına alıp parçalamadı. aileyi yok etmedi.Otobüs durağına girip insanları biçmediler.
    ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.
    Tepkileri abartılı buluyorum.
    gürültü çıkarmalarını apaçiliklerini tasvip etmiyorum ama minibüs şöförleri özel halk otobüsleri ve taksi şöförleri yanında bence onlar melek kalır.
    Benim arkadaşım 10-12 yıl önce sarhoş kafayla motosiklet kullanırken bir otomobile arkadan çarptı,kendisi orada öldü,otomobildeki iki kişi de ağır yaralandı,sonra bunlardan biri daha öldü.Otomobildekilerden ölen bir hakimdi. diğer ağır yaralı da onun eşi.
    Arkadaşımın kaza anındaki sürati tahminen 180 km,çünkü grup halinde sürüş yapıyorlarmış..
    25 yıl önce eski komşum Ramazan günü sarhoş halde iken motoruyla bir imama çarptı,imam oracıkta öldü.
    iki dakikada aklıma gelenler bunlar.
    Motorcu,minibüsçü,yaya farketmiyor,Herkes insana yakışır saygınlıkta,başkalarına saygılı davranmak zorunda.
    Ben belli bir motor tecrübesi olup da hala motor üzerinde tehlikeli hareketler yapanlara,etrafı rahatsız edenlere yolda selam dahi vermiyorum.içimden gelmiyor,bunu yaparsam onları onore ederim,kendim de onların seviyesine inerim
    15 yaşında bir çocuk bu hataları yapsa uyarırım,15 yaşındaki hakikaten çocuktur,doğru öğrenmeye ihtiyacı vardır.30 yaşındaki adam hele hele racing kullanıyorsa ikarus sendromunun dibini bulmuştur zaten,ona ne öğreteceğim,hangi öğüdümü tutacak?
    Motor kullanmak,bedeni ve ruhi bir olgunluğu gerektirir.Bunu ısrarla reddederek itliğini motor üzerinde sürdürmeye devam edenler yoldan denize uçarsa hiç umurumda olmaz,kainata ibret de gerekir.
    Trafikte hava atmak icin acık eksozlarla ortalığı ayağa kaldıran zavallılara hayvan kadar da değer vermiyorum açıkçası
    Hayvan besleyenler bilir,hayvan bile sıkıntısı yoksa gürültü etmez.
    Allahın selamı kuldan esirgenir mi?
    ben kendimi dev aynasında mı görüyorum?
    haşa!
    Selam insana verilir.
    Rabbülalemin selamı insan kulları arasında bağ oluşturmak icin öngörmüştür ve insanlık dışı davrananların insani hareketle ,selamla karşılanması onları yüceltmekten başka bir şey değildir.
    inzell, Slayerrr, sedici ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sabah 6 gibi oradaydım, elemanlar yine gazlıyordular. Ben uyanık halimle küfrettim. Yatağında olanlara yazık valla...
    www.motorumla.net

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı inzell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabah 6 gibi oradaydım, elemanlar yine gazlıyordular. Ben uyanık halimle küfrettim. Yatağında olanlara yazık valla...
    Birini haklı küfre sürükleyen günahın sahibi olur.
    Gece çalışıp gündüz uyuyanlar var,hastalar var,bu kadar beddua it kopuğu patlatır

marefb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1299 Panigale
    Bizim arkadaşın altında 2010 cbr 600rr gördükten sonra diyecek bişi bulamadım.Adam tam apaçi style :D Habire ara gazı veriyor motordan inerken bile bağırtmadan inmiyor.Çok sevmezdim kendisini artık hiç sevmiyorum =)))))

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)