Caddebostan Migros Gazcıları, Alayınızın ...
Reklamlar
-
aynı zamanda kırmızı ışıkda köylü tipi motorla yanıma duran yaşdaşlarım bana öylemi bakıyorlarki pislikmişim gbi neden çünkü kapışmak istiyorlar sanki adamların anasıyla bi temssta bulunmuşum gbi muamele allaalla kkafalarında kask yok ama genellikle derslerin veririm tabi
Reklamlar
-
emocan adlı üyeden alıntı
başlık çok abartılı .
Bugüne kadar hiçbir motorlu, bir ailenin tepesine uçmadı. bir arabayı altına alıp parçalamadı. aileyi yok etmedi.Otobüs durağına girip insanları biçmediler.
ne yapıyorlarsa kendilerine yapıyorlar.
Tepkileri abartılı buluyorum.
gürültü çıkarmalarını apaçiliklerini tasvip etmiyorum ama minibüs şöförleri özel halk otobüsleri ve taksi şöförleri yanında bence onlar melek kalır.
Gazcı mısın?
-
Bundan 10 -15 sene evel çocukduk tvde gösteriyorlardı anahtarına yarış yapılıyordu caddebostanmı bağdat caddesimiydi neydi belki anahtarına yarışıyor yada sidik yarışı polis bunlara el atması lazım
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
-
Super Moderator
Oradaki motorluların %90'ı bu tip davranışlar sergilerken, neyse ki sitemizdeki herkes toplum bilinci oturmuş, bu tip hareketleri ve orada onu yapan insanları sağduyuyla eleştirecek, yargılayabilecek kimselermişiz.
Ayrıca bu tip hareketleerde bulunan arkadaşların, eleştirilmelerindeki en açık verdikleri nokta; bu tip rahatsız edici davranışların trafikte artık taksici de minibüs şöförü de yapıyor diye mazur görülebilmesi, ama orada yaya yoluna, yeşil alana, çocuk parkları, spor alanları gibi yerlere çıkınca daha da göze batmaları, dikkat çekmeleridir. Umarım bir şekilde motosikletlerin de trafikte arabadan farkı olmadığını anlatırken, yaya yollarına, çocuk parklarına girebilmemiz engellenir de, önüne geçilebilir bu işin...
MotorKafa konusunda da, büyütülecek bir küfür yokmuş ortada ama, konunun hassaslaştığı bir noktada gerilmiş işler, yoksa Can Baba'nın da buyurduğu gibi "Bu memlekette göte göt denir"...
-
Mirgros tarafında takılan fazla gazcı yok diye hatırlıyorum ama.genelde mekanları "s" virajıdır ama demek migrostada türediler...
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
aparat adlı üyeden alıntı
Mirgros tarafında takılan fazla gazcı yok diye hatırlıyorum ama.genelde mekanları "s" virajıdır ama demek migrostada türediler...
cem abi artık ''S'' virajına sığamıyolar migrosun oraya kadar gelmişler
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
Bundan 4-5 sene evvel daha arabalarla heyecanımı almamısken S'e ceker yer yer gazlar bagırtır yer yerde cekırdek cıtlardık... Yarısları bılen bılır goztepe ozgurluk parkı yanındakı trenle arada kalan ıssız caddede yapardık ( etraftta bına vs yok gece 12den sonra duz 500metreye yakın bır alan) sonraları 89 bmwcı ve tofascı tayfanın Stekı asırı ısyanından dolayı polıslerın S baskın yapması oda yetmeyıp dagılın laan dıye anons etmesı hatta ve hatta odun ve joplarlar abartmıyorum bızı yaya sekılde kovalamasının sonucu ben ve cogu arkadasım sogudu bıraktık artık S eskı S degıl gıdın cumartesi aksamı bır ıkı araba takılır zaten mobese plakaları catır catır alıyorlar. Yenı yarıs yerı duydugum kadarıyla ve ızledıgım kadarıyla Atasehır tem baglantı yolu O yoldan sabıha gokcene kadar uzuyorlar en azından sehır dısında gıbıler keske yapılmasa ama genclık onune gecılmıyor. Nedense bu acıklamayı yapma ıhtıyacı duydum o kovalandıgım gunu unutamıyorum Allah'tan ki aracı ıkı arka sokaga koymustum da ona bırsey olmadı.
[B]Artisliğin sonu figüranlıktır...[/B]
-
105 peugot egzozu delik, yatarak, uçmayı hayal eden, geçtikten 15 dk sonra bile sesi halen gelen apaçiyi
100 cc motora soba borusu gibi egzosu takıp, hava attığını sanan, ama dünya küfür yiyen apaçiyi
4. sağ şeritten 1. şerite direksiyon kırıp bizi kaale almayan minibüs, kamyon, taksi vs ne kadar araç kullanan denyo varsa.
sol tarafta hızlı giderken bir yolcu için yada başka sebeplerden sağa aniden geçerek, hızlı şekilde duran beyin özürlü araç sahiplerini, biz tepesinden uçarak geçiyoruz sanki
2 şeritli kocaman yolda, sol şeritten sollayıp gitmek varken, sağ şeritte giden motorsiklet sürücüsünü sıkıştırarak geçen o.ç. yi, bu babam bile olsa, yine söylerim.
Ş İ D D E T L E K I N I Y O R U M...!!!
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Altına ss motor alan kişilerin genelinde böyle bir eğilim var. Kendim dışında trafikte sakin sakin yol alan hiç ss ci görmedim. Bu böyle kullanılır gibi bir kültür var sanırım. Gerçi bu aletlerin trafikte ne işi var diye de düşünmek lazım.
-
Grenajı bantla tutturulmuş 2 zamanlı motora geçelim kankalar yeni şekil o
-
inzell adlı üyeden alıntı
Gazcı mısın?
Sen değildin sanki gazcı...
-
Şehre indiğimde gazlamam olum.
-
-
-
Ben anlamıyorum bu seyleri Neden 16-17 yasındaki cocuklar denir onuda anlamadım ya
Ne varmıs egsoz acmakta arabaların hepsinin acık ses sistemleri döseli bunlar nie laf edilmiyor Tamam en azından kaskları olması lazım fakat yok
Oo adamlar motor sesi dinlemeyi cok seviyor belkide tmm bende cok sese karsıyım ama az sesi olsa cokda güzel olur ben sahsen motor alırssam
Tiger-Kinq takarım kime ne sorunum olsunki
Bence cok abartılıyor Ölen ölür sizin canınız acımıyorya !!
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
TATLIHIZ adlı üyeden alıntı
Ne varmıs egsoz acmakta arabaların hepsinin acık ses sistemleri döseli bunlar nie laf edilmiyor Tamam en azından kaskları olması lazım fakat yok
Bana ne kasklarından ya, beni rahasız etmesinler o yeter. Kimin hakkı var sokakta, milletin kulağının dibinde, evinin penceresinin önünde inim inim motoru inletmeye! Git nerede istiyorsan orada dinle motorunun sesini egzozunun sesini.
Zaten siz ne anlarsınız sesten, tek bildiğiniz egzoz delmek, zangır zangır titretmek. Hayatında kaç defa adam gibi "motor" sesi duydun ki! Egzoz ile motor sesinin farkını bilmezsiniz anca "ses olsun yaaaeeeee...." diye debelenip durursunuz... Varsa yoksa egzoz...
-
bende karşıyım eqzoz açmaya falan ama ödünç binmişdim arkadaşdan alıp hoşuma gtmedi degil aramızda kalsın
-
Syanur adlı üyeden alıntı
Bana ne kasklarından ya, beni rahasız etmesinler o yeter. Kimin hakkı var sokakta, milletin kulağının dibinde, evinin penceresinin önünde inim inim motoru inletmeye! Git nerede istiyorsan orada dinle motorunun sesini egzozunun sesini.
Zaten siz ne anlarsınız sesten, tek bildiğiniz egzoz delmek, zangır zangır titretmek. Hayatında kaç defa adam gibi "motor" sesi duydun ki! Egzoz ile motor sesinin farkını bilmezsiniz anca "ses olsun yaaaeeeee...." diye debelenip durursunuz... Varsa yoksa egzoz...
Arkadasım bu benim fikrim ben böyle seviyorum belki ha ben motordan anlamam fakat simdi burda desemki Ailemin motor üzerine sanayide dükkanımız var tamir bakım yapıyoruz senden cok motor sesi duydum desem sen burda zınk diye kalırsın 17 yasındam 3 senedir motor istiyorum bu sene nasip olucak ben motora kendi egzosumla aldıgım orjinalliginle binmem Buda benim kendi fikrimdir
Çözüm yolu var balansörlü çinli almak örnek su an kullandıgım drift , cbf 150 ye bile kafa tutabilirim titresimsizlik konusunda. Time Shift
-
Aslında bu yaptıklarından dolayı kimseye fiziki olarak zarar vermeme ihtimalleri olsa bile bizlere zarar veriyorlar. Çünkü yaptıkları yüzünden polis huzur vermiyor. Tüm motorcular aynıdır gözüyle bakmaya başladı millet. Geçen hafta sonu fenerbahçe'den dragos'a kadar tam 4 kere polis çevirdi yok evrak yok alkol. Hatta bir tanesi bütün arabalar geçerken yolun ortasına geçip kolları ile yol kesti. Adamlarda ki mantık hep aynı üç beş kendini bilmez serseri huzursuzluk yaratıyor diye seni de "mutlaka vardır bir hatası" diyerek aynı kefeye koyuyorlar ya, o yüzden bu tiplere delirmemek elde değil.
-
baba parasiyla hava atan tipler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)